Fontos jelzések, információk, figyelmeztetések a közéleti szféra részére!

*** 2020 ***

 

A koronavírus-járvány mizéria hátterében aljas, sátánista gazemberek húzódnak meg. A szándékuk az, hogy a démonjaikat (gonosz szellemek) betenyésszék, az embereket megfélemlítve. Az emberiség pozitív erőinek összefogása után, már májusban lecseng ez a mizéria, és visszaszorulnak a gonosz erők is. – 2020-04-16

***

*** 2019 ***

 1. Az Orbán Viktort titokban támogató, menedzselő sátáni banda gyakran használ fekete mágiákat annak érdekében, hogy hűbéresük, Orbán Viktor maradhasson „miniszterelnöknek”
 2. Tudják jól, hogy csak a leleplezésük után bukhat meg Orbán Viktor, és azt is tudják, hogy az okkult síkon elkövetett gaztetteik háromszorosan szállnak majd vissza rájuk.
 3. Már 2006 tavaszán halált szuggeráló plakátkampánnyal is bepróbálkoztak, a „Rosszabbul élünk, mint négy éve!” című koholmánnyal (H. Árpád nagykorú személy a felelős)
 4. 2006 júniusában a banda titkos megbeszélésén egy ungusztikus, magzatgyilkos hölgy, a „Nontria” javasolta, hogy pszichotronikai (katona!) eszközök bevetésével programozzák az emberek agyát az augusztus 20-i ünnepségen.
 5. Ezt Orbán Viktor is helyeselte, tehát ő is cinkosa a magyar nemzet ellen elkövetett egyik legsúlyosabb bűn elkövetésének, melyben az „abortuszt” is szuggerálták, ezzel nagyon komoly félelmet, szenvedéseket idéztek elő a kb. 1,3 milliós ünneplő tömeg 60%-ában.
 6. Szuggerálták azt is, hogy „király vagyok” – amivel egy idióta, posztfeudalista mentalitást kreáltak. Ezt bizonyítja az is, hogy Orbán Viktor, nagykorú személy, a Fidesz jelenlegi elnöke ambicionálta magát (mert erre utasította a Satkány), és a miniszterelnökséget őrült mentalitással felköltöztette a Várba, a karmelitákhoz, aminek nagyon rossz a megközelíthetősége. Tehát mindenek felettinek próbálja magát képzelni, tenni.
 7. Az egyik legaljasabb szuggesztíva az „isten vagyok” volt. Ezt az aljas patkány V. Marin követte el, aki magát már kilencvenes években mindenek felettinek tartotta magát. Ennek a rohadéknak érdeke, hogy Orbán Viktor, nagykorú személy, a Fidesz jelenlegi elnöke továbbra is őt szolgálja és maradhasson hatalmon. Bár már hamarosan csúfosan megbukik!
 8. Orbán Viktor már 1997 őszén belépett egy sátáni szektába, a szcientológiába. Ennek a szektának a”Dianetika” című könyvének a forgalmazását Magyarországon már 2001-ben betiltottam, mert sok hazugságot és manipulációkat tartalmazott.
 9. A híres-hírhedt őszöd beszédet titokban rögzítette az egyik jelenlévő biztonsági őr, aki a felvételt átadta az őt lefizető Nontriának. Amikor meghallgatták a felvételt, júniusban, akkor Orbán Viktor, aki gyakran bújja a horoszkópokat, javasolta, hogy hatalmas támadást kellene szervezni szeptember 17-én, mert ezen a napon van a Kormány leggyengébb napja.
 10. A TV székház elleni ostromban nagyon sok koldust is beszerveztek, napi ötezer forintot fizettek nekik. Nem spontán tüntetés volt!
 11. Az abortuszokat generáló sátáni banda tagjaként Orbán Viktor tudja jól, hogy az abortusz valójában különös kegyetlenséggel, nyereségvágyból elkövetett gyilkosságnak számítanak. Az abortuszt túléli a magzat szelleme, de nagyon sokáig pokoli kínt hordoznak a tudatalattijukban. Gyakran újjá születnek.
 12. Az abortuszok miatt menekülnek el ma a huszonévesek az országból. 10-ből 7-en élet-halál között kell választani az életre szavaznak.
 13. Orbán Viktor főbűne, hogy bár tudja, hogy az abortusz az gyilkosság, mégis engedi elkövetni hazánkban, naponta kb. száz abortuszt.
 14. Egyetlen abortusz kárkihatása kb. 20 millió forintra tehető – ennyibe kerül a nemzetnek a rehabilitálása: a magzat gyógyítása, a szülőknek sok panasza és a magzat párjának a mentális kezelése nagyon sok időbe, pénzbe kerül.
 15. Orbán Viktor pontosan tudja, hogy hazánkban még nem volt kommunizmus, mégis sokszor ágál ellene.
 16. A szocializmus alapjait 1961-ben raktuk le, azután a fejlett szocialista társadalmat kezdtük el építeni a nyolcvanas évek közepétől. Azután lehet kommunizmus, majd pedig a Mennyország.
 17. A szocialista társadalomnak volt rendszerszintű jövőképe, célrendszere.
 18. A mostani meghatározhatatlan társadalmi rendszer nem deklarál releváns célokat – mert vissza akar menni a feudalizmusba az Őrült Orbán Viktor és bandája.
 19. Nagyon sok kárt okoznak ezzel a nemzetünknek!

 

Konklúziók, javaslatok:

 • Orbán Viktort és az őt menedzselő sátáni bandát már nagyon utálják az angyalok, a jó istenek!
 • Akik nagyon kiszolgálják Orbán Viktort és rendszerét, azoknak nagyon érdemes eldönteniük, hogy egy sátánistát szolgálnak ki, vagy inkább egy jobb, szebb, vidámabb, szocializáltabb társadalom, nemzetközi szinten együttműködő országot építésén dolgozzanak!
 • Az abortuszok (orvosilag indokolatlan terhesség-megszakítások) betiltása a legfontosabb feladat.
 • Az ókori mesekönyv, a Biblia túlzásba vitt exponálása helyett ki kell fejlesztenünk a XXI. század világnézetét, aminek a Dialektikus idealizmus nevet adtuk.

 

Véleményeket, javaslatokat kérjük megírni a ktj@x-party.hu e-mail címünkre!
Tisztelettel: Szilvásy Péter témagazda, alapító

Kormányzati Tanácsadó Jósda * Lélekkutató Intézet * Európai Fiatalok Szövetsége Magyar Köztársaság Kormánya.

Budapest, 2019. 09. 