Az Európai Fiatalok Szövetsége, a Kormányzati Tanácsadó Jósda és a Lélekkutató Intézet tanulmánya
Magyarország helyzetéről, lehetőségeiről, feladatairól

I. fejezet: Helyzetkép, fő problémák, jelenségek
II. fejezet: Megoldási javaslatok, lehetőségek felismerése
III. fejezet: A társadalom megújulása: előre!

www.x-party.hu * www.kibernologia.hu * ktj@x-party.hu
Témagazda: Szilvásy Péter, alapító, igazgató * +3670-2260641

Budapest, 2016. június 8. * július 5. * augusztus 12. * szeptember 4.

I. Fejezet, 1. rész: Állapot felmérés, helyzetelemzés, főbb problémák, jelenségek

 1. A 2006-os események és a manipulátorok
 2. Az alaptörvény legnagyobb hibái – 1.
 3. Miért káros az antikommunizmus?
 4. A migráció – 1.
 5. Miért veszélyes a „Csak a Fidesz!” szlogen?
 6. A szennymédia jelensége
 7. A Fidesz elnöke nem lehet egyben kormányfő is
 8. A posztfeudalizmus kreációjának kárkihatásai
 9. A NER
 10. Az abortuszok kárkihatásai

Bevezetés:

Jelen tanulmányunk legfontosabb célja hogy Magyarország helyzetét állapotát javítsuk. Először egy általános körképet, állapotfelmérést tartunk, majd a főbb problémák megoldására teszünk javaslatokat, és harmadjára a társadalmi rendszerünk megújítása, felfejlesztése a cél.

Kérjük, hogy amennyiben van releváns észrevétele, információja, javaslata, írja meg nekünk a ktj@x-party.hu címünkre! Előre is köszönjük!

