A társadalmunkat jelentős mértékben érintő, érdeklő témákkal kapcsolatban publikálunk jóslatokat.
Ezek nem jövendölések, hanem a jövőkép pozitív komponenseinek erősítése, a negatívumok felismerése és megoldása is.
Frissítés: havonta 3-4 alkalommal.

 1. Téma: “Bevándorlás, betelepítési kvóta” – Véleményünk. A bevándorlók mindegyikét lenézni, vagy túlbecsülni nem értelmes hozzáállás. A teljes negligálás, amit a fidesz-kdnp akar, azt jelentené, hogy a brüsszeli kényszer-betelepítés ellen való fellépés azt sugallja,hogy letelepülők mindegyike rossz ember. A mszélsőséges monoteizmusnak vannak ilyen kihatásai, de tény, hogy nem minden menekült rossz ember, sőt a többségük el is utasítja az őrült monoteista, Allah kreáló iszlám vallást. A  kormány részéről az lenne a helyes megoldás, ha mi dönthetnénk arról, hogy a kvótát (ami kb. 1500 fő – nagyon kevés) betartva, olyaan embereknek emgedjük meg a letelepülést, akiket el zud fogadni a nemzet, az adott település lakossága. Ez tisztességes megoldás lenne.
  Másrészt pedig intenzívebben kellene fellépni az iszlám terrorizmust generáló iszlám vallás őrültségeivel szemben.
  A sikertelen kvóta népszavazás és az elbukott alaptörvény módosítási szándék után a jóslatunk:
  Az orbáni bukásokat az emberek többsége pozitívan fogadta, nem támogatjuk a szélsőségesen konfliktáló, értelmetlen és gyakran EU ellenes kezdeményezéseket a kabinet részéről. Azonban van egy veszély: az Orbán Viktort dirigáló ún. Satkány–banda most más oldalról próbálkozik támadni, annak érdekében, hogy a posztfeudalizmust erősítsék (ami már többször is elbukott) A társadalmunk megosztását folytatnák a közmédia felhasználásával, az N13 az abortusz szuggesztíváit fokozná a szennyhírek növelésével.
  Statisztikai adat: a közmédia hírműsorainak kétharmada szennyhír!
  Ennek ellenszere: szeretettel fordulni egymáshoz, és a közelgő karácsonyi ünnepek kapcsán többet foglalkozni a családdal, a közösséggel, a nemzettel, az EU-val.  (KTJ – 2016-11-9)