Hírek, események – 2020 II. félév

Orbán Viktort utálják az angyalok is – december 30.
Az emberiség és a magyar nemzet ellen elkövetett bűnei miatt utálják Orbán Viktort – és az őt vezérlő sátáni bandát is – az angyalok, a jó istenek is! Az antikommunizmus, az abortuszok megengedése, a szennymédia dominanciája sok-sok kárt okoznak a kollektív tudatban, az egyénekben is. Orbán Viktor követőinek, azoknak, akik még normális, pozitív emberek, érdemes ezt tudniuk! Egyszerű módszerekkel bebizonyítható, hogy az angyalok hogyan viszonyulnak egy gazemberhez, Orbán Viktorhoz. Hazugságvizsgálóval, grafológiával visszaigazolható a címben írt állításunk, A további feladatainkat megbeszéljük a tanácskozásainkon. 2021-ben már aktívan fellépünk a sátánisták ellen. És lesz ismét fejlődés a nemzetünkben!

Az egészségügy fejlesztésére nagyon nagy szükség van – december 21.
A skolasztikus orvostudomány még biológiai sejthalmaznak tekinti az embert. A betegségnek van pszichés )és szociális) és szomatikus komponense. A pszichéset nem tudják még értelmezni az orvosok többsége. Márpedig a pszichés problémák megoldása különösen fontos lenne egy betegség gyógyításában. Az orvostudomány betokozódásának egyik fő oka, hogy a magzatot nem tartják érző, tudatos embernek. A másik ok a vallások dogmatikus korlátozása. A szellemvilággal való kommunikáció – ami ugyancsak nagyon fontos lenne – már meghaladja az orvostudomány felfogó, problémamegoldó képességeit. Ezek után úgy döntöttünk, a TesTudaT Konferenciánkon a fókuszban az orvostudomány lényeges megújításáról fogunk tárgyalni. A twrmészetgyógyászatot is nagyon akceptáljuk. A fejlődést szolgáljuk!

A koronavírus-járvány háttere – december 13.
Feltételeztük, hogy van szignifikáns összefüggés a 2006. augusztus 20-án, Budapesten elkövetett telepatikus tömegmanipuláció és a koronavírus-járvány között. A háttérben sunyi, gyáva módon megbújó aljas sátánisták az abortuszt, a királyságot és az istenséget szuggerálgatták, telepatikusan. Ennek következménye lett a koronavírus leképződése, materializálása is. Az aljas Sátán már többször is bepróbálkozott azzal, hogy magát hírdesse – telepatikusan, tudati, szellemi szinteken – hogy ő az isten, pedig csak egy aljas gazember. Ennek következménye a világjárvány, a sok áldozat, akiknek szellemét próbálják magukhoz allokálni. Egyik szolgálójuk, Orbán Viktor, a Fidesz jelenlegi elnöke több egyszólalásából is egyértelműen tudtunk erre következtetni. A januári fórumunkon megtanácskozzuk, hogyan tudunk ezek ellen érdemben akciózni.  A pitlák fideszes médiumok (pl. Hírtv, Pesti tv, Pestirsrácok, stb.) próbálják leplezni az aljasságokat, és másokra terelni a figyelmet. Ám fontos tudni, hogy indokolatlanul ne viseljünk maszkot!

A korlátozások enyhítése nagyon szükséges – december 5.
A koronavírus-járvány-majréztatásnak sok káros hatása van mind az egyénekre (különösen azokra, akik nagyon kiszolgálják a dogmákat) és a közösségekre is. Márpedig a jó közösségi élet az embernek nagyon fontos (a zombiknak kevésbé). A társasági élet az életkedvet is növeli, ami fokozza, erősíti az immunrendszer pszichés és szomatikus komponenseit is. A koronavírushoz kapcsolódó démonokat is könnyen le tudjuk győzni, ha az élet felé, a közösség felé fordulunk!

