Tanulmány arról, miért nemzet- és emberellenes a fideszes politikusok szlogene: „bukott baloldal”.

Még 2014. április első felében hivatalosan is jeleztük az illetékeseknek (Fidesz felső vezetésének), hogy szokjanak le a „bukott baloldal” kifejezés nagy közönség előtt történő hangoztatásáról, publikálásáról, mert ez rendkívül veszélyes, nemzet és ember ellenes instrukció. A tiltásunkat megszegve Hoppál Péter a Fidesz Magyar Polgári Szövetség szóvivője megszegte, és május 14-én az Mszp egyik rendezvényével kapcsolatban (Puch László szervezte Harkányban).

Az áprilisi levelünkben jeleztük: ha még egyszer tetten érjük a fidesz vezetőit, hogy a „bukott baloldal” szlogent használják, akkor nyilvánosságra hozzuk, miért tekinthető aljasságnak a „bukott baloldal” kifejezés használata.

  1. A bal sé a jobb oldal együtt alkotja az ország politizáló, közéletet élő egészét. Több millióan tartják magukat baloldalina, és több millióan jobboldalinak. A baloldal egészét „bukottnak” minősíteni sértő és megalázó, hazug és aljas dolog is. Lehet, hogy a fideszes szónokok a baloldali pártok vezetőre céloznak, de valójában az egész, több millió magyar baloldali állampolgárt találják el. Teszik ezt szisztematikusan, tudva tudják, hogy a „bukott baloldal” kifejezés logikailag, történelmileg, tényszerűen sem igaz, hazugság és azt eredményezné, hogy, akik a baloldalhoz sorolják magukat politikailag, azt lebecsülve, megbélyegezve és megalázva megpróbálják elnyomni, vagy saját magukhoz csatlósnak befogni.
    A fideszes vezetők által szajkózott „bukott baloldal” kifejezés tehát megosztja a nemzetet, egymással konfliktálja a két felet. Feledlegesen, értelmetlenül, aljas szándéktól vezérelve. Mindezt Orbán Viktor a Fidesz MPSZ elnökének a tudtával és beleegyezésével teszik, ez pedig felveti annak alapos gyanúját, hogy Orbán Viktor egy őrült diktatúrát próbálkozik megcsinálni. Természetesen eleve bukásra volt ítélve eme szándéka!
  1. A második nagy visszásság a „bukott baloldal” kifejezés hangoztatásában az, hogy minden ember (függetlenül attól, melyik politikai platformhoz tartozik) a bal, vagy jobb oldal hallatán elsők között nem is a politikusokra asszociál, hanem a saját testének baloldalára gondol. A bal kezére, lábára, fülére, szemére, sőt a szívére is. Mindenekelőtt a bal agyféltekéjére gondol, a logikus, a kognitív gondolkodás központjára. A „bukott baloldal” aljas tudatalatti hatása, hogy leblokkolja a naiv hallgatók bal agyféltekéjét, a logikájukat is – természetesen nem teljes mértékben. A „bukott baloldal” szuggesztívaként hat negatívan, minden magyar emberre! Öngól az, hogy aki erősen fideszes, azok eszét erősebben blokkolják a saját vezetőik, amikor azok a „bukott baloldal” kifejezést mondják. Ezért állítható, hogy a fidesz felső vezetői által használt „bukott baloldal” kifejezés emberellenes is.
  1. Van egy harmadik, és csak nagyon kevesek által felismert ok, miért is különösen veszélyes a „bukott baloldal” kifejezés hangoztatása. Még a születés előttről adódik a baloldal fogalmának rögzülése az emberben. Azokban mindenképpen, akik a bal oldali petefészekben fogantak a tudatalattijukban egzaktul rögzült ez a tény, és állapot, ami emberi létének kezdetét is jelenti. A „bukott baloldal” kifejezés először is őket támadja, aljas, sunyi módon, mert ez a mélylélekben, a tudatalattiban van tárolva, és a hazug kifejezés miatt blokkolódhatnak az embrionális fejlődésnek szellemi és testi komponensei is, függetlenül attól, hogy az illető melyik politikai oldalhoz sorolja magát.

Meggyőződésünk, hogy a fideszes kommunikáció jellegét a háttérben olyanok is diktálják, akik valójában utálják a magyarokat, az embereket is, és mind a két politikai szférába beférkőzve egymás ellen hangolnának minket, magyarokat, embereket. Van azonban egy ősi törvény, amit mindenkinek ismerni kell, mert mindenkire érvényes: „Az okkult síkon elkövetett bűnök háromszorosan szállnak vissza az elkövetőkre!” Ebből következik, hogy a manipulációs céllal kitalált és alkalmazott „bukott baloldal” kifejezés hangoztatóira is vissza fognak szállni a gonosz szándékaik, a negatív hatások. Tudnia kell ezt Hoppál Péternek, de Selmeczy Gabriellánek, Kocsis Máténak, Gulyás Gergelynek, a Hírtv és az MTVA illetékeseinek, riportereinek, Lázár Jánosnak, Giró-Szász Andrásnak, Kövér Lászlónak és leginkább Orbán Viktornak is!

Amennyiben a továbbiakban is hangoztatni fogják a „bukott baloldal” kifejezést a fideszes politikusok, akkor nagy nyilvánosságra hozzuk azt is, hogy minek a derivátuma ez az aljas mentalitás!

Kérjük jelen tanulmányunk, jelzésünk, figyelmeztetésünk és tiltásunk figyelembe vételét a továbbiakban!

Tisztelettel: Szilvásy Péter alapító, témagazda
Lélekkutató Intézet * Kormányzati Tanácsadó Jósda * Európai Fiatalok Szövetsége
www.x-party.hu * +3630-4935804 * efisz@x-party.hu

Budapest, 2014. május 15.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.