Alaposan megvizsgálva a közéleti, politikai, társadalmi világunkat, a 2018-as országgyűlési választások után úgy döntöttünk, hogy bővítetten újraalkotjuk a Magyar Népköztársaság Kormányát, reaktiváljuk a Magyar Köztársaságot, majd pedig a Magyar Népköztársaságot, a XXI. századi eszmerendszerünk, világnézetünk, ideológiánk a “Dialektikus idealizmus” alapján.

***

Társadalmi rendszerünk lényeges megújításra, fejlesztésre szorul. A Népköztársaság a dicsőséges szocializmusban, a hetvenes, nyolcvanas években százszor intelligensebb volt, mint a jelenlegi definiálatlan rendszer. Volt kívánatos, definiált célrendszerünk, a szervezettség hatékony volt.

Első fázisban a Magyar Köztársaság Kormányát reaktíválnuk és fejlesztjük tovább. A Kormányzati Tanácsadó Jósda is ennek égiszében tevékenykedik.

A Magyar Népköztársaság Kormányának ujjá alakítása a közeljövőben, a 2020-ás évek végén lesz lehetséges.

Tanácskozást tartunk: 2023. január 20-án.
2022. július 5-én.

***

A 10 legfontosabb feladatunk, teendőnk:

 1. Államunk megnevezése ismét Magyar Köztársaság legyen.
 2. A szocializmus és a kommunizmus intelligens társadalmi rendszer, melyet érdemes továbbfejlesztenünk, az eredményeit elismernünk.
 3. Az emberi életet a a fogantatástól tekintjükélő, érző, tudatos életnek. Az orvosilag indokolatlan terhesség-megszakítások, az abortuszok, magzatgyilkosságoknak számítanak, azonnal be kell tiltanunk!
 4. Nemzetünk vallását, világnézetét a XXI. századra kell kifejlesztenünk – a Dialektikus idealizmust – és megfelelően terjesztenünk. A több isten létezését tartjuk valóságosnak.
 5. Az állam és a vallás interaktív, konstruktív együttműködése a gazdaság, a nemzet boldogulása érdekében különösen fontos és hasznos.
 6. A fekete média jelenségét, a halálhit gerjesztőit vissza kell szorítanunk.
 7. Feladatunk korrekt és hatékony Nemzetközi Együttműködési Rendszer kifejlesztése, megszervezése, társadalmunk egységeinek összefogása révén, az EU égisze alatt.
 8. A nyugdíjrendszer helyett egy korszerűbb, humánusabb,
  életszerű rekreációs rendszer létrehozását kiemelten fontosnak tartjuk, hogy ne z öregedés és a halál legyen célja az embereknek, hanem az élet! A természetgyógyászok, ezoterikus szakemberek és az orvosok összefogásával lényegesen megújítjuk a testkultúránkat is.
 9. A felsőoktatásban a nyolcvanas évek szocialista rendszerének visszaállítása, továbbfejlesztése az EU relációjában. Az egyetemeken a közösségi élet fejlesztése is fontos. A tankötelezettség felső korhatára 20 év legyen (Lenini elv: az ifjúság legfontosabb feladata: Tanulni, tanulni, tanulni!) Bevezetnénk a 70 év felettiek oktatását is. A diákság és a vállalkozói szféra együttműködésében.
 10. szórakozás kultúránk lényeges megújítása nagyon fontos, a jó, az ideális párkapcsolatok, családi és közösségi élet érdekében. Például a Laharo-party rendszerével, Quantum-diszkókkal, stb.

Budapest * KTJ – EFISZ * 2019. március 25. * V. 31. * VI. 23. * VII. 16. * 09-29 * 2020-04-22 * 2021-03-03 * 2022-06-21 * 2023-01-06

***

***

1.) Hivatalos levél az illetékes minisztériumok részére – 2018.05. 22,
Tisztelt Hivatal!
Úgy értesültünk, hogy egy újabb Nemzeti konzultáció készül, melynek témái között szerepel a demográfia problematikája is. A kezdeményezésük okos, hasznos lehet, ha tisztességes szándékok vannak a háttérben. Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a nemzeti életünk legsúlyosabb problémáinak gyökere az abortusz, az orvosilag indokolatlan terhesség-megszakítások, magzatgyilkosságok. Ennek cinkosa Orbán Viktor a Fidesz jelenlegi elnöke is, de leginkább aljas sátánista manipulátorok húzódnak meg a háttérben, akiknek az áll érdekében, hogy minél több cinkosuk, illetve áldozatuk legyen, mert így tudják fenntartani a hatalmukat. Tudniuk kell, hogy hazánkban kb. két és fél millióan élnek olyan emberek, akiknek a szelleme egy abortusz poklának a túlélése született újjá. A közmédia híradóiban domináló szennyhírek őket stresszelik a legjobban. Értelmes ember rögtön belátja, hogy az ember – ember elleni halálos ellenségeskedésének az abortusz a gyökere. Természetesen a monoteista vallásoknak is nagyon meg kellene újulniuk, pl. több istenhitre, de ez már más téma. Az abortuszt elkövető orvos (is) minősített gyilkosnak számít az angyalok körében!

Mindezek alapján megparancsolom, hogy a Nemzeti konzultációban legyen szó arról, hogy az abortuszok mennyire károsak (egyetlen nap alatt elkövetett 100 abortusznak kb. 2 milliárd forint a kárkihatása!), és nemzetünk, sőt az emberiség elsődleges érdeke, hogy be legyenek tiltva az abortuszok, Magyarországon is! Ennek a pozitív döntésnek nagyobb hatása lenne a társadalomra, az emberiségre, mint a rabszolga-felszabadításnak! 

Amennyiben szükséges, személyesen is konzultálok az illetékesekkel! A Nemzeti konzultációhoz (benne az abortuszok betiltásához) sok sikert kívánok!

Szilvásy Péter igazgató, alapító, témagazda
ktj@x-party.hu * 0670-2260641 * ww.x-party.hu

Lélekkutató Intézet * Magyar Népköztársaság Kormánya * Kormányzati Tanácsadó Jósda * Európai Fiatalok Szövetsége