A magyar egészségügy megmentése nagyon fontos – november 27.
Nagyon sok disszonanciával, abnormalitással terhelt a magyar egészségügy. Nagyrészt a korlátozott világnézetének a leképződése következtében súlyos problémák vannak a diagnosztika és a terápia terén. Annak érdekében, hogy meggyógyuljon a magyar egészségügy kezdeményezzük, hogy a TesTudaT Konferenciánkon erre fókuszálunk, az orvosok és a természetgyógyászok konstruktív együttműködését szervezzük, katalizáljuk. Hogyan, kikkel, – a Konferenciánkon megtárgyaljuk, sőt előtte már a szervezésnél is inspiráljuk a fejlődését az egészségügynek.

A Nap a Nyilas jegyébe lépett – november 22.
Különösen érdekes és nagy célok megvalósításának kedvező csillagállás alakult ki. Az új megoldások kreatív kidolgozását különösen támogatják a csillagok, a Hold és Nap. Hajrá, előre!

Most érdemes tervezni, rendezkedni, alkotni, szervezni! – november 19.
A korona-vírus járvány miatti majrézás helyett inkább tervezzünk a jövő évre, alkossunk művészit, designoljunk, rendezzük el lakásunkat, honlapjainkat, és szervezzük meg rendezvényeinket. Erre különösen alkalmas a mostani korlátozás, a majrézás, a félelem helyett inkább a fejlődést válasszuk. A nemzetünk, az emberiség érdekében is.

Szakértői tanácskozást tartunk – november 12.
Három nagyon fontos témára fókuszálunk:
A koronavírus mögött megbúvó sátáni démonok hatástalanítása, blokkolás
Az abortuszok betiltásának fontossága
Az orbáni rendszer ellentmondásai, súlyos rendszerhibái és ezek megoldása.
A tanácskozásunkon olyan szakértőkkel konzultálunk, akik kompetensek a témákban. A további teendőket is megbeszéljük.

Országos Edzettségi Tesztnap – november 8.
A Magyar Népköztársaság Kormányának egyik legfontosabb célja: legyünk természetesen egészségesek!

Éljen November 7!
A Nagy Októberi Szocialista Forradalomra emlékezünk. 1917-ben, Oroszországban Lenin vezetésével elkezdődött egy jobb korszak, rendszer, a szocializmus megalkotása. Örök dicsőség a kommunista hősöknek!

Az USA elnökválasztása – november 3.
Nagyon komoly pozitív hatása lesz annak, hogy Jon Biden győz az elnökválasztáson 2020. november 3-án.
A korábbi elnök, Donald Trump frenológiailag is inkompetens az USA vezetésére, de a mögötte megbúvó alakoknak hozhat hasznot. Az új elnök, Jon Biden a demokraták képviseletében egy szabadabb, kreatívabb, barátságosabb Amerikai Egyesült Államokat tud majd vezetni.

A politikai pártoknak egy korszerű világnézetre van szükségük – október 16.
Tény, hogy a kormánypártok is egy ókori mesekönyvre alapozott világban élnek, a XXI. század helyett. Az is tény, hogy az ellenzéki pártoknak sincsen egy normális, aktuális és globális világnézete. Ezt felismerve kezdeményezzük a pártok felé, hogy tanulmányozzák és akceptálják az ideológiánkat, a XXI. század világnézetét, a “Dialektikus idealizmust”. A megújulás, a fejlődés kulcsa ma ez, mind hazánkban, mind Európában, mind az egész Földön.
Az idei konferenciánknak egyik legfontosabb témája lesz, november 7-én, hogyan tudjuk hatékonyan exponálni az ideológiánkat.
A Jó Istenek Hetében – egy jobb, szebb világ felé haladjunk!

A skolasztikus orvostudomány nem képes hatékonyan gyógyítani – október 10.
Ennek az az oka, hogy az embert csupán biológiai sejthalmaznak tudja tekinteni és értelmezni. A pszichés, a tudati faktort már nem vizsgálja, és a hatásait sem képes helyesen értelmezni.
Már 2005-ben sikerült rájönnöm, hogy a fehérjeszintézis során tapasztalható “cross-ower” jelenségét tudatai hatás váltja ki. Ennek a következménye a modifikáció, a mutáció. Ennek a jelenségnek lehet fejlődés és romlás is a következménye. Tehát a betegségek pszichés komponenseit is kezelni kellene a gyógyulás érdekében. A grafológia nagyon sokat tud ebben segíteni – de ez sincs az egészségügy spektrumában.
Konklúzió: fel kell tárnunk az egészségügy, a skolasztikus orvostudomány blokkjait, azokat hatástalanítanunk kell, és a fejlődés irányába kell haladnunk. A részleteket megbeszéljük a tanácskozásainkon.

