Az alábbi levelünkre kaptunk egy nagyon pozitív választ, melyben jelzik, hogy a Magyar Köztársaság Honvédelmi Minisztériuma egyetért a vizsgálat kezdeményezésével és kiterjesztésével, valamint hajlandó a Minisztérium együttműködni a Kormányzati Tanácsadó Jósdával.

Köszönjük!
A részletekről a tanácskozásaink után bővebben.

******

From: Kormányzati Tanácsadó Jósda [mailto:ktj@x-party.hu]
Sent: Thursday, October 6, 2016 3:52 PM
To: istvan.simicsko@parlament.hu; ‘hmugyfelszolgalat@hm.gov.hu’; sajto@hm.gov.hu
Subject: Tájékoztatás és kérdés

Tisztelt Simicskó István miniszter úr!

Szeretném tájékoztatni arról, hogy a mostan kvótaellenes kampány és a 2006. augusztus 20-án elkövetett telepatikus tömegmanipuláció között erős összefüggés van.

Mint bebizonyosodott, a 2006. augusztus 20-án az ünneplő, másfél milliós tömeget egy aljas banda (vezetője Velin Marin, a majom kungfu szekta vezetője)és nyolc fős bandája szuggerálta pszichotronikai módszerekkel a tömeget.

A technikai alapokat a kétszeres magzatgyilkos Nelly Haritonova és szcientológus bűntársai biztosították. Az ungusztikus hölgy egykor a KGB-nek volt titkos ügynöke.

Ebbe az államellenes attakba Orbán Viktor nagykorú személyt, a Fidesz magyar Polgári Szövetség jelenlegi elnökét és Szijjártó Péter, a Fidesz akkori szóvivőjét is beszervezték. Feladatuk az volt, hogy a politikai szférában kárt tegyenek, romboljanak,az akkor Kormány tekintélyét torpedózzák.

Egy 2006. júniusi hangfelvételből kiderül, hogy a gyilkos Nelly haritonova felhívta Orbán Viktort, megbeszélésre invitálta. A találkozón tervezték meg a az augusztus 20-i, a szeptember 17-i és az október 23-i aljas akcióikat.

Nagyon fontos eszközük volt, hogy a társadalmat nonverbálisan, telepatikusan manipulálják, programozzák a Fidesz és Orbán Viktor érdekében.

A királyságot, a posztfeudalizmus kreálását is ekkor tervezték meg. Mára eléggé bebizonyosodott, hogy Orbán Viktor, a Fidesz jelenlegi elnöke császár próbálna lenni, ennek érdekében akar felköltözni még két minisztérium kíséretében a Várba.

Habony Árpád, nagykorú személy, aki ugyancsak tagja a Velin-bandának, már többször is megszervezte, hogy Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, a fejére próbálhassa a Parlamentben található Koronát, ami az eredeti Szent Koronának a hiteles másodlata.

A mostani népszavazást ez a banda tervezte meg, azzal a hátsó szándékkal, hogy a hatalmas, idióta plakátkampány mentális, kollektív tudati interakciót eredményezhetne a manipulátorok és a nép között. A „Tudta?” kérdéssel kezdeményezték a mentális kapcsolatot, és a többi inadekvát és hazug mondatokkal próbáltak hatni az emberek tudatalattijára is.

Amikor mindezt felfedeztük és nyilvánosságra hoztuk, akkortól a banda hatalma és Orbán Viktor a Fidesz jelenlegi elnökének a tekintélye megroppant.

A „migránsválságot” meg lehetne oldani egyszerűen, kb. 200 millió forintból. A részleteket elmondom, 10 millió forintért, ebben az összegben benne van a szervezés is.

Mindezek után szeretném javasolni, hogy állítsunk fel egy szakmai vizsgáló bizottságot, mely kivizsgálná még egyszer, alaposan:

  1. Pontosan mi is történt 2006-ban – augusztus 20-án, szeptember 17-én és október 23-án?
  2. Konkrétan kik kezdeményezték, miért, hogy Alaptörvény legyen?
  3. Amelynek első (és utolsó) mondata ez: „Isten áld meg a magyart!” – valójában kire gondoltak azok, akik ezt kitalálták (Orbán a Satkányt – Vélin Marint – tartja istennek, ezért van ez a sok hajcihő)
  4. Kik voltak a plakátok dizájnőrei?
  5. Miért nem tette szóvá eddig Orbán Viktor a Fidesz elnöke a Parlamentben, hogy az abortusz az gyilkosság? Tudja jól, hogy az, mégis engedi naponta száz magzatgyilkosság elkövetését.
  6. Kérdezze meg azt is Orbán Viktortól, a Fidesz jelenlegi elnökétől, hogy mikor volt, szerinte, Magyarországon kommunizmus? Ugyanis tényszerűen még nem volt hazánkban kommunizmus. Következésképpen aljasság a kommunizmus áldozatairól beszélni! Főleg azért is, mert a kommunizmus a kereszténység magasabb szintje. Ezt egyszerűen be lehet bizonyítani.

Röviden, tömören ennyit egyszerre.

További tisztelettel:

Szilvásy Péter igazgató, témagazda, alapító

Lélekkutató Intézet * Kormányzati Tanácsadó Jósda * Európai Fiatalok Szövetsége

www.x-party.hu * +3670-2260641 * ktj@x-party.hu

Budapest, 2016. október 5.