A levelet elküldtük 2014. december 16., 13.03-kor.

Tisztelt Hivatal! Tisztelt illetékesek!
Orbán Viktor több, nyilvánosan is elhangzott beszéde alapján ezúton is nyomatékosan jelzem, hogy Orbán Viktor szisztematikusan téved és hazudik is, amikor a „kommunista diktatúra” kifejezést mondja. Történelmi tény, hogy sem Magyarországon, sem máshol még nem volt kommunizmus. 
Tény és való, hogy a kommunizmus nemes, haladó eszméjét nagyon sokan felhasználták, eltorzították, hogy személyi kultuszt és diktatúrát építsenek ki maguknak. 
Ilyen alakok voltak többek között a román Caucescu és a szovjet Sztálin is. Mindketten rendkívül sok kárt okoztak az emberiségnek, de már mind a kettő megdöglött. 
Az orbáni manipuláció lényege a szakemberek számára kezdetektől fogva felismert:  a kommunista társadalmi rendszert beállítja úgy, mintha a múltban megtörtént volna, a közmédiát is felhasználva erre az aljas trükkre, és a kommunizmus magasztos eszméjét, energiáját önmagához próbálná allokálni
Az így „agymosott nép” birkaként követi Orbán Viktort és bandáját. 
Teszi mindezt Orbán Viktor úgy, hogy nem tud jobbat kreálni az általa megkritizált kommunizmusnál, vagy a 80-as évek dicsőséges szocializmusánál, a Kádár-rendszernél. 
Ugyanakkor a háttérben mindent megpróbál azért, hogy egyfajta császárságot kreáljon, mivel Orbán Viktor még soha eddigi életeiben nem tudott király lenni. A Várba való felköltözésnek semmi gyakorlati értelme nincsen, de pozőrködésnek megfelelő.  Ezer évvel ezelőtti életében Orbán Koppány vezér volt, akit a népharag felnégyelt. Most abban a kényszerképzetben szenved szegény Orbán Viktor, hogy ha nem lesz ő a király, akkor megölik. 
Fontos tudnia mindenkinek, hogy Magyarországon a nemzeti fejlődésünk fontos szakasza volt a királyság, olyan, mint az egyes ember életében az általános iskola felső osztályai, de azután már volt több továbblépés: a középiskolát jelentő polgári (kapitalista) társadalom, azt pedig követte a szocializmus, mint a felsőoktatás, a főiskola. 
Azok, akik egy őrültet követnek, azok előbb-utóbb bolonddá válnak, mert súlyos ellentmondásokba, konfliktusokba fog vezetni az őrült eszme a gyakorlatban.  A monoteista – ugyancsak torz – vallások, és a katolikus klérus is kiszolgálja Orbán Viktort, a templomokban hirdeti az „igét”, melyek blokkolják a szép, vidám, boldog élet élvezetében a tisztességes embereket,a hívőket. 
A 2006. augusztus 20-án másfél millió emberen elkövetett telepatikus tömegmanipuláció hatása már tizedére csökkent, és Orbán Viktor kapzsisága, egocentrikus cezaromániája, valamint a szadizmusra való hajlama miatt biztosan kudarcra van ítélve a királysági restauráció, főleg az Európai Unió pozitív, demokratikus szelleme miatt is. 
A XIX. kerületi rendőrkapitányság egyik alezredese, Szabó László a 2006-os államellenes bandatámadásokat értékelve elmondta nekem, hogy a részletek felderítését, a Belügyminisztériumban magas szintről leállították. A BM sajtóosztályának egyik titkárnője jelezte nekem, hogy tudják, hogy igazam van, de semmit sem tehetnek, a 2006-os puccskísérletet nem nyomozhatják. Sok információt mondtak, melyből kiderültek azok a módszerek, amelyekkel a kétszeres magzatgyilkos Nelly Haritonova a Koronán keresztül próbált hatni az emberekre, pszichotronikai módszerekkel.  Az a szerencsénk, hogy a Parlamentben lévő Korona csak hiteles másodlata az eredetinek, a Szent Koronának! 
Az orosz Sztyepanov professzorral, az Összoroszországi Parapszichológiai Egyesületek Szövetségének alelnökével és egy amerikai tisztánlátóval (és még 5 magyar szakértőnkkel) megvizsgáljuk, hogy Orbán Viktornak továbbra is „spamja”, dirigense egy aljas személy, akit a szakma csak Satkánynak nevez (polgári neve Vélni Marin, egy sátáni szekta vezetője – ezek követték el a 2006. aug. 20-án a tömegmanipulációt)), vagy egy újabb alak (esetleg csientológusok) determinálja őt. A vizsgálat eredményei még ez év végére várhatóak. 
Szeretném jelezni a miniszterelnökségnek, a minisztereknek, államtitkárok, hogy mindezen információkat alaposan tanulmányozzák, és egyeztessék saját praxisukkal, az Orbáni relációval.Azt is jelezni szándékozom, hogy a manipulációk, a diktatórikus szándékok egyik fegyvere az a szégyen, hogy hazánkban még mindig napi száz magzatgyilkosságot (abortuszt) követnek el, annak ellenére, hogy már köztudott, hogy a magzat is érző, tudatos emberi lény. Az egyetlen napon elkövetett 100 abortusznak a kárkihatása kb 2 milliárd forint!
Azért hagyja, engedi Orbán Viktor az aljas abortuszok elkövetését, hogy minél többen legyenek vagy a cinkosai, vagy az áldozatai, és így hatalmat tudna gyakorolni felettük. Pedig van egy nagyon egyszerű megoldás: szembeszállni Orbán Viktorral és bandájával, és akkor már nem hatnak a gonoszságai! 
Szükséges megjegyeznem, hogy a kormánynak van sok pozitív és sikeres akciója – ezt el kell ismerni, hiszen mi magyarok nagyon kreatívak, barátságosak vagyunk! 
Ám a mostani Orbán-kabinetre egyáltalán nem jellemző sem az össznemzeti szemlélet (csak a fidesz!), sem az együttműködés azokkal, akik bár jó dolgot kezdeményeznek, de a fideszt opponálják.Szociológiai felmérésünk alapján állítom, hogy ma az emberek inkább azt mondják, hogy az országban széthúzás a jellemzőbb, nem pedig az összetartás, összefogás. Ezt a negatív folyamatot le fogjuk lassítani a következő évben, és azután pedig a konstruktív együttműködést exponáljuk, fejlesztjük az EU-ban, az oroszokkal, a kínaiakkal, az ameriakkal, és másokkal, Európai Fiatalok Szövetségében. 
Tudom jól, hogy kicsi annak a valószínűsége, hogy ezt a levelet elolvassák azok, akiknek szól.Még kisebb annak az esélye, hogy tudnak rá érdemben válaszolni, de nekem ezt kötelességem volt megírni!

 

Tisztelettel:Szilvásy Péter alapító, igazgató

Az istenek nevében – Budapest, 2014. december 16.

Lélekkutató Intézet
Kormányzati Tanácsadó Jósda
www.x-party.hu * +3630-4935804 * ktj@x-party.hu

 

1 Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.