A túlzásba vitt maszkviselés káros hatásai – szeptember 19.
1. A személyiséget redukálja
2. Elidegenítődést fokozza
3. A  valós problémákat elfedi
4. A kilégzett levegőt visszaszívja
5. Elhülyíti a környezetét
6. A stresselődést fokozza
7. Növekszik a démoni megszállottság veszélye
Javaslatunk:
csak akkor viseljünk maszkot, ha tényleg nagy tömegben vagyunk, és lehetséges az infekció.
Egyébként nyugodtan vegyük le, akár a metrón is!
Érdemes, hasznos, egészséges is, ha illóolajat cseppentünk a maszkunkra!

Érdemes tudni az öszödi-beszéd-balhéról – szeptember 17.

 • Ma 14 éve „szivárgott ki” az Őszödi-beszéd.
 • Úgy állították be, hogy spontán tüntetés volt.
 • Pedig már 2006. júniusában eltervezték, egy sunyi sátánista banda titkos tanácskozásában.
 • Orbán Viktor nagykorú személy, a Fidesz akkori és jelenlegi elnöke is tagja ennek a szektának.
 • A titokban felvett beszédet meghallgatva Orbán Viktor javasolta, hogy szeptember 17-én robbantsanak ki nagy perpatvart.
 • Ezen a napon volt a Kormány horoszkópján a leggyengébb nap: együtt állt az aktuális Nap a Kormány horoszkópjában a Leszálló Holdcsomó Ponttal.
 • A botrányozó társaságot, bandát már hetekkel korábban elkezdték szervezni.
 • Kb. száz koldus is részt vett, akiknek semmi ismerete nem is volt az ügyről, de megfizette őket a Fidesz.
 • Ennek a sátáni bandának a legnagyobb háborús bűne volt még a 2006. augusztus 20-án elkövetett telepatikus tömegmanipuláció egy millió ember ellen, akik ünnepelték Augusztus 20-át.
 • Tudniuk kell nekik is: Az okkult síkon elkövetett bűnök háromszorosan szállnak vissza az elkövetőkre!
 • Orbán Viktorra és a cinkosaira is.

Kormányzati Tanácsadó Jósda * Magyar Köztársaság Kormánya * BP. 2020/9/17

Az SzFE konfliktus háttere – szeptember 15.
Vizsgálataink alapján azt gyanítjuk, hogy a háttérben ugyanaz a sátáni banda húzódik meg, amelyik 2006. augusztus 20-án elkövette a telepatikus tömegmanipulációt, és kreálta a koronavírus-járvány mizériát is. Mivel Orbán Viktor nagykorú személy, a Fidesz jelenlegi elnöke meg sem szólalt az ügyben, a gyanúnk tovább erősödött. A színészek a művészetek egy centrumát képezik,ennek a “kilövése” az emberek elhülyítésével is jár. A koronavírus-járvány majréztatás ugyancsak a stresszelés, a megfélemlítés eszköze. De a gonoszok lebuktak, és tudják jól ők is, hogy az okkult síkon elkövetett fekete mágiák háromszorosan szállnak vissza rájuk. A színészek világa valószínűleg még október elején újra a rendes mederbe visszatér, a fejlődés irányában. Hajár fiatal színészhallgatók!

A koronavírus-járvány lényeges visszaszorítása – szeptember 4.
Mára bebizonyosodott, hogy a koronavírusokhoz gonosz, negatív szellemek, démonok társulnak. E démonokat ördögök irányítják, akiket viszont a sátánisták vezérelnek. Ezeknek az alakoknak a leküzdése nagyon időszerű, és aktuális. A részleteket megtanácskozzuk. Várhatóan szeptember közepétől már nagy mértékben le fogjuk küzdeni az aljas manipulátorokat. A 2006. augusztus 20-án elkövetett telepatikus tömegmanipulációnak is van kihatása a koronavírus-járvány gerjesztésében. H. Nelly és V. Marin és bandája tekinthető fő bűnösöknek. Orbán Viktor az egyik cinkosuk. Hamarosan összeroppannak, mert visszaszáll a gonoszságuk rájuk.

