A jóslás azt jelenti, hogy jót láss!

A 2015. II. félévre szóló jóslatainkat a Kormányzati Tanácsadó Jósda június 24-i tanácskozása után fogjuk publikálni.

2015. I. félév

1.Tervezés, alkotás januárban
A közhangulat forrong, felismerszik a hamis király
A vállalkozói szféra kezd önmagára találni, és a kormánytól függetlenül, öntevékenyen szerveződik, fejleszti önmagát, társul külföldi partnerekkel.

2.Gazdasági fellendülés februártól
A szórakozáskultúránk új dimenziói jelennek meg, a zombizene visszaszorul
A farsang havában a rendezvények összehívják a konstruktív, életszerető embereket, társaságokat, cégeket.
A magyar gazdaság erőre kap.

3. A társadalom, a közélet megerősödik a politikai szféra felett.
A vallások megreformálása. A monoteista, dogmatikus vallások fő témája lesz a nemzeti egyeztetésnek.
A természetgyógyászat új módszerekkel megerősödik, az emberek egyre inkább fordulnak a természetes gyógymódokhoz.
A társadalmi és vállalkozói önszerveződési folyamatok felerősödnek.

4.Dinamikus társadalmi egyeztetések áprilisban, a kommunista eszmék megújulnak
Az abortuszok beszüntetése, betiltása törvényi szinten. Már régen aktuális volt.
A naprendszerünkben felfedezik a fekete-lyukat, amelynek mérete nagyon kicsi, de sok kárt okoz, főleg azon sátáni szekták tevékenysége, melyek a szürke-idegenek é a Fekete-lyuk világába vezetik az áldozataikat.
Az erotika ismét népszerű lesz. Az eltelt öt év során nagy mértékben visszaszorították, központilag is az erotikát, a romantikát, de egy egészséges nemzetben ez csak átmeneti lehetett.
A gazdaság egy jobb kormány reményében megélénkül.
A tapolcai önkormányzati választásokat a baloldal jelöltje nyeri meg április 12-én.

5. EU-s expanzió, külkapcsolataink normalizálódása májusban
A pozitív média előretörése
Egy új, konstruktív Kormány megalakulása.
Az EU-s kapcsolataink valóságossá, intenzívvé válnak.
A művészet, különösen a hangszeres zene kezdi elérni a középréteget is, ami nagyon pozitív hatású lesz a nemzetünkre.

6.A középvállalkozó szféra megerősödése júniusban
Az informatika, az internet megfelelő helyén való értékelése.
Felkészülés a nyárra, a táborokra, a rekreációra, a turizmusra.
Az új Kormány beiktatása.

Publikálva: 2014. december 29. * 2015. 01. 01.

Vallások * Politika * Közélet * Gazdaság * Kultúra * Szórakozás

 

**********************

2014

Július:
A kellemes meglepetések hava. A turizmus fellendülésében a különleges ötletek, programok új színt varázsolnak az életünkbe. A fesztiválok, strandbulik, sportversenyek, művésziesség erősíti a szellemünket és az egészségünknek is jót tesz.
A magyar társadalom kezd előkészülni a 2015-től aktuális szemléletre: az Alkotó társadalmi rendszer létrehozására.
Júliusban a mezőgazdaság is a fókuszpontba kerül. A kukorica és a dinnyetermés átlagon felülien jó lesz.
Az EU soros elnökségét betöltő Olaszországgal a vállalkozói szféra érdemi jó kapcsolatokat kezd tudni kiépíteni.

Augusztus:
A Nemzeti ünnepünkön a, még 2006-ban elkövetett mentális terrortámadást mára nagy mértékben kipihente az ország. Az újabb akciókra a pozitív szervezetek már jobban odafigyelnek és megakadályozzák azokat. Veszélyt jelent még a császársági restaurációs idióma, amiben Orbán Viktor szenved, de ezt felismerte már a magyar nemzet és az EU nagy része, és egyre inkább rezisztens a cezaromániás törekvésekkel szemben. A vállalkozói szféra önszerveződése felerősödik. Ez a gazdasági fellendülésünknek is az egyik alapja.
A nemzetközi turizmus, különösen az EU-ból ismét szabad, vidám lesz. A különböző szervezetek, szövetségek kezdeményezése meghozza a gyümölcsét.
A politikai szféra még nem ismeri fel a nemzet legfontosabb megoldandó feladatait, ehelyett inkább pitlák problémákkal foglalkoznak, emiatt a magyarság még nagyobb arányban fordul el a napi politikától, és tud egymás felé fordulni, tudunk szórakozni, tanulni, sportolni.
A Nemzeti ünnepünk jó hangulatban, jó programokkal lesz igazán méltó az egykori királysághoz, az Új Kenyérhez és a szocializmus dicsőséges Alkotmányához.

