Az emberiség továbbfejlődésének egyik legfontosabb feltétele: az abortuszok betiltása azon az alapon, hogy a magzatot már a fogantatásától kezdve élő, érző, tudatos embernek kell tekinteni!

Az abortusz – orvosilag indokolatlan terhesség-megszakítás – valójában szándékos emberölésnek számít. Ezt jól tudják az orvosok is, de pénzért mégis elkövetik. Orbán Viktor (és köre) ugyancsak tudja, hogy az abortusz az gyilkosság, de neki érdekében áll, hogy minél többen abortáljanak, mert annál több cinkosa, talpnyalója és behódolója lesz, a hatalmát kiszolgálók köre növekszik. Ám a pohár hamarosan betelik…

Minden értelmes magyar embernek kötelessége szembeszállni az önkény, az abortuszok ellen! – 2018-01-21

Politikusoknak, kórházaknak körlevélben is megírtuk (1999-ben kezdtük el terjeszteni véleményünket), hogy miért különösen fontos az abortuszok betiltása Magyarországon.

Véleményünk:
A jelenlegi illetékes politikusok, orvosi vezetők értelmi színvonala alulmarad a probléma lényegének megértéséhez, adekvát döntéseket meghozni nem képesek (különösen a pitlák fideszes vezetők, a klerikális kdnp-sek és az elvakult ál-liberálisok számára jelent megoldhatatlan feladatokat az abortuszok betiltása.) Tény, hogy manapság hazánkban több millióan vannak olyan honfitársaink, akiknek szelleme egy abortusz poklát túlélve született mostani életében újra. Az abortáló hölgyek nagy részének hatalmas lelkiismeret-furdalást okoz az abortusz!
Az elmúlt hét év során elkövetett abortuszok (kb. 280 ezer!) pénzben kifejezhető kárkihatása kb. 5600.000.000.000 Ft!
A jelenleg regnáló fidesz-kdnp kabinet még mindig megengedi, hogy szociális válsághelyzetre lehessen hivatkozni, és halálra kínozni egy magzatot.
Az az orvos, aki etikai esküjét megszegi, és orvosilag indokolatlan terhességmegszakítást (abortuszt) hajt végre, az az orvos a minősített gyilkosok közé tartozik 2017. február 13-tól!

*******
Tanulmány

Összeállította: Szilvásy Péter igazgató, témagazda
Lélekkutató Intézet * Kormányzati Tanácsadó Jósda * Európai Fiatalok Szövetsége
www.x-party.hu * +3630-4935804 * y@x-party.hu* Start: 2016-04-23

Az Európai Fiatalok Szövetsége megtervezett kampányba kezd a magzati életek védelméért. Az Aktivista Klubjainkon és a Konferenciánkon külön is kitérünk erre a problematikára, a megoldásokra.
Következő tanácskozásunk e témában 2017. augusztus 9.

Eredményeink, megjegyzések:
A “Magzati élet védelméért!” kampányunkkal sikerült elérnünk, hogy lényegesen csökkent az abortuszok (orvosilag indokolatlan terhesség-megszakítás – magzatgyilkosság) száma hazánkban. Az Élet – halál mérleg is javult. Kezdeményezésünket folytatjuk! (2016-10-26)
A 2017-es és 2018-as akciótervünkben kiemelt prioritása van az abortuszok betiltásának kezdeményezése. Bár tudjuk, hogy Orbán Viktor nagykorú személynek, a Fidesz jelenlegi elnökének, és az őt vezérlő sátáni, fekete mágiás csoportnak nem érdeke az abortuszok betiltása, mert pont az abortuszokkal tudják a hatalmukat fenntartani, az embereket megfélemlíteni, érzelmileg, anyagilag zsarolni.
A 2000-ben hozott Fideszes rendelkezés, mely szerint abortusz elvégezhető, ha a szülő szociális válsághelyzetben lenne, aljas gazemberség volt. Generálta a világválságot, a nemzetek elleni konfliktusokat. A részleteket megbeszéljük a 2017. szeptember 200-i tanácskozásunkon, és publikáljuk a politikai pártok és az illetékes médiumok felé. (2017. 09. 16.)

***

magzatiéletért-9-9

A gyermeknap kapcsán:
A mostani, romló politikai mentalitást jelzi, hogy a politikai pártok honlapjain (fidesz.hu, kdnp.hu, mszp.hu, lmp.hu, dkp.hu, munkaspart.hu, jobbik.hu) meg sem említik a Gyermeknapot, a kormany.hu pedig csak egyetlen, aloldalon foglalkozik a gyermeknappal. Ez arra enged következtetni, hogy a mostani politikai szféra nagy mértékben elszakadt a realitásoktól, a néptől, és a saját, gyakran konfrontáló világát kreálja.
Megdöbbentő az is, hogy az M’-köztelevízió déli híradójában leadott 20 hírből 12 volt szennyhír, csak 8 volt normális, jó hír. A gyermeknapon ilyen elkövetése már az aljas manipuláció kategóriájába tartozik!
Konklúzió: az orbán-kabinet posztfeudalizmusba vezető próbálkozásainak mostantól véget kell vetnünk, nagy nemzeti összefogással, egy sokkal jobb, szebb jövő érdekében. Szerencsére még emlékezünk a dicsőséges szocializmus (70-es, 80-as évek) világára, ami két nagyságrenddel volt intelligensebb annál, ami most van.

Kormányzati Tanácsadó Jósda * Európai Fiatalok Szövetsége Aktivista Klubja
Budapest, 2016. május 29. 14:45

*******

gyermeknap

********

magzatokért-a8

***

magzatokért-a7

***

magzatokért-a6

**

magzatokért-a5

******magzatokért-a4

magzatokért-a3

**magzatokért-a2

***

Levélben megküldtük az MOK-nak, az EMMI-nek, az MSZP-nek, a Pestisrácok.hu-nak, a Mandinernek, a DK-nak 2015. augusztus 24-én.
Azt prognosztizáljuk, hogy mivel az abortuszokat inkább pártolják, különösen a fideszes akarnokok, ezért érdemi választ nem képesek adni a felvetésünkre. (2015-08-025)magzatokért-a1

***

**