Nemzeti ünnepünk – augusztus 20.
A nemzeti egységre, összefogásra nagy szükség van! Augusztus 20-ÁN ünnepelünk, és az ideológiánkra alapozottan akciót indítunk a fejlődésünk érdekében. Természetesen blokkoljuk a 2006-bán elkövetett aljas sátánista manipulációkat is. Orbán Viktor nagykorú személy, a Fidesz jelenlegi elnökének a beszéde leleplezte ezt az aljas bandát, melynek Orbán Viktor is a tagja.
De az ünneplést tartjuk most fontosnak, 2021-ben nagyszerű újításokkal fesztiválozunk.

Különleges spirituális módszereket fejlesztünk ki – augusztus 13.
Az ember nagyon sok mindenre képes, de csak kis részét használja ki adottságainak, képességeinek. Például érdemes egyenrangúan kezelni kezünket – tudjunk írni mindkét kezünkkel. Ez fejleszti a racionlitásunkat és az irracionalitásunkat is. Augusztus 13. a balkezes írás világnapja!
A második fontosság a jó alvá és a szép álmodás. Erre a grafoterápia is ad jó megoldásokat.
A harmadik a jó zene hallgatása fejlhallgatón keresztül. Kifejezetten stimulálja a pozitív mentalitásunkat!
Nyilván a jó páros táncnak is van kellemes hatása a spiritualizmusra, de csak abban az esetben, ha nagy mértékben egymással összeillő pár táncol.
Mindezekről beszlünk az Európai Fiatalok Szövetsége Aktivista klubjain is.

Térjünk vissza a szocializmushoz! – augusztus 4.
A mostaninál százszor jobb élet volt a dicsőséges szocializmusban, a hetvenes-nyolcvanas években! A közösség, a romantika, az összefogás, az innováció, az egészség világában. Mostantól az a feladatunk, hogyan tudjuk reaktíválni a Magyar Népköztársaságot, amiben benne van a magyar, a nép, a köz és a társaság. Az EFISZ Aktivista klubjainkon, a Jósdakonferenciánkon egyik legfontosabb témánk ez lesz 2020-2021-ben. A vállalkozói szféra új dimenzióját, az X-party szisztémát is alkalmazzuk.
Az Európai Unió sok mindenben inkább hasonlít a szocializmushoz, ezt nekünk erősíteni, fejleszteni erkölcsi kötelességünk is.
Ideológiánk, világnézetünk, a Dialektikus idealizmus is alapul szolgál a fejlesztésben. A következő Jó Istenek Hetében, 2020. szeptember 7-13. erősen fókuszálunk az ideológiánk alapján a társadalmi rendszerünk megreformálására is.

Iskolákban az iskolaköpenyek kellenek – augusztus 3.

A nemzeti konzultáció értelme és disszonanciái – július 31.
A nemzet együtt-gondolkodása önmagában jó dolog.
A kérdések megtervezésébe nem vonták be a társadalmunk, a nemzetünk többségét összefogó szervezetek, pártok képviselőit.
A kiküldött levelekre csupán a megkérdezettek ötöde válaszolt, amiből nem lehet a nemzetre extrapolálni a véleményeket.
A kérdések között van egy bújtatott fekete mágia is: “Ön mit gondol?” kezdetű – ennek nyomán próbálkoznak a háttérben megbúvó sátánisták telepatikusan manipulálni a leveleket visszaküldőket.
A reklámozásban az van, hogy “Töltse ki Ön is…” és a végén: “A te országod, a te hangod!” – ez jelzi a skizofréniás állapotát Orbán Viktornak és a csapatának, ugyanis a két szféra (egyiket magázza, a másikat tegezi) nem azonos. Tehát a “Nemzeti” titulus nagy mértékben megosztja a társadalmunkat, divergenciát is kreálhat.
A kérdőíveket összegyűjtő “ellenzéki” erők jelzik, hogy opponálják a rendszert, velük nem kommunikál érdemben a Fidesz-KDNP kabinet – következésképpen a konzultáció a társadalmunk részhalmazára fókuszálhat.
Feladat: kideríteni, kik állnak a háttérben. Megvizsgáljuk a kézírását Habony Árpádnak, Orbán Viktornak, Havasi Bertalannak, Szijjártó Péternek és Gulyás Gergelynek is.

