A pestisracok.hu noname bloggeroldalon megjelent cikk 2014. január 14-én:

Orbán Viktor egy titkos szekta tagjaként keltett tornádót – írja Szilvásy testvére.

41807_264517713636590_868628813_q

A 2006. augusztus 20-i viharral foglalkozó szakértői vizsgálóbizottság felállítását kéri Pintér Sándor belügyminisztertől Szilvásy Péter, a Gyurcsány-kormány miniszterének, az akkori tűzijáték lebonyolításáért felelős kancellária vezetőjének, Szilvásy Györgynek az öccse. A grafológus, korábban a Kormányzati Tanácsadó Jósdát is működtető Szilvásy Péter tegnapi keltezéssel írt, Pintér Sándornak címzett levelét a PestiSrácok.hu postaládájába is befújta a szél. Szilvásy Péter egyebek mellett ebben azt állítja, egy „titkos”, nyolctagú „szekta áll a 2006. augusztus 20-án kitört paranormál jelenség – orkánszerű vihar – hátterében, akik telepatikus tömegmanipulációt” hajtottak végre. Szilvásy szerint „az egyik megrendelő a banda egyik tagja, Orbán Viktor miniszterelnök volt, és Szijjártó Péter is a titkos társasághoz tartozik”. Leestek már a székről? Előre szólunk, itt még nem gurultak el teljesen a Szilvásy-gyógyszerek! Öveket becsatolni, jöjjenek a részletek! A nyugalom megzavarására alkalmas írás következik!

SZARVAS SZILVESZTER – PestiSrácok.hu

 

A 2006. augusztus 20-i viharral kapcsolatos több éves vizsgálati eredményeit osztotta meg tegnap Pintér Sándor belügyminiszterrel Szilvásy Péter, a Gyurcsány-kormány titkosszolgálati miniszterének, Szilvásy Györgynek az öccse. Egyúttal a grafológus, az MSZP-SZDSZ-érában Kormányzati Tanácsadó Jósdát is működtető Szilvásy Péter arra kérte Pintér Sándort, hogy állítsa fel a 2006-os viharral foglalkozó szakértői vizsgálóbizottságot. Szilvásy tegnap írt egy több címzettnek is elküldött levelet a belügyi tárca vezetőjének, amelyet a PestiSrácok.hu postaládájába is befújt a szél. Erősen kapaszkodjanak, mert szöveghű Szilvásy-idézetekkel, megállapításokkal teletűzdelt írás következik.

 

Szilvásy Péter

„Ön bizonyára tudja, hogy a 2006. augusztus 20-án kitört paranormál jelenség – orkánszerű vihar – hátterében telepatikus tömegmanipulációt jeleztem. Az augusztus 20-i ünnepségen, Budapesten, csaknem másfél millióan vettek részt. A tömegre egy titkos szekta (nyolcan lehettek, a vezetőjük ismert manipulátor) a Budai vár és a Parlament közötti úton elhelyezkedve telepatikus, hipnotikus indukciókat szuggeráltak a tömegre, valamint pszichotronikai hatást is gyakoroltak rá. A mentális szintű támadás kb. 5 hipnoindukciót tartalmazott, többek között: „Isten vagyok!”, „Király vagyok!”, „Abortusz!” Ez utóbbi a legveszélyesebb és váltotta ki – áttételes mechanizmussal – az orkánjelenségét. A banda szándéka többféle lehetett: megfélemlítésen keresztüli manipuláció és hatalom megszerzése, beprogramozása az embereknek egyfajta királyságra, elrettentés a nemzeti ünneptől (ezután már ilyen nagyszabású nemzeti ünnepünk nem volt)” – üti fel a Pintér Sándornak címzett levelet Szilvásy. A jósdaalapító szerint nagyon súlyos terrortámadás történt 2006-ban, amelyet az egész emberiség ellen elkövetett bűnnek értékel. „A leírtakkal és történtekkel kapcsolatban most szeretném megkérdezni Önt és jelenlegi BM vezetőket: végeztek-e szakértői vizsgálatot a 2006-os események és elkövetőnek felderítése érdekében? Szeretném jelezni, hogy az információink szerintaz egyik megrendelő a banda egyik tagja, Orbán Viktor, mostani miniszterelnök volt, és Szijjártó Péter is a titkos társasághoz tartozik” – tesz súlyos megállapítást Szilvásy Péter. Levelében azt is megjegyzi, „Orbán Viktor az államellenes, a legális kormány illegális, erőszakkal történő elmozdításának bűnében volt társ tettes”.

A korábbi Gyurcsány-miniszter testvére Orbán Viktor kézírásának grafológiai elemzését is elvégezte, és arra jutott, hogy a kormányfő „telepatikusan manipulált, őrült, cezaromániás és szadista hajlamai erősek, és egy ilyen szinten lévő vezetőnél megengedhetetlen”. Szilvásy állítja, Orbán Viktor csak egy marionett figurája a szektának, és ezt onnan is tudja a grafológus, hogy sok mindent elmondott neki a szektáról a banda egyik kiugrott tagja, Dicső Balázs, a beszélgetésüket pedig felvette és átadta az NBH vezetőinek.

