jomalena-12A jóslás azt jelenti, hogy jót láss!

Jósolhatunk embereknek, szervezeteknek, nemzeteknek, a lényeg, hogy a pozitív jövőképet erősítsük, a negatívumokra felhívjuk a figyelmet, és a megoldással erősítsük az optimizmusunkat! A Kormányzati Tanácsadó Jósda 2006. július 5-én alakult meg a 2. Emese bálon, a Magyarok Házában.

2016 II. félév

November és december a gazdasági fellendülés időszaka
Különösen jó csillagászati konstellációk alakulnak ki, amelyek nagyon kedveznek a pozitív kezdeményezéseknek, vállalkozásoknak.
A nemzeti együttműködés, összefogás katalizálására nagyobb figyelmet kell fordítsunk, annak érdekében, hogy a jelenlegi poszt-feudalista kísérletek ne tudják disszociálni a magyar nemzetet. Éppen ezért a destruktivitásra jobban odafigyelünk, Orbán Viktor a fidesz jelenlegi elnökének már-már nyílt EU ellenességét hatástalanítanunk kell.
Főbb irányok, amelyek nagyobb mértékben érintik és érdeklik a nemzetünket: rekreáció, ünnepi előkészületek, innováció, szórakozás. Az EU-Expo Klubunk is nagyban támogatja ezeket.
A karácsonyi ünnepekre való felkészülés során a társadalmunk összetartása, az emberek szeretete lényegesen megnövekszik.
Eredmények: 
1. A nemzetközi hitelminősítő cégek beruházásra alkalmasnak jelzik Magyarországot.
2. Az államháztartási mérleg kiegyensúlyozottabbá vált.
3. A Vállalkozók Klubja sikeresen megszervezte a Magyar – Orosz Nemzetközi Gazdasági Fórumot.
4. Az EU-EXPO szervezése dinamikusabbá vált, az EU-s partneri kapcsolatok bővítésével.

Napisten Napjai: 2016-09-09 * 2016-10-14 * 2016-10-25
Világnézetünk egyik fontos alaptézise, hogy a Nap az isten, a földi élet forrása. Havonta kijelölünk egy napot, amikor különösen is érdemes és jó tudatosítani ezt.

Ritka szerencsés, jó csillagállás szeptember elején!
Különösen a nagyszabású, közösség-orientált kezdeményezéseknek alakul ki nagyon jó csillagzata. A Nap a Hold, A Felszálló Holdcsomópont, a Merkúr, a Vénusz és a Jupiter állnak egymáshoz közel.
Az Európai Fiatalok Szövetsége tehát ekkor kell, hogy exponálja az Európai Unió illetékesei felé az EU-EXPO projektet.
A magyar Himnusz megújítására szervezett mozgalmunkat is ekkor publikáljuk nagyobb szinteken.

A Nap az Oroszlán jegyébe lép – augusztus 22. 11 h
A 10. házban va még a Merkúr és a Vénusz. Ez inkább jó, laza, békés kommunikativitásra, megbeszélésre utal, annak ad jó sugárzást. A Felszálló Holdcsomópont a 11. házban van, ami a pozitív kezdeményezéseknek kedvező támogatásokra utal. A nagy célokat továbbra is bátran és kreatívan valósítsuk meg, mert sikerülni fog!

Augusztus – XXXI. Nyári Olimpia – sok sikerrel, sok magyar aranyéremmel fogunk gazdagodni. A nemzetek ranglistáján tartjuk előkelő pozíciónkat. Ennek feltétele, hogy a közmédia és Orbán Viktor ne destruáljanak, hanem a nemzeti összetartozás-tudatunkat erősítsék.

Kezdődik a csillagászati nyár – június 21.
Kora hajnalba, pontosabban 1 óra 9 perckor lép át a Nap a rák jegyébe, és ezzel kezdetét veszi a csillagászati nyár. Telihold is van, ami nagyon jót jelent a párkapcsolatokban és a vállalkozások, közösségi élet fejlesztésében, megvalósításában. Az ősmagyarok istenként tisztelték a Napot és a Holdat is, ami nagyon érthető, hiszen az életforrásainak számítanak. Ezen a nyáron a kulcsszavak: kommunikáció, bátorság, testedzés, ezotéria, változatosság, nyereségorientáció, szórakozás.

2016 I. félév

Jelentős események, effektusok, eredmények:
* Az orvosilag indokolatlan terhességmegszakítások (abortuszok) betiltása azon az alapon, hogy a magzat élő, érző, tudatos emberi lény – április 4-től.
** Az Orbán Viktor Fidesz elnök posztfeudalista kísérletezéseinek kudarca után a nemzeti összefogás és az együttműködés újra felerősödik – március 15-től, és különösen május 15-től.
A heteroszexuális szórakozáskultúránk megújulása a 21. századi világba integráltan – május 21-től.
* A Naprendszerünkben lévő Fekete Lyuk felfedezése lényegesen megváltoztatja a világképünket – február végétől.
*** A diktatórikus mentalitással kreált vasárnapi boltzár átalakul: a boltok önmaguk eldönthetik, hogy nyitva tartanak-e vasárnap, vagy sem. Ezzel mindenki jól jár.
Különösen szerencsés, jó csillagzat alakul ki május 15-én. Nagy-trigonban van a Nap – Hold, Felszálló Holdcsomópont, Jupiter – Plútó. A különösen fontos kezdeményezések expanzióját segítik az égiek. Pünkösd vasárnap is pont ekkor van.