 1. A 2006-os események és a manipulátorok
 2. A közéletben rendkívül izgalmas, eseménydús volt a 2006 os év. Országgyűlési választások, helyhatósági választások, és ezek kapcsán egy csomó probléma és konfliktus.
 3. március 13-án figyeltünk fel egy fideszes politikai plakát-kampányra. Sokan emlékeznek még arra, egy idős hölgy savanyú arccal hirdeti, hogy “Rosszabbul élünk, mint 4 éve!” Fekete háttér előtt. Az öt plakátból négyen megjelenített számok: 85% (százalék gázáremelés), 67% (villanyár emelés), 58% (vízdíjemelés) és 113% (akármi díjának az emelkedése).
 4. Egy ezoterikus szakértő rögtön rájön a trükkre: 8+5=13, 6+7=13, 5+8=13 és száz13. A 13-as számhoz többek között a “halált” asszociálják az emberek. Ez megfélemlítés volt, nem lehetett véletlen! Alja, fekete mágiának nevezik ezt, mert az emberek látják, érzékelik, de nem észlelik, és a tudatalattijukban hat negatívan. A fideszes felső vezetők ekkor buktak le először.
 5. Azt, hogy Orbán Viktort telepatikusan vezérlik, arra már 1998-ban rájöttünk. A kézírását, amikor megmutatták, a Kormányüdülőben, Balatonöszödön, abból rögtön meg lehetett állapítani a cezaromániát és a telepatikus vezéreltséget, befolyásoltságot.
 6. A telepátia: tudat-tudat közötti kommunikáció. Olyan, mint a telefonálás, csak nem kell hozzá készülék. Minden ember ab ovo képessége, megfoganni sem lehetne nélküle. Van telepatikus kapcsolat a szülő és a gyermek között, a szerelmesek között pedig különösen. De létezik hipnózis hatására is. Orbán Viktort még 1997 novemberében egy egykor sztálini titkosügynök (továbbiakban N13) beszervezte az egyik sátáni szektába, és hipnózissal felcsatolta egy olyan személyhez, aki azóta is dirigálja Orbán Viktort, Ezt a személyt nevezzük mostantól Satkánynak, nagyon illik rá ez a titulus!
 7. 2006 egyik legismertebb eseménye még a Gyurcsány – Orbán vita volt a televízióban. Élőben. Nagyon izgalmas volt. Az elején nagy magabiztossággal Orbán hengerelt. Ám 3 perc múlva – észleltük, hogy vezérlés alatt van – lekapcsoltuk a Satkányról.
 8. Hírtelen, ugrásszerűen megváltozott Orbán viselkedése, személyisége. Kicsit buta és egyszerű lett. Minden felvetett problémára, kérdésre csak annyit tudott válaszolni Gyurcsány Ferencnek, hogy “Na, majd a szavazók eldöntik!”.Gyurcsány a vitában szinte kiütötte Orbánt, akinek a spamjai bepánikoltak, és innentől kezdve eltiltották Orbán Viktort a nyilvános, tévés, egyenes adású vitatkozásoktól. A vitákban ugyanis Orbán kijönne a hipnózisból (hogy ő a Satkány, aki ezért tudja őt telepatikusan vezérelni), és nagyon lebukna, kiderülne, hogy egy kis vállalat középszintű vezetőjének sem alkalmas.
 9. Ezután az MSZP koalíció győzött a választásokon.
 10. S jött a híres- hírhedt „Öszödi beszéd”. A részletek már nagyon ismertek, de egy valamire még mindig nem derült fény: hogyan szivárgott ki az Őszödi beszéd? Ha még tíz év múltán is rejtély, akkor valami nagy sundám-bundám lehet a háttérben. A Magyar Nemzet egyik számában leközölték annak a technikusnak a kézírását, aki ott volt a centrumban, a felvételek készítésében. A kézírásának elemzése felért egy hazugság-vizsgálattal. A beszéd hanganyagának kicsempészését az N13 szervezte meg, a technikus közreműködésével.
 11. Már június elején felhívta Orbánt az N13, hogy egy titkos megbeszélésen dolgozzák ki a haditervet. És kidolgoztak egy aljas szörnyűséget, amely nagyon sok katasztrófához vezetett.
 12. A pszichotronika eredetileg katonai fegyver. Az emberekre agyhullámokat sugároznak, melyekkel lehet őket befolyásolni. Érzékelik, de nem észlelik. Van már gyógyító változata is. Az N13 és a Satkány terve nagyon gonosz volt: amikor ünnepel az ország augusztus 20-án, akkor kell lecsapni a tömegre. Egy hétig készítették elő a terepet, azaz olyan embereket, akik különösen nagy szerepet játszanak a közéletben, a társadalomban. Augusztus 20-án délutántól este tíz óráig többször is nyomatták az aljas szuggesztívákat, amelyek mára egyre inkább felismerhetővé válnak. A gonosz szuggesztívák:
 13. “Abortusz!” – ez a legaljasabb. Tudni lehet, hogy az 1956-os ellenforradalom óta kb. 7 millió abortuszt követtek el hazánkban. Kb. 3 millióan élnek olyanok, akik egy abortusz túlélése után születtek újra. Kb. 2 millió nőnek volt abortusza és 2 millió férfi esetében. A Satány-banda nagyon pontosan tudja, hogy az abortuszokkal lehet a legtöbbet ártani a nemzetünknek. Az abortuszokkal lehet megfélemlíteni az ártatlan áldozatukat, a tisztességes embereket.
 14. Orbán Viktor is tudja ezt, mégis hallgatott, amikor 2011. február 7-én a Parlamentben felszólalt, de előtte a fidesz-kdnp megbeszélésen fő téma volt az abortusz. A Satkány, az N13 és a sátáni szekták hatalma az abortuszokon alapul (bár kiegészül más aljasságokkal is). Az ember-emberrel szembeni ellenségeskedés forrása az abortusz. Kis logikával ez könnyen belátható.
 15. “Király vagyok” – szuggerálásával a feudalista világot próbálták újrajátszani. Mára ez eléggé jól látszik, hiszen az orbáni diktatúra nagyon hajaz a feudalista világra. A centrális rendszerben nem lehetnek őket elszámoltatni, felelősségre vonni, kinyírni. Ezt hiszik, de a valóság más lesz.
 16. “Isten vagyok” – a Satkányról tudjuk, hogy übermencsnek képzeli magát, és a szektájának tagjai is. A monoteista őrültséghez hasonlóan próbálkoznak egy ál istenségkép kreálásával, erről később bővebben.
 17. A Kormányzati Tanácsadó Jósda már augusztus 21-én jelezte a Kormánynak, hogy a paranormál természeti jelenséget is generáló mentális szinten elkövetett aljas terrortámadás államellenes attak volt, és a bűnelkövetők a felelősök a károkért.
 18. Szijjártó Péter túl korán (aug. 21-én, reggel fél 8-kor) esett neki a Kormánynak, meg sem várva a károk felszámolását. Az volt a taktikája, hogy intenzív balhézással elterelje a figyelmet a háttérben elkövetett bűnökről, bandatámadásról.
 19. Az őszöd beszéd szeptember 17-én került nagy nyilvánosságra.
 20. A KTJ már szeptember 9-én jelezte a Kormánynak, hogy a Kormány-radix alapján egy gyengepont van: szeptember 17. Az aktuális nap ekkor került együttállásra a Kormány radix-horoszkópján lévő Leszálló Holdcsomóponttal. Aki ért egy kicsit is az asztrológiához, tudja, mit jelent ez. Át kell vészelni tudni.
 21. Amikor meghallottuk, hogy Orbán Viktor gyakran bújta a horoszkópokat, akkor már egyértelmű volt, hogy a balhét generálók direkt szeptember 17-re időzítették a tévé székház elleni ostromot. A televíziónak ugyan semmi köze sem volt az őszöd beszédhez, ám a banda vezetői tudták, hogyan lehet a közmédián keresztül hatalmas botrányt generálni. A balhézást előre megtervezték, és a részt vevő koldusokat is jól megfizette a fidesz.
 22. A tévé székházának ostromában különleges egységet is bevetettek. Erről nagyon kevesen tudnak. Egy tucat démon, rosszindulatú szellem, buta és agresszív embereket vezérelt és dirigált a helyszínen. Ezeket a szennyszellemeket a választásoknál is bevetették, amikor “Csak a fidesz”-re lehetett azoknak szavazni, akik hezitáltak.
 23. Október 1-jén voltak a helyhatósági választások. Ekkor is alkalmaztak fekete mágiát: éjfélkor telefonon ismeretlen számról felcsörgettek embereket, és ugyancsak telepatikusan stresszelték. Az N13 bandáját napokkal később sikerült csak lelepleznünk, a telefonszám beazonosításával.
 24. 2007 májusában került nyilvánosságra, hogy a Kormányzati Tanácsadó Jósdának sikerült lelepleznie a 2006. augusztus 20-án elkövetett telepatikus tömegmanipulációt. Akkor még sok kérdés megválaszolatlan volt számunkra.
 25. A fideszes médiumok viselkedése azonban leleplezte a bandát. A Mokka, a Hírtv, az EchoTv, stb. elkövette azt a hibát, hogy nem az információ, az alapállítás érdekelte őket, hanem az, hogy milyen alapon merészeltünk megalapítani egy Kormányzati Tanácsadó jósdát.
 26. A szf. Szijjártó, aki ugyancsak tagja a Satkány-bandának, abnormális reakciójával jól leleplezte a saját magát és a többieket a megnyilvánulásaival. Sokszor elemeztük fonológiailag őt is, Orbánt is.
 27. Ismert törvény, hogy az okkult síkon elkövetett bűnök háromszorosa szállnak vissza az elkövetőkre. A 2006. augusztus 20-i telepatikus tömegmanipuláció az állam, a nemzet és az emberiség ellen elkövetett háborús bűntettnek számít! Nem fog elévülni.

***

 1. Az alaptörvény legnagyobb hibái – 1.
 2. És most, mindezek után ugrunk egy nagyot: visszatérünk a jelenbe.
 3. Nézzük meg, hogy mi van ma, hogy ma milyen társadalmi rendszert építünk, egyáltalán tudjuk-e, hogy mi a mai társadalmi rendszernek a szisztémája, értelme.
 4. Nézzünk egy irományt, aminek erről kellene szólnia. Ez az alaptörvény.
 5. Az alaptörvény a méz a madzagon.
 6. Rendkívül furcsa már a keletkezése is.
 7. Az első kérdés: Hogyan keletkezett az alaptörvény ötlete, kik és miért találták ki, hogy az Alkotmány helyett alaptörvény legyen?
 8. Ez nagyon-nagyon lényeges kérdés! Figyeljük meg, hogy az alaptörvény miből is áll: egyetlen mondatból, amely így szól: „Isten áldd meg a magyart!”
 9. És ez után jön egy fejezet, amelynek új címe van: „Nemzeti hitvallás”.
 10. Következésképpen az alaptörvény egyetlen mondat: isten áldd meg a magyart!
 11. Ez törvény. és nem pedig nemzeti hitvallás.
 12. Törvény tehát: egy isten van, akivel tegező viszonyban vagyunk.
 13. Következésképpen azok az emberek, akik ateisták, illetve politeisták, több istenhívők (hisznek abban, sőt tudják, hogy van egy istennő is), azok számára is előírás az egyistenhit.
 14. Miért? Mert a törvény kötelező erejű mindenkire.
 15. Más a mentalitása, más a hangulata, mint az Alkotmánynak, ami egy össz-nemzeti alkotás.
 16. Ez a nemzeti alkotás, az Alkotmány lett ledegradálva Alaptörvénnyé. Csak azért, mert valójában egy őrültet istenítenek, törvénybe iktatva istennek kreálni.
 17. Ha valaki logikusan átgondolja mindezt, akkor belátja, hogy az alaptörvénnyel cezaromániás diktátorok, pl. Orbán Viktor, posztfeudalis jellegű hatalmát akarták megalapozni.
 18. Sikertelenül, mert szerencsénkre még időben lelepleztük őket!
 19. Az oknyomozó újságíróknak, a felelősen gondolkodó magyar politikusoknak érdemes lenne felderíteni az alaptörvény kreálásának, ötletének, kitalálásának részleteit, fel kellene deríteni, milyen szerepe volt a Satkánynak, esetleg ő volt-e az, akit Orbánék istenítettek. Az biztos, hogy az N13 is benne van a bandában.
 20. És még egy fontosság: az „Isten áldd meg a magyart!” –ban kiket tartanak az eredeti szerzők „magyarnak”?
 21. Esetleg csak azokat, akik nekik behódolnak? Ez nagy népbutítás, manipuláció lenne!

***

 1. Miért káros az antikommunizmus?
 2. Történelmi tény, valóság, hogy sem Magyarországon, sem máshol még nem volt kommunizmus.
 3. Ha valaki az autentikus, hivatalos, korrekt forrásokat tanulmányozza, akkor rá kell jönnie arra, hogy a kommunizmus valójában egy rendkívül pozitív, optimálisan jól szervezett társadalmi rendszer. E felé kellene haladnunk.
 4. A kommunizmus egyre jobban megközelíthető, nagyon jó, pozitív, motiváló célrendszer!
 5. Fontos, hogy egy a társadalomnak legyen célja, célrendszere!
 6. A cél maga olyan állapot, amiben még nem vagyunk, de szeretnénk abban az állapotban lenni, élni.
 7. Aztán lehet, hogy újabb célokat fogunk kitűzni.
 8. A célállapotot meg is kellene határozni tudni, hogy nagyjából mit is tartalmaz. Sőt, mi több, megvalósítható is kell, hogy legyen!
 9. A kommunizmust a szocializmus felépítése után tudjuk megvalósítani.
 10. A dicsőséges szocializmusnak volt és van olyan társadalmi szintű célrendszere, amely vonzó az emberiség számára, ennek a neve kommunizmus.
 11. Történelmi tény még az is hogy a szocializmus alapjainak lerakását 1961-ben deklarálta a Magyar Szocialista Munkás Párt a VIII. Kongresszusán.
 12. A fejlett szocialista társadalom építése a nyolcvanas évek közepétől kezdődött el hazánkban, ezután jött volna a kommunizmus.
 13. Ha megnézzük, hogy a jelenlegi társadalmi rendszer milyen közösségi szemléletű, milyen konfliktusos és mennyire képes megoldani nagyobb problémákat, mennyire van egységben most a nemzetünk, akkor hamar belátjuk, hogy legalább két nagyságrenddel intelligensebb volt a nyolcvanas évek szocialista társadalma a jelenlegihez képest.
 14. Na most itt jött a diktátor aljas rohadt szemét manipulációja: állították először is, hogy a kommunizmus az már volt. Az ötvenes években, amikor pedig csak a rákosi és a sztálini személyi kultusz volt, s ezeket az aljas diktátorokat 1961-ben az MSZMP el is ítélte.
 15. Egy jó dolgot, a kommunizmust, rossznak állítanak be, és a szocializmus pozitív energiáját, lendületét önmagukhoz próbálják allokálni, kötni.
 16. Orbán Viktor egy diktátor karakter, cezaromániás, ráadásul szadizmusra nagyon hajlamos, és egocentrikus is. Az okosságát rossz célokra használja.
 17. Kézírásának grafológiai elemzésével nagyon gyorsan és jól meg lehet állapítani ezeket a lényeges jellemtorzulásait.
 18. Mivel nem volt kommunizmus, ezért áldozatai sem lehetek, következésképpen a kommunizmus áldozatainak emléknapja (02. 25.) egy aljas sunyi csalás, a nemzet hülyítésének egyik aberráns módja.
 19. Az is tény, hogy a kommunizmus egyik jelképe, a Vörös Csillag (eredetileg Ozirisz és Ízisz jelképe volt az ókorban), nem tekinthető önkényuralmi jelképnek.
 20. Az 1980 előtt születettek jól megtapasztalhatták a szocializmus valóságát, hibáit és előnyeit. Kb. 7 millióan vannak hazánkban, akiknek a szocializációjuk, képzésük legjobb élményeik a szocializmusban gyökereznek.
 21. A fidesz-kdnp és a jobbik antikommunista megnyilvánulásai tönkrezúzza ezeket az emlékeket, bemocskolják az orbánok, gulyások, semjének az emberek múltját.
 22. És a jövőképet, ami a kommunizmus, azt is megalázzák, letörik.
 23. A múlt és jövőkép nélküli embernek az érzelemvilága, a kapcsolatrendszere, az aktivitása, a kreativitása, a párkapcsolata is nagymértékben eltorzul.
 24. Az antikommunizmussal a zombik generálását idéznék elő!
 25. Szerencsénkre az emberek nagy része már egyre inkább átlát a manipulációkon, és hamarosan önmagára talál a nemzetünk!

***

A migráció – 1.

 1. A szíriai válság okozta hatalmas migráció tanulmányozását érdemes a forrásainál kezdeni. Az Iszlám Állam diktátorai – legfeljebb egy tucat őrült – aljas mágiát alkalmaznak akkor, amikor a nevüket ISIS-nek mondták.
 2. Tudva levő, hogy Ízisz, egyiptomi istennő, egyik legnagyobb az istennők között. Hatalma, tekintélye, ereje és szépsége tényleg isteni.
 3. Ám voltak és vannak olyan alakok, akik megpróbálnak visszaélni a nevével, erejével. Még 2008 februárjában, egy angliai kisvárosban létrehoztak egy szuper sátáni szektát, melynek tagjai a szélsőséges szervezetek vezetői voltak. Elhatározták, hogy világuralomra törnek. A módszerük elég sunyi, jól kitervelt. A szcientológus L. Ron Hubbard (művét, a Dianetikát már 2002-ben betiltottuk Magyarországon) elve az volt, hogy „Először tedd rommá, azután emeld fel!” Ezt az elvet követi Orbán Viktor, a fidesz elnöke is. Igyekszik mindent tönkretenni, szétzilálni (lásd oktatás, egészségügy, média), hogy azután a régihez hasonlót kreálva, az ő dicsőségét lehessen zengeni.
 4. A migráció oka a mentális szinten keresendő. A diktátorok önmagukat és álisteneket (pl. Allah) deklarálják mindenek felettinek, és azok, akik ezt nem hiszik el (mert még képesek józanul gondolkodni), azokat megpróbálják lemészárolni. A szadista iszlamisták kiszolgálják a világuralomra törekvő őrült bandát, megfélemlítenek tömegeket, és logikus, hogy sokan elmenekülnek.
 5. Az, hogy Orbán Viktor is a banda tagja (közvetve), az akkor lett világos, amikor 2015. május 7-én a közrádió reggeli műsorában egyfolytában szadista mentalitásban a migrációról és a halálbüntetés visszaállításáról dumált. Az aktuális EU ünnepről egy szót sem szólt. Ha valaki tanulmányozza az interneten az orbáni megszólalásokat, és azt keresi, mikor, hogyan, hol, miért szólalt fel az IÁ diktátorok ellen, (akik generálják a feszültséget, a háborút, az elvándorlást), akkor megdöbben, mert egyszer sem ítélte el a gyilkosokat Orbán Viktor.
 6. Az IÁ önkényuralkodói ellen nem mert fellépni. A sajátjaik ellen nem fordulnak a diktátorok!
 7. Alapos okkal feltételezzük, hogy a migránsválság generálói között ott vannak azok is, akik 2006. augusztus 20-án, Budapesten, elkövették a telepatikus tömegmanipulációt, majd szeptember 17-én a tévészékház elleni bandatámadást is megszervezték. A főkolomposról, a Satkányról annyit tudunk, hogy jelenleg német földön bujkál, destruál.
 8. A migrációt generáló néhány tucat személy ellen való fellépésre kellene igazán buzdítani a milliós elvándorló tömeget. Ha mindenki csak egy követ dob a gonoszokra, már akkor is győznének.

***

 1. Miért veszélyes a „Csak a Fidesz!” szlogen?
 2. Ebben a választási szlogenben semmilyen részletezés nincsen. Sokan úgy gondolták, hogy csak a 2014-es országgyűlési választásokra vonatkozik.
 3. Ám azok, a személyek, akik ezt kitalálták, tudták jól, hogy ez sokkal súlyosabb lesz.
 4. „Csak a Fidesz!” – egy poszthipnotikus szuggesztíva a köztudatra. Azután is hatni fog, miután már nem aktuális, már régen vége a választásoknak.
 5. Akik a fideszre szavaztak, és nyertek, azokba beleivódott, hogy csak akkor lehet nyerniük, ha csak a fideszesekkel konspirálnak.
 6. És szépen átterjedt a szuggesztíva a gazdaság szereplőire is!
 7. A fideszes bizniszmenek nem társulnak csak a fideszesekhez, kizárják a többieket, az ellenzéket meg főleg. És társulni sem társulnak olyan vállalkozásokhoz, amelyeket nem fideszesek találtak ki, nem ők vezetik.
 8. A társadalom divergálásához vezetne ez az őrült szlogen, hogy „Csak a Fidesz!” – ami már kollektív mantrává vált.
 9. Mindezeket előre tudták, sőt így is tervezték azok a személyek, akik nagyon akarták, hogy Orbán maradjon a helyén, mert azután majd tudnak egy feudálkapitalista rendszeren keresztül egy posztfeudalista királyságot kreálni.
 10. Orbán Viktor gyakran fejére vette a parlamenti koronát. Ezt Habony Árpád is menedzselte neki, titokban. Még 2000-ben, azután kreálták a Kommunista diktatúra áldozatainak emléknapja nevezetű baromságot.
 11. Nagy szerencsénk, hogy a Parlamentben lévő korona csak hiteles másodlata az eredetinek, a Szent koronának!
 12. A most betervezett feudalista rendszer ellenségei a polgári világ (diákok, vállalkozók) és a kommunizmus. Ezeket próbálták lenyomni..
 13. De ebbe is belebukott már Orbán Viktor és a bandája, akik utálják a magyarokat, és okkal félnek is tőlünk!

  ***                                                     

 1. A fekete média jelensége
 2. A fekete média nehezen, vagy egyáltalán nem publikál jó híreket, pozitív kezdeményezéseket.
 3. Ennek a társadalomra is veszélyes jelenségnek a mélylélektani okát kutattuk, és meg is fejtettük.
 4. A fekete média leginkább a napilapokban, a bulvárlapokban és on-line médiumokban, valamint a televízió hírműsoraiban jelentkezik leginkább.
 5. A hír: hatással rendelkező információ. Lehet rossz, negatív hatású és lehet jó, pozitív hatású.
 6. A fekete média a rossz hírt tartja hírnek, a szerkesztők abban a téves eszmében vannak, hogy csak ezek érdeklik az olvasókat.
 7. A rossz, a fekete hírek eljutnak gyerekekhez, szülőkhöz, szerelmesekhez, idősekhez egyaránt.
 8. Az olvasó, a néző, a hallgató a szennyhírekbe nagyon gyakran behelyettesíti az ismerősöket is. Pl. ha egy 10 éves kisgyerek lát a tévében (különösen a köztévé híradójában) egy gyilkosságot, akkor az áldozatba, ha az hasonlít valakihez, behelyettesítheti pl. a szülőket.
 9. A kényszer-képzetet a kisgyerek telepatikusan kisugározza, és ezt veszi – tudattalanul is – a szülő is, akire a rémképek hathatnak, racionális kontroll nélkül. Csak azt érzi, hogy valami nem stimmel.
 10. A közmédia híradója a miniszterelnökség mentalitását nagy mértékben leképezi.
 11. A köztévében 20 hírből 12 szennyhír szokott lenni.
 12. A fekete média dominanciája a köztévé híradóiban analógiában van azzal, hogy Orbán Viktor szadizmusra való hajlama átlagon felüli, nagyon veszélyes.
 13. A fekete média néhány jól alkalmazható ellenszere: egy humoros jelentbe való ágyazása, vagy pedig a szereplőkbe, áldozatokba, a bűnösökbe pl. Orbán Viktor, vagy a szerkesztők, hírolvasók behelyettesítése.
 14. Minden médiumnak érdemes ismerni az ősi tanítás médiára alkalmazott változatát:
  „Ha közölsz egy jó hírt: visszakapod! Ha rossz hírt közölsz: azt is visszakapod!”

***

 1. A Fidesz elnöke nem lehet egyben kormányfő is
 2. A miniszterelnöknek, és a kormánynak, elvileg az egész országot kellene vezetni.
 3. A miniszterelnöki eskü is ezt tartalmazza.
 4. Orbán Viktort 2010-ben és 2014-ben megválasztották miniszterelnöknek.
 5. szept. 28-án és 2015. dec. 13-án a Fidesz egyetlen elnökjelöltje volt Orbán Viktor, aki meg is választották a Fidesz elnökének.
 6. A Fidesz, mint politikai párt éles konkurenciaharcban áll a többi párttal, különösen a baloldali pártokkal.
 7. A Fidesz elnökének meg kell felelnie a fidesztagság érdekének, így opponálnia kell a többi, ellenzéki pártot.
 8. A miniszterelnöknek viszont együtt kellene működnie minden politikai párttal, illetve az egész magyar néppel.
 9. A Fidesz elnöke ezt nem tudja megtenni, sőt élesen és esztelenül kritizálja, támadja a kommunistákat is.
 10. Ha valaki kommunista (optimálisan jól szervezett társadalmi rendszer a kommunizmus), akkor konfrontál Orbán antikommunizmusával. Ha meg akarna felelni a miniszterelnöknek, mert tiszteli ezt a hivatást, akkor saját maga ellen is kell, hogy forduljon, el kellene árulnia eszméit.
 11. Következésképpen egy igaz kommunista nem tekintheti miniszterelnöknek Orbán Viktort, csupán a Fidesz elnökének.
 12. Orbán Viktor csak az ország egyik részhalmazát képes legálisan vezetni, az egész magyar nemzet már nem tekinti őt miniszterelnöknek, pro forma kormányfőnek.
 13. Az ország megosztásának egyik lényeges oka ez az abnormális struktúra, hogy egy miniszterelnök lehet valamely részhalmaz vezetője is, amely részhalmaz szemnbenáll a nemzet más részével.

***

 1. A posztfeudalizmus kreációjának kárkihatásai
 2. Már 2006. augusztus 21-én, a telepatikus tömegmanipulációval elkövetett államellenes bandatámadás utáni napon jeleztük a Kormánynak, hogy egyfajta királyságot próbálnának kreálni a bűnelkövetők, közöttük Orbán Viktor, a fidesz elnöke.
 3. Ennek a jelzésünknek már sok bizonyítéka megtapasztalható lett.
 4. Először is népköztársasági Alkotmány helyébe Alaptörvényt kreáltak.
 5. A korábbi nevünket, hogy „Magyar Köztársaság” megváltoztatták, egyszerűen csak „Magyarország”-ra.
 6. Orbán Viktor, a fidesz elnöke, „kormányfő”, a miniszterelnökséget szeretné felköltöztetni a Várba, annak ellenére, hogy a hely közlekedési infrastruktúrája ehhez a feladathoz nagyon rossz.
 7. Sőt még két minisztériummal is bepróbálkozik, hogy kövessék.
 8. Orbán Viktor illegálisan, titokban, többször is felvette a Parlamentben található Koronát, ami az eredetinek, a Szent Koronának a hivatalos másodlata.
 9. Orbán Viktor azért szeretne király lenni, mert még egyik életében sem sikerül ez neki, sőt, amikor Koppány volt, akkor fel is négyelték.
 10. A feudalista társadalmi rendszerben a központi vezérlés dominál, a társadalmi szintű kezdeményezésnek nincsen nagy helye, szerepe.
 11. Orbán Viktor cezaromániája és egocentrizmusa adekvátan megnyilvánul a feudalista stílusában.
 12. A feudalizmus, akkor a társadalmi élet fejlődésének lényeges állomása volt.
 13. Ezt követte előbb a kapitalizmus, majd pedig a szocializmus.
 14. A polgárosodás egyik vívmánya volt az analfabétizmus és a röghözkötöttség felszámolása, az oktatás, a kultúra terjesztése.
 15. Az Orbán-kabinet a kötelező tanulmányi korhatárt önkényesen leszállította 16 évesre. A történelemben ekkor jutnak el a középkorig.
 16. A feudalizmusba való visszarévülés olyan hatású lenne a társadalmunkra, mintha pl. egy végzős egyetemista visszaülne kedvenc gimnáziumának 2. osztályába, hogy a régi szép emlékeket feleleveníthesse.
 17. Azonban keservesen csalódna, hiszen már sok minden lényegesen megváltozott, a barátok sincsenek ott, a tanárok is, a diákok is máshogyan viselkednének vele, nem úgy mint7 évvel korábban. Az illető két nap alatt megöregedne, mert az emlékeit megölné ezzel az egy akcióval.
 18. Ha posztfeudalizmust kreálna Orbán Viktor, a fidesz jelenlegi elnöke, és hazug módon királysággal próbálkozna, akkor ez az akció a követőinek és más ártatlan embereknek a „halálát” okozná.
 19. Az egész emberiségre is kihat negatívan az orbáni posztfeudalizmus, mert Magyarország a Föld agyának számít!

***

 1. A NER – Nemzeti Együttműködés Rendszerének kudarcának okai
 2. Alapvetően jó a kezdeményezés, hogy a nemzetünkben az együttműködés donináljon, ne pedig a széthúzás.
 3. Azonban a megfélemlítéseket is alkalmazó orbáni politika, valamint a 2006. augusztus 20-án elkövetett telepatikus tömegmanipuláció szuggesztívái erősen blokkolták a NER-t.
 4. Leginkább azonban az az orbáni választási szlogen mondott ellent a NER eszméjének, hogy „Csak a Fidesz!”
 5. Ezt a filozófiát sajnos átvette a gazdaság nagy része is, a választások után beivódott a társadalom tudatalattijába.
 6. Következett ebből, hogy a hatalmon lévők csak egymással voltak hajlandók együttműködni.
 7. A nem fideszes, hanem ellenzéki szemléletű gazdasági kezdeményezésekre nem reagáltak pozitívan a fideszes potenciális partnerek . mert: „Csak a Fidesz!”
 8. A NER mára háttérbe szorult, a fidesz-kdnp kabinet sem exponálja megfelelően, hiszen csak hülyítésnek tekintenék az emberek.
 9. A NER mentalitását jól jellemzi az alábbi történet, melyet lehet másoknak is kipróbálni:
 10. Megkértünk egy diáklányt, hogy szervezzen meg egy lakossági fórumot, valamely művelődési házban. Hívjon meg előadónak néhány minisztériumból államtitkárt, és a téma: „Hogyan alakult a Nemzeti Együttműködés Rendszere az utóbbi években?” Ne legyen átverés, konfliktus, ha jönnek, meg kell szervezni. Azonban a megbízott, főleg diáklányok közül senki sem merte elvállalni a feladatot. Féltek! Hogy mitől, azt csak egyikőjük tudta megfogalmazni (aki be is vallotta, hogy fideszes): attól félt, hogy vagy nem kap ösztöndíjat, vagy kirúgják az egyetemről. Részletesebben sem ős sem mások (kb. 25-en voltak) nem tudták megindokolni a félelmüket.
 11. A mostani mentális helyzet a társadalomban már inkább a disszociálódásra, a konfliktálódásra és a divergálásra utal.
 12. Mindezek alapján 2014. november 7-én úgy döntöttünk, hogy megtiltjuk a „Nemzeti Együttműködés Kormánya” titulus használatát az Orbán-kabinetnbek.
 13. A továbbiakban nem tekintjük a fidesz-kdnp kabinetet a Nemzeti Együttműködés Kormányának, mert szinte csak a saját érdekeivel törődik, lealázza a múltunkat, a dicsőséges szocializmust, és semmilyen pozitív, vonzó társadalmi célrendszert nem voltak képesek alkotni.
 14. A posztfeudalista rendszer kreálása pedig kifejezetten ellene hat a társadalmunknak, a nemzetünknek, sőt az emberiségnek is.

***

10. Az abortuszok kárkihatásai

 1. Az abortuszok során találkozik először az ember azzal, hogy egy másik ember meg akarja ölni.
 2. Az abortuszok során nem is tájékozódnak arról, hogy ki és miért szeretne megszületni.
 3. Az esetek túlnyomó többségében a szülők egyikéhez tartozó, elhunyt közeli rokon, ismerős szeretne újraszületni (szülő, nagyszülő, rokon), jó szándékkal. Az abortuszok során azonban megölik.
 4. Az abortált magzat szelleme gyakran újraszületik, de a tudatalattijában hordozza az átélt abortusz pokoli emlékeit is.
 5. Olyan súlyos betegségek, mint a tumor, a migrén, az allergia, asztma stb. sok esetben az abortuszra vezethető vissza.
 6. A magzat párjának is szenvedést okoz az abortusz, mert az újraszületett párjában félelmek, szorongások társulnak a kapcsolatukhoz.
 7. Az abortusz a gyilkosok fegyvere, nagyon sok áldozatuk van már, mert az esetek többségében az abortáló szülő megbánja tettét, rádöbben, hogy ez nagyon rossz volt.
 8. Az abortuszon átesett hölgy libidója, szexuális vonzása nagyon lecsökken, mert a tudatalattijában még aktív az abortusz szándéka, ami taszító hatással van a normális szexre.
 9. Az abortusz szándékát fenntartó férfiak sok esetben destruktívak, irigyek, pitlák karakterűek.
 10. Orbán Viktor, a fidesz jelenlegi elnöke is ilyen, az abortuszt támogatja a mentalitása, 2011. február 7-én gyávaságból és tudatosan is blokkolta az abortuszellenességet az Országgyűlésben.
 11. Az 1956-os ellenforradalom óta kb. 7 millió abortuszt követtek el hazánkban.
 12. Körülbelül 3 millióan vannak, akiknek szelleme egy abortuszt túlélve született újjá.
 13. A naponta elkövetett száz magzatgyilkosságnak hazánkban kb. 2 milliárd forint kárkihatása van.
 14. A cezaromániás diktatórikus mentalitású orbáni feeling az abortuszokra alapoz.

A következő rész (tervezett megjelenése: 2016. 09. 15. A tartalom:

 1. Élet-halál mérleg
 2. Az öregedés pszichoszomatikája
 3. Az elvándorlás háttere
 4. A közlekedés szervezetlenségei, hibái
 5. Pártok honlapjainak kibernológiai elemzése
 6. A bankrendszer filozófiájának hibája * Bankjegymágia
 7. A Fidesz a nihilbe, az anarchiába vezetné a nemzetet
 8. A monoteista vallások ellentmondásai, hazugsága