Szeptember:
A tanévkezdés sok problémát hoz ismét, ám a magyar találékonyság legyőzi a dilettantizmust, és szeptember közepére már rend lesz.
A SzeptEmber Feszten 120 ezres közönség lesz, és sok különlegesség, amelyek a rendezvény-szférát megerősítik.
A szőlőtermés minősége átlagon felüli lesz, ám a mennyiség visszaesik.
A magyar mezőgazdaság exportja intenzíven, jó eredményt hoz.
Az EU – Oroszország gazdasági embargókat szeptember végén feloldják, a kereskedelem intenzíven megindulhat.

Október:
A hónap sok ellentmondással lesz terhelt. október 14-e nagyon jó csillagászati, kozmikus erőtérben van. Előtte két nappal lesz az önkormányzati választás, egy új kezdet, javulás nyitánya.
A politikai szféra megújulása lenne a tét. Sajnos az Orbáni császársági restaurációs kísérlet továbbra is erős lesz, de szerencsére jelentkeznek új erők, főleg a diákság körében, akik inkább előre szeretnék vinni a társadalom szekerét.
A Szépség Világnapja lényegesen jól sikerül, a különleges kezdeményezések, a partnerség, a színvonalas műsor és a közönség jó egységet alkot. Az önkormányzati választásoknak intelligensebbé kell válni, a párbeszéd, a vita, a felmerülő problémák megoldásában kcst módszereket is kellene alkalmazni.

November:
A társadalom még rezonál a politikusok választási kampányában generált feszültségekre, de november végére már végre előre tekinthet nemzetünk.
Az EU-s kapcsolataink különösen fontosakká válnak, mivel a polarizáció egyben rossz és destruktív mentalitást is generál. A szociális, közösségi szemlélet erősödését az összefogás mellett többek között a Nagy Októberi Szocialista Forradalom megünneplése (november 7.)is támogatja.
Az Országos Edzettségi Tesztnap jó alkalom arra, hogy az emberek egészsége, fizikai kondíciója, edzettsége javuljon. Egyre több szervezet csatlakozik majd a kezdeményezésünkhöz (2009. március 25-én a TesTudaT Konferencián hívtuk életre ezt a stratégiai fontosságú rendezvényünket.)
Novemberre már kialakulna zenére táncolni, heteroszexuálisan. Az individuális, egocentrikus zombiirányzat végre kezd visszaszorulni.
A szórakozáskultúránk november 20-tól lényegesen javulni fog.

December:
Nagy esélyünk van arra, hogy idén már a politikai viszályoktól mentes legyen a Karácsony és a Szilveszter. Az emberek inkább békében, barátságban szeretnének élni, és ebben mi, magyarok mindig nagyot tudtunk alkotni. Még a belső, idióta visszahúzás, destrukciót is le tudjuk küzdeni.
A Karácsonyi ajándékvásárlásban a különleges, személyre szabott ajándékok kerülnek előtérbe.  Hála a vállalkozói szféra előretörésnek, idén karácsonykor gazdagabb, boldogabb ünnepünk lesz.
A Szilveszter és az Új Év kezdete csupa vidámság, gazdag programokkal országszerte.
2015. jó kezdettel jó éve lesz a magyarságnak, a nemzetünknek!

*****

Archívum-1

Az Országgyűlési választások után kialakult politikai helyzetet elemezzük, a tendenciákat és várható kimeneteleket is megvizsgáljuk. Kibővített tanácskozásunkat május 9-én, Európa Napján tárgyaljuk meg az “Ország jót láss!” nagy sikerű programunkat. A publikálásra 2014. 05. 14-én kerül sor.

A Kormányzati Tanácsadó Jósda az Európai Fiatalok Szövetségének is az egyik fontos argumentuma lett 2012 óta.

A következőkben a kiemelten fontos eseményekre, azoknak a társadalomra gyakorolt hatásával foglalkozunk elsősorban.

Az Újév kezdetével kapcsolatosan néhány érdekes információ: a párok és a kormany.hu oldalán az MSZP kivételével nem jelent meg újévi köszöntés. Kibernológiailag arra lehet következtetni, hogy a pártok jelenlegi mentalitása felett eljárt az Idő. A közösségével csupán az MSZP tart jó kapcsolatot.

