Mindegyik monoteista vallás lecsalja a női istenséget, ezáltal nagyon sok kárt okoznak az emberiségnek! (2016-01-08

Katolikus:
A feszület valójában a római keresztényüldözők eszköze volt, elrettentésül használták az őskeresztényekkel szemben. Több száz év manipulációinak következményeként lett “keresztény jelkép”. Mára visszafordul a fekete mágia azokra, akik létrehozták és a generálják a feszültséget, a keresztények elbutítását.
A templomi prédikációkban sokszor sulykolja a klérus a hívők bűnösségét, pedig az igazi bűnösök a háttérben vannak, manipulálnak, és vezérlik az egyházat. Az emberek pedig nem mernek szórakozni sem…
A “Szent Biblia” Ószövetsége, a Mózes 1. könyve több kamut, csalást, schwindlit is tartalmaz. Érdemes ezeket józan ésszel felfogni, a követeztetéseket levonni.
Részletes kritikánkat folyamatosan aktualizáljuk, 2017. 01. 02-től. Schwindlik a Bibliában.

Szcientológia
Az alapító L. Ron Hubbard sok abortusz-szertartást követett el. A kézírásában a cezarománia jól detektálható.
A vallás alaptézise, hogy “az ember célja a túlélés”. Pedig sok minden más az ember célja, pl. az is, hogy jobban éljünk, szerelmben, szeretetben. A scientológia viszont a “túlélés” hitét diktálja, és elnyomókat sejtet, akik ellen megvédi a vallás a scientológia váik elnyomóvá, lenullázza a páciens, a tag életcéljait, majd jó drágán visszaadja neki azokat. E téveszméje miatt tiltottuk be ennek a sátáni szektának egyik alapkönyvét a Dianetikát.
Másik disszonancia scientológiában: azt hírdeti, hogy az ember képességei korlátlanok (nyilván a scientológia lesz rá képes, ezeket felismertetni). Ez bizonyítottan hamis állítás, az ember racionalitás korlátozott (H. Simon Nóbel díjat kapott ennek bebizonyításáért, 1975 ben)

Iszlám:
Allah mindenhatóságát hirdeti, és a férfi princípiumot emeli a csúcsra, a nőit megalázza, elnyomja. Az életben a két nem egyenrangú. A torzítás következménye, hogy az iszlámhitű nők 40 évesen elcsúnyulnak, mert férfiak szeretnének lenni, hogy ne legyenek elnyomva.

Zsidó:
A legdominánsabb monoteista vallás felső vezetői szigorú titokban tartják, hogy hamisítanak, mert van női istenség is. A mózesi hexagramma, vagy az Életfa , a Kabbala is ezt tartalmazza. A kizsákmányolásnak, a pénzmágiának fontos mágikus eszköze ez a mentális torzítás.Rotschildok, Rockefellerek vagyona abból ered, hogy a női istenséget lecsalták, magukhoz allokálták.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.