Szilvásy a csalás mechanizmusát is felvázolja Pintér Sándornak. „Orbán Viktor azoknak akar megfelelni, akik őt hatalomra juttatták, a titkos szektának, és utána persze mindenki másnak. A szekta vezetői utálják a magyarokat és okkal félnek is a bosszúnktól” – sorolja a társadalom mentális rombolásának a mechanizmusát Szilvásy Péter. Levelében azt is megjegyzi a belügyminiszternek, hogy „ha a fentiek igazak, akkor Ön tulajdonképpen kiszolgálója egy nemzetellenes rendszernek”.

Szilvásy a levélben a Kádár-korszakért is lelkesedik, s megjegyezi azt is, hogy „Orbán Viktor sem engedélyt, sem felhatalmazást nem kapott a királyság visszaállítására”. A Kormányzati Tanácsadó Jósda korábbi működtetője azt is leszögezi, hogy a kommunizmusnak nem lehettek áldozatai, csak a sztálinizmusnak. „De Sztálin már hatvan évvel ezelőtt megdöglött!” – veti papírra Szilvásy, aki a nemzet szétzilálójaként említi Orbán Viktort.

A levél végén Szilvásy persze a kötelező köröket is lefutja, és személyes egyeztetést kér Pintér Sándortól, bár a magunk részéről csodálkoznánk, ha ezek után az irodájába hívná Szilvásyt a belügyminiszter.

A levél többszöri elolvasása, és a szerkesztőség tagjainak padlóról való fellocsolása után Szilvásy Pétert is felhívtuk, hogy magyarázatot kérjünk tőle. Szilvásy nem tagadta, hogy levelet írt Pintér Sándornak, de nyomatékosította, bizalmas irományról van szó. „Valóban megkértem Pintér Sándort, hogy állítsa fel a 2006 augusztusi viharral foglalkozó szakértői vizsgálóbizottságot”– ismerte el kérdésünkre Szilvásy. Arra a felvetésünkre, hogy 2006-ban nem Pintér Sándor volt a belügyminiszter, és mások, éppen az ő testvérét is fontos pozícióba helyező MSZP volt hatalmon, így miért nem Petrétei József igazságügyi és rendészeti miniszternek címezte a levelet, valamint miért most postázta, miért nem 2006-ban, Szilvásy Péter úgy reagált, „korábban a Nemzetbiztonsági Hivatal Vezetőivel is egyeztettem, többször is találkoztam Galambos Lajossal, a hivatal vezetőjével, de titkos, hogy mi hangzott el az egyeztetéseken”.

Download (PDF, 31KB)

KELETI GYÖRGY AZ UFÓKBAN HITT

A kormányzati jósdaalapító levelének ismeretében senki nem vádolhat minket azzal, nem szóltunk jó előre, hogy messzire gurultak a Szilvásy-gyógyszerek. Igaz ugyanakkor az is, hogy korántsem a volt titokminiszter testvére az első, aki kormányzati szinten foglalkozik természetfeletti jelenségek gyakorlati kérdéseivel. 1994-ben elsőként a Financial Times, később pedig más világlapok is címlapjukon adtak hírt arról, hogy a Horn-kormány honvédelmi minisztere, Keleti György szerint Szolnok térképét már elkészítették az ufók. A kérdésről a Népszavának is nyilatkozott a tárca akkori vezetője. Elmondta, hogy „kicsi zöld embereket még nem látott a földön rohangálni”, de hisz abban, hogy a bolygónkon túl is van élet. „Szó sincs arról, hogy idegenek elleni harcra készülnénk, ám egy olyan civilizáció ellen, amely a világűrön keresztülutazva képes lenne támadni, nem tudnánk védekezni” – rázta fel akkor a közvéleményt a balliberális kormány minisztere.

A SZILVÁSY TESÓ KÉMJÁTSZMÁKBAN UTAZOTT

A Szilvásy-családdal egyébként a PestiSrácok.hu is többször foglalkozott. Tavaly novemberben elsőként írtuk meg, hogy továbbra is az MSZP tagja a nem jogerősen kémkedésért (a hírek szerint titkosszolgálat információinak orosz kézre játszásáért) két év tíz hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélt Szilvásy György. Megemlítettük azt is, aligha lehet véletlen, hogy Szilvásy György az őszödi beszéd kiszivárogtatása és Gyurcsány pozíciójának drámai gyengülése után vállalta el a titkosszolgálatok miniszteri felügyeletét. Ma már komoly irodalma van a Szilvásy nevéhez köthető feltételezett, illetve már bizonyított titkosszolgálati manipulációknak, a MOL-t és az OTP-t védő és Szilvásyék által kiiktatott UD Zrt- esetétől kezdve az MDF elnökválasztásának meghekkelésén (a Fidesz-közelinek mondott Almássy Kornél lehallgatásokkal való ellehetetlenítésén) túl fideszes politikusok lehallgatásán, a 2006 őszi utcai felkelés körüli zavarkeltésen, az állítólagos szlovák terroristákkal való fenyegetésen át egészen a romagyilkosságok körüli titkosszolgálati botrányig, vagy éppen a kémügyig.

Szilvásy György egyébként családi tragédiának nevezte testvére dolgait még 2007-ben. A miniszter akkor úgy nyilatkozott az MTI-nek, hogy „szüleim, testvérem és jómagam több mint tíz éve vagyunk annak a tanúi, hogy a nagyon tehetséges testvérem hogyan épül le egzisztenciálisan és hogyan él egy képzelt világban”.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.