Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy a társadalom vallása, ideológiája, filozófiája, világnézete adekvát legyen a mai világunkkal, a jövőképünkkel, célrendszerünkkel.

2016-ban már világosan látszik, hogya fidesz-kdnp kabinet a feudalizmusba vezetné vissza a nemzetünket, ám ezt mi nem engedjük!

Nagyon lényegesnek tartjuk, hogy többek között a kereszténységet is meg kell újítani, a kétezer éves idejét múlt dogmáktól meg kell tisztítani, és egy vallható, élvezhető, tisztességes vallássá kell fejlesztenünk.

A Kormányzati tanácsadó Jósda, a Lélekkutató Intézet és az Európai Fiatalok Szövetsége erősen fókuszál mindezekre, és mozgalmat indít “Újítsuk meg a kereszténységet!” címmel.

A részleteket fókuszcsoportosan megbeszéljük, és összehangoltan publikáljuk. A TesTudaT Konferencián, 2017. március 25-én már egy komplex tematikával fogunk rendelkezni.

Megbeszéléseink dátuma: 2016. november 7. – a Nagy Októberi Szocialista Forradalom Ünnepe. * 2016. december 4. – Természetgyógyász Magazin Karácsonyi Vására.

A főbb szempontokat az alábbiakban foglaljuk össze:

a-keresztenyseg-megujitasa-11

a-keresztenyseg-megujitasa-12