A Kormányzati Tanácsadó Jósdával kapcsolatos más, internetes publikációk:
start: 2014-03-23.

Heti Válasz – 2014. 03.13. 11:32 – köszönet a szerzőnek, Gyüre Józsefnek
Cím: Hazugságvizsgálóval figyelik Orbánt * http://hetivalasz.hu/itthon/hazugsagvizsgaloval-figyelik-orbant-74086/ű

Kuruc.info – 2014. 01. 24.
Cím: a Satkány-Orbán-szekta manipulálta a tömeget
Cím: inkorrekt média a kuruc.info – Pintérnek írt levél

Index.hu – 214. 01. 15.
A belügyminiszternek írt levelet a kormányzati Tanácsadó Jósda vezetője

Pesti Srácok.hu – 2014. 01. 14. – Szarvas Szilveszter
a PestiSrácok ésOrbán Viktor idióta
Orbán egy titkos szekta tagja

Úgy tűnik, hogy valami miatt agyvérzést okoz ez az oldalunk is az aljas patkány Vélin Marinnak és a magzatgyilkos Nelly Haritonovának. Valószínűleg a marionettfigurájuk, Orbán Viktor megbukását prejudikáltuk, és ez vörösposztó a szemükben. Talán az idióta szcientológusok és a pitlák fideszesek is nagyon zabosak. Ki kell derítenünk, miért. A 2017. július 20-i tanácskozásunkon megbeszéljük.

*****

2012. december 28-i és a 2013. 01. 9-i tanácskozásainkhoz:

A diákok és az Orbán-kabinet közötti kialakult konfliktusok, valamint a fekete média jelenségének generálásában az egyik főbűnösnek a kétszeres magzatgyilkos Nelly Haritonova (N13) látszik. Módszere elég aljasak, a pszichotronikát és a az interneten keresztüli telepatikus manipulációkat alkalmazza, annak ellenére, hogy tudja, a gonoszságai visszahatnak rá, a bal petefészke már ki is rohadt.

Ugyancsak fontos feltérképeznünk az aljas patkány Vélin Marin sunyi manipulációit. Ez a személy az, akit a szakma Sztálin reinkarnációjának tart, az ukrán okkultisták nem véletlenül üldözik őt, ezért eltűnt. Feladat: felderíteni, miket trükközik most. Egy szakértőnk jelzése szerint ő is és az N13 is Orbán Viktort marionett-figuraként mozgatják. Kérdés: mire megy ki a játékuk és mi lehet a következő lépésük, amivel destabilizálni akarják az országot és az EU-t.

Utána kell néznünk a szcientológusok által fejlesztett reMind nevezetű programnak is, amely állítólag sok hibával terhelt modell és algoritmus szinten is, de lehet, sokat tudnak vele ártani.

A császársági, királysági restaurációs kísérletek kezdenek kudarcba fulladni (lásd. október 23-i tüntetések, diákmozgalmak, Orbán Viktor nemzetközi tekintélyének megroppanása, internet terjedése stb.), kérdés: várható-e egy agresszív attack, illetve, hogyan lehet elkerülni, hogy a 2013. márciusi felzúdulások erőszakossá ne váljanak.

2008. februárjában megalakult egy újabb, nemzetközi és több szélsőséges, sátáni szekta összefogásával egy titkos szervezet egy angliai kisvárosban. Kérdés, milyen tevékenységet folytatnak most, mekkora erővel és hatással, kapcsolattal rendelkeznek? Kik a vezetők, a tagok? Mi az ellenszerük?

Az N13 egy súlyos manipulációt követett el 2008. 08. 08-án: agyhullám-generátort alkalmazva a 10000 forintosra vetítette a pofájának hologramját. E módszerrel azt akarta elérni, hogy az emberek tudattalanul ő hozzá allokálják a pénzt, illetve azokhoz akik a cinkosai. Ez súlyos megsértése volt a pénz elvének, okkult síkon elkövetett bűnök közé tartozik, háromszorosan fog visszaszállni az elkövetőkre, a cinkosokra. Kérdés: hogyan lehet hatástalanítani az N13 aljas manipulációit?

Az Európai Unió sok problémái adódnak-e a fenti gonoszságokból, vagy más komponensek is vannak? Hogyan lehet az EU-t feljavítani?

2012. 12. 22.

***

A 2012. október 17-i tanácskozáshoz
Az Orbán-Merkell megbeszélés során a DK és a manipulátorok reakciója nagyon informatív volt.

Az oknyomozó riportereink szerint szándékosan van blokkolva a ciprusi EU elnökséggel kapcsolatos tudnivaló.

A BNV-t deprimáló tényezők a Fidesz érdekcsoporthoz vezetnek.

***

A 2012. június 29-i Nagytanácskozáshoz

1. Állapotváltozások és tendenciák elemzése – 1986-2012-ig.

2. Az Európai Unió lehetőségei, fejleszthetősége

3. A KTJ kapcsolatrendszere más országok szakértőivel, jósdáival.