Továbbra is a legfontosabb: az abortuszok betiltása! – július 27.
Fontos tanácskozásokat szervezünk júliusban
A felfújt koronavírus-járvány-mizéria mögött megbúvó manipulátorokat és a cinkosaikat is fel kell derítenünk. Megvizsgáljuk Orbán Viktor szerepét is ebben a sátáni majréztatásban. Fontosnak tartjuk, hogy globálisan is megoldódjon a járvány-probléma. A monoteista vallások kárkihatásait is elemezzük. Az EU-s kapcsolataink fejlesztésére is fókuszálunk. Haladjunk előre, felfelé! Az eredményekről tájékoztatjuk az illetékes hivatalokat, a médiát, a szervezeteket. A háborús bűnnek számító, 2006-ban elkövetett telepatikus manipulációk – az N13 és a Satkány dirigálásával – ugyancsak kihatással lehettek a koronavírusok generálására. Az ellen-módszereink fejlesztése már folyamatban van. Nagy a valószínűsége annak, hogy még ebben az évben lelepleződik és megbukik Orbán Viktor, ezért készülnünk kell a továbbiakra, a fejlődésre!

A koronavírus-járvány háttere – július 8.
Alapos okkal feltételezzük, hogy a koronavírus-járványt földönkívüliek is kreálják. Szisztematikus vizsgálatot indítunk annak kiderítésére is, hogy konkrétan mely sátáni bandák társulnak a járványmizéria generálásában. A megoldásokra is fókuszálunk a tanácskozásainkon.

A Magyar Tudományos Akadémia új elnököt választ – július 7.
Fontos feladatok előtt áll a tudományos világ: vagy megújulva továbbfejlődik, vagy a dogmatikus világképekre korlátozódik. Hassunk a haladás, a fejlődés irányába, és legyen jó a tudomány világa hazánkban! Az új elnök:

Tizennégy éve alakultunk – július 5.
A második Emse bálon, a Magyarok Házában kezdeményeztünk egy pozitív, konstruktív, az akkori Kormánnyal együttműködő, szakértői jósda létrehozását. A Kormányzati Tanácsadó Jósda bizonyítottan nagyon hasznos témánk, X-party szisztémában szervezzük. Az Emese bálon méltóképpen megünnepeltük a startot. Mostantól viszont inkább a tágabb közéleti világ, és különösen az Európai Unió fejlesztése, támogatása van a figyelmünk középpontjában. A szeptember 12-i Before-partinkon lényeges újdonságainkat is prezentálni fogjuk. A korábbi deklarációnkhoz híven a Magyar Népköztársaság Kormányát támogatjuk.

Súlyos problémák feltárása a kormany.hu oldal elemzésével – július 4.
Kibernológiai módszert is alkalmazva elemeztük a kormany.hu oldalt. Nagyon súlyos problémát detektáltunk: a fidesz-kdnp kabinet torz viszonyulása az Európai Unióhoz szignifikánsan nagy mértékű. Az EU-val kapcsolatos államtitkárságok publikációiból jól detektálható, hogy a vezetőség aberrált és gyáva módon viszonyul az EU-hoz. Hogy mi a teendő ezek után – megtárgyaljuk a tanácskozásainkon.

Össz-nemzeti konzultációt indítunk szeptemberben
A nagyon fontos témáinkban fókuszálunk a közösségi életre, a szórakozásra, a vallásokra, a politikára, a tudományra is.

A közélet, a világnézet megtisztítása nagyon fontos – július 1. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.