Fontos teendők:
Nemzeti összefogás az életért: abortuszok beszüntetése, a fekete média és az antikommunizmus visszaszorítása.
Nemzetközi munkamegosztás az országok képességei, adottságai alapján.
A profitorientáció (pénzért még több pénzt) visszaszorítása.
A fekete-média (szennyhíreket publikál) degradálódik – május 12-től.
A vállalkozói szféra összefogásának felerősítése hatékony módszerekkel – X-party szisztémával – május 21-től.

2015. II. félév:

December 1-31.
A magyar gazdaság lényegesen javul, a vállalkozói szféra erősödik.
A diákság megmentése egyre inkább nyilvánvaló. Hatni kell az ellen, hogy leszállították a kötelező tanulmányi korhatárt 16 évesre. Ez mentális szinten súlyos hiba volt, ezt korrigálnia kell a magyar nemzetnek!
A Karácsonyi Ünnepek békésen, jól telnek. A fesztiválok, a vásárok nagyon népszerűek lesznek. Az ajándékozásnál előtérbe kerül az alkotás, a személyes jelleg.
A nagy szerencse napja: december 12 és 18.

November 1-30.
A társadalom egyre nagyobb hányada válik rezisztensé a politikai szféra abnormalitásaival szemben. Ennek pozitív kihatása lesz a magyar gazdasági életre. Az ipari termelés és különösen az élelmiszer feldolgozó ipar növekszik.
A társadalomban egy megújulási folyamat indul meg, melynek lényeg, hogy a közösség, az ember, a becsület lesz a legfontosabb. A dicsőséges szocializmus világa kezd újraéledni.
Az ország nemzetközi megítélésben egyelőre a felemásság jellemző, mivel a retrográd fidesz-kdnp koalíció opponálja a pozitív, előre tekintő mentalitást, és a szennymédián keresztül próbál destruálni a kabinet.
November végére a konstruktív kezdeményezések anyagilag is kezdenek megerősödni.
Kiemelten jó időszak: november 25-30.

A Nap az Oroszlán jegyébe lép – július 23.
Pontosan 4 óra 15 perckor kerül sor a napjegy-váltásra. Érdekes konstelláció alakul ki, hiszen együtt áll a Nap a Merkúrral, pont az Ascendensen. A Jupiter és a Vénusz a 2-es házba van ekkor. Mindezek nagyon jó háttérerőt adnak a párkapcsolat kialakításához, a szépségversenyek szervezéséhez, a művészet (képző és zeneművészet) és a vállalkozások interakciójához. Úgy tűnik, hogy az augusztus bátor és kreatív, különleges kezdeményezések sikeres időszaka lesz. Ajánlott startidőpont: július 23. csütörtök, 10 óra. Sok szerencsét! (2015-07-19)

Szűz hava – augusztus 23 – szeptember 21.
A nyári üdülési szezon rekorderedményre vezet. Augusztus végére új, pozitív erők kezdenek el működni, és lassan felőrlik a destruktívokat. A szépség mellé társul a humoros kreativitás is.
A Nap augusztus 23-án, délben lép át az Oroszlán jegyéből a Mérlegbe. A konstellációk kedveznek az egységben való gondolkodásnak, a pozitív kezdeményezéseknek. Az értékesítések szeptember elején lesznek igazán jövedelmezőek, érdemes erre fókuszálni! A szerelemnek is kedveznek a csillagok, kiemelten jó kozmikus hatás Teliholdkor várható.

Mérleg hava: szeptember 23. 9:23 – október 24.
Különösen jó csillagzattal indul az ősz és a Mérleg hava. A Nap együtt áll a Felszálló Holdcsomóponttal, ami a nagy terveknek, programoknak ad kedvező sugárzást. Az Európai Unió számára is kedvező fordulatok következhetnek be. A nemzetközi összefogás erősödése várható. A szerelemnek is kedvez ez az időszak, érdemes az igazi párkapcsolatok felé orientálódni, a duálok erősödése, fejlődése aktuális. Nagy szerencse nap: szeptember 25. és 28., október 9. 14. 20.

*******

A Kormányzati Tanácsadó Jósdát 2006. július 5-én alapítottuk X-party1 szisztémában, a Magyarok Házában, a II. Emese bálon.

Témagazda:
Lélekkutató Intézet * Yrisz Klub * Európai Fiatalok Szövetsége * Szilvásy Péter igazgató, alapító.