A fidesz-kdnp inkább diktálna, semmint demokratikusan szerveződne.

A jelenlegi (2014. január 18.) állapotok szerint az Országgyűlési választásokon az Összefogás pártjai nyernek, legalább 60%-os többséggel.

A további részleteket a KTJ tanácskozása után publikáljuk, február 25-én

Budapest, 2014. 01. 01.*02-18.

Március 15.
A magyar nemzet egyik legfontosabb ünnepén valójában ünnepelnünk kellene. Tavaly viszont a konfliktusosság volt az egyik domináns jellemző a felszólalásokban.
Idén arra lenne szükség, hogyan fogjon össze az ország, pozitív szemléletre lenne szükség.
Nagy a valószínűsége annak, hogy Orbán Viktor folytatja a szélmalomharcot, és felszólalása ismét megosztja és konfliktálja a nemzetet. Mentalitása, stílusa, beszédének tartalma (amit ismét diktálnak neki a 2006-os manipulátorok) egy újdonságot is tartalmazhat, melyből azt lehet prejudikálni, hogy valójában szemben áll a 48-as hősökkel, mert a császársági, feudalista restaurációra készül, ha esetleg megnyerné a választásokat. Ez a sunyi hátsószándék sok hívének okozná a halálát. Az EU-val való konfliktusok most gyengébben jelentkeznek, hiszen az EP választásokra is kell készülni. Az ország életét jelentősen befolyásoló, meghatározó tényezőkről sem Orbán Viktor, és sajnos sem a többi felszólaló nem tér ki. Forradalmi változást az jelentene, ha Orbán Viktor lemondana fidesz elnökségéről, de az intelligenciája nem elég magas, hogy ezt megértse, miért kellene megtennie.

Március 29.
A fidesz választási kampánybeszéde a Hősök terén. A szakadó esőben hősiesen kitartó tömeg felé lényeges megújulásról kellene kommunikálni, ám ez elmarad. Az ismert balhék a baloldallal kapcsolatban, a rezsivédelem idiótaság (azért idiótaság a rezsicsökkentés védelméről beszélni, mert a támadás nem valós agresszió, amivel szemben védekezni kell, hanem közgazdasági, üzleti, szociálpolitikai problémák megoldásának egyik területe, módja. A kommunikációban hiányzik a jó szakember.) és populáris szlogenek lesznek túlsúlyban. Orbán Viktor itt is, mint 2013. október 23-án, amikor elszólta magát, és bebizonyosodott, hogy az agresszív csőcselék szervezésében aktív szerepet játszott, olyan kitételt mond, amely miatt sokan, akik a tercier köréhez tartoznak, kiábrándulnak belőle.

Április 4.
Hazánk felszabadulásának ünnepe. Ekkor fog a kocka megfordulni, és jelentős erők állnak az Összefogás (baloldali) mellé.

Április 6.
Az országgyűlési választások. Az esemény csillagállása nagyon kedvez a baloldali összefogásnak, a kormányváltásnak. A választások kimenetelét megjósolni nehéz még (március 10-én), mert a háttérben meghúzódó szekták (akik a 2006. augusztus 20-i telepatikus tömegmanipulációt is elkövették) fő csapásiránya még nekik sem tisztázott. Valószínű, hogy az N13 és bandája az interneten, a facebookon keresztül is bepróbálkozik (erre vannak határozott jelek). Az is igaz, hogy a baloldali összefogás ideológiája, filozófiája, világnézete közel sem olyan jó, erős, mint a Kádár-rendszerben meghatározó szerepet vállaló MSZMP-jé. Amennyiben lesz kormányváltás, akkor azt követheti egy pozitív visszarendeződés a Magyar Köztársaság irányába, és egy-két éven belül egy valóban jó Kormány vezetheti, irányíthatja, szabályozhatja Magyarország életét. Ez minden tisztességes, egészséges ember és közösség javát, érdekét szolgálja.
Az eredmény: a választásokon, bár tisztességtelen volt a vszabályrendszer, a fidesz-kdnp nyert.

Május 9.
Az Európai Unió ünnepe. Egyre többen ismerik fel, hogy az EU tényleg egy jól szervezett demokratikus rendszer, és a kezdeményezések és társulások alulról is indulhatnak. Ez ad alapot arra, hogy a magyar vállalkozók, művészek, tudósok összefogjanak és hasznosat alkossanak, jó közösségeket építsenek (pl. Európai Fiatalok Szövetsége) az EU-ban.