Tisztelt Hivatalok, Minisztériumok!

Tájékoztatásul közöljük, hogy a Kormányzati Tanácsadó Jósda központi honlapján megjelentettünk egy cikket, melyben a KSH adatai alapján az Élet – halál mérleget megvontuk.

A cikk itt olvasható:  http://www.x-party.hu/ktj/?p=1422

Az adatokból kiderül, hogy minden munkanapon száz abortuszt követnek el állami engedéllyel az orvosok, akik az élt védelmére,  gyógyításra esküdtek fel.

Mindenkinek fontos tudni azt a tényt, hogy az abortált magzat szelleme is túléli az abortuszt, de annak pokoli emlékképét hordozza a tudatalattijában.

A témával, hogy az orvosilag indokolatlan abortuszokat be kell tiltani, több mint 15 éve foglalkozunk.

Sok vizsgálat és nyomozás után megállapíthatjuk, hogy az abortuszokat az orvosi etika bár tiltja, de anyagi haszonszerzés okán (gyakran) mégis elkövetik.

A fidesz még 1999-ben hozott törvénye, mely szerint a szülők szociális válsághelyzetére hivatkozva is el lehet követni (különös kegyetlenséggel, előre megfontolt szándékkal, anyagi érdekből) magzatgyilkosságot.

Ennek következtében az esetek nagy részében a válságra hivatkoztak, hogy abortálhassanak.

Bármilyen furcsa és meglep, a nagy világválság 2008-ban, ennek volt a következménye, mert a kollektív tudatba beíródott a válság és a kínhalál. Ennek elsődlegesen felelősei között található Orbán Viktor, mostani miniszterelnök is, sőt a két titkos tanácsadója, Velin Marin és Nelly Haritonova is (ezeket már 2003-ban lebujtattuk)

Orbán Viktor 2011. február 7-én szólhatott volna az abortuszok ellen, de gyávaságból és cinkosságból ezt nem tette meg.

Mindezek alapján állítható, hogy a fent nevezettek az abortusz kreálásában az epicentrumban vannak, és minősített gyilkosok körébe tartoznak.

A 2006. augusztus 20-án elkövetett telepatikus tömegmanipuláció során is alkalmazták többek között az abortusz szuggesztíváját a másfél milliós tömegre. Orbán Viktor erről is előre tudott, beleegyezett.

Mindezen aljas, emberiség ellenes akciók visszahatása már 2014-ben elkezdődött, és ebben az évben folytatódik.

Az abortuszok gonoszsága visszaszáll a gonosz elkövetőkre, manipulátorokra!

Mindezen problémák megoldására azt javasoljuk, hogy az abortuszokat azzal a meggondolással tiltsuk be, hogy a magzat szelleme emberi szellem, érző, tudattal rendelkező. Országos egyeztetésre van szükség, és akkor sikerülni fog!

Mivel a jelenlegi fidesz-kdnp kabinet egyik értelmes és pozitív tagjának tartjuk Novák Katalint, a    CSALÁD- ÉS IFJÚSÁGÜGYÉRT FELELŐS ÁLLAMTITKÁRSÁg vezetőjét, ezért tisztelettel meghívjuk a

Kommunizmus Konferencia – Nemzeti Összefogás az Életért rendezvényünkre, melynek információs anyagát mellékeljük.

Még egy jó tanács: a kormánynak elvileg az egész országot, nemzetet kellene kormányoznia, vezetnie. Nagyon jó lenne, ha lenne társadalmi szintű, progresszív célrendszere, de ezt már nem érdemes számon kérni, mert látható, hogy nincs. Viszont sokat ártanak a nemzetünknek azokkal a kiszólásokkal, melyekben az elmúlt nyolc évet, vagy a rendszerváltás előtti 40 évet ostorozzák.

Erről a mentalitásról gyorsan szokjanak le, mert az emberek múltjába általánosan tipornak, oktalanul és igaztalanul. Ha nem tudnak jobbat, akkor legalább ne sarazzák be mások eredményeit!

 

A közmédia a fidesz dirigálásának megfelelően sok szenny és fekete hírt közöl. Az embereket deprimálják ezzel, különösen a vidékieket, ahol nincs más esténként, mint a tévézés.

A fekete média a fekete mágia egyik fontos eleme, jellemző arra, aki használja. Orbán Viktorra is jellemző.

Jelzem még, hogy az EU-s kapcsolataink publikálása nagyon el van hanyagolva, ezen sürgősen változtatni kell! Az emberek nagy hányada nm tudja, hogy most Lettország az EU soros elnöke, azt meg főleg nem tudják, hogy mik a prioritások. Sokkal többet megérne nekünk az EU reláció, de úgy tűnik, hogy az Orbán-kabinet kissé pitlák módon alulkezeli az ügyet!

Ugyanakkor az M3-ban és az M1-en sok jó műsor meg, ezt elismerjük, dicsérjük.

Ha mindezek után van releváns, értelmes véleményük arra szívesen reagálunk!

Tisztelettel:

Szilvásy Péter igazgató, alapító

Lélekkutató Intézet * Kormányzati Tanácsadó Jósda

www.x-party.hu * +3630-4935804 * y@x-party.hu

 

Budapest, 2015. január 29.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.