Javaslatokat, tanácsokat dolgoztunk ki a főpolgármesteri választásokra. Támogatjuk Horváth Csaba MSZP-s jelöltet.
2019-02-01

*****

Ismeretes a társadalmi rendszerek fejlődése:
Ókori rabszolgatartó – Feudalista – Kapitalista – Szocialista – Kommunista =még nem volt sehol).

Manapság az figyelhető meg, hogy a jelenleg regnáló Orbán-kabinet a feudalista mentalitású rendszer kiépítésével próbálkozik – ám ez eleve halálra van ítélve. Ugyanakkor érdemes tudni, hogy a háttérben megbúvó manipuláló sátáni banda kvázi marionett-figuraként vezérli Orbán Viktort. A 2006. augusztus 20-án elkövetett telepatikus tömegmanipuláció, mint háborús bűncselekményt fedezi még mindig az Orbán-kabinet és a pitlák fideszes médium.

Nagy kár, hogy a magukat kereszténynek mondó párt, a KDNP is támogatja a destruktív politikai mentalitást. Annak ellenére, hogy a kereszténység tagadja az abortusz jogszerűségét, mégis elnézi a KDNP vezetősége, hogy Orbán Viktor az abortuszokból táplálkozó cezaromániás diktatúrát konstruálna, ha engednénk. De nem engedjük!
Az abortuszok betiltása ma elsődlegesen fontos össztársadalmi kötelességünk. Lásd még a részleteket: A magzati élet védelméért

Leleplezzük a gonosz háttérerőt. A sátánisták ugyanis rettegnek a felismeréstől, a leleplezéstől.

Másodjára nem állunk be az ő törvényeiknek, nem szolgáljuk ki a rendszerüket. Orbán Viktor karakterét a bélférgekhez hasonlítjuk: minél inkább táplálnánk, annál inkább növekszik, hízik, és mi gyengülnénk!

Tehát: az Alaptörvényről is lerántjuk a leplet!
Nézzük, hogyan jött létre! A 2010-es, fekete mágiával megnyert választás után a Sátán (ez egy aljas személy, a háttérben meghúzódik) azt dirigálta Orbán Viktornak, hogy ne legyen Magyar Köztársaság, hanem csak egy országneve az államunknak, Magyarország. Az Alkotmány se legyen (ami nagyon pozitív össznemzeti alkotás volt!), hanem helyette legyen Alaptörvény, ami úgy kezdődjön: Isten áldd meg a magyart! – ez kamu volt, hiszen ezt nem lehet törvényben deklarálni. Ám a rohadék Sátán, önmagára gondolt, hogy ő a Zisten. Cserébe Orbán Viktort megteszi királynak. És lám, az őrült csinovnyikja már fel is költözött a Várba, aminek nagyon rossz a közlekedési infrastruktúrája, tehát őt megközelíteni fizikailag sem könnyű. A mai, korszerű Európában ez a kísérletezgetés eleve vesztésre volt ítélve, de az őrültek erősen ragaszkodnak téveszméikhez.

Elbukik az Orbáni rendszer, mert mi, mint az Európai Unió, a Magyar Népköztársaság (és Köztársaság) tagjai erősen ellenezzük a retrográd, a múltba, a nihilbe visszatérni szándékozást, a poszt-feudalista mentalitást, amely nagy mértékben jellemzi az Orbán-kabinetet.

A mai közmédia és a jelentős tévécsatornák műsorspektrumát, híradóit tanulmányozva arra következtetünk, hogy az ókori mesekönyv, a Biblia túldimenzionálása dominál, és emiatt is elég gyenge, fantáziaszegény, szinte erotikamentes, konfliktáló lett – és ez is gyengíti a közgondolkodást, a pozitív kreativitást, a szocializáltságot is.

A Nemzeti Együttműködés Rendszere okos ötlet volt, azonban mára egyáltalán nem aktív a rendszer, pedig kellene. Alapos a gyanúnk, hogy egy ungusztikus, magzatgyilkos hölgy találta ki a NER-t, és javasolta Orbánnak a létrehozását. Valójában az emberekben az egymással szembeni félelem, bizalmatlanság mára – sajnos – jobban jellemző, mint a bizalom, a megbízhatóság, az együttműködési hajlam.
Konklúzió: össztársadalmi együttgondolkodással újra kellene terveznünk egy Nemzeti és nemzetközi együttműködés rendszerét egy szebb, jobb, XXI. századi világ érdekében. Ezt X-partyban már elkezdtük, tapasztalatunk az, hogy nagyon nagy szükség, fogadókészség van erre!
A dicsőséges szocializmusban, Kádár János vezetésével a nyolcvanas években már efelé haladt a magyar nemzet.

Korábbi tanulmányaink: http://www.x-party.hu/ktj/?page_id=2593

Összeállította: Szilvásy Péter témagazda, alapító
Kormányzati Tanácsadó Jósda * Magyar Népköztársaság Kormánya

Budapest, 2019. január 15.

A Jó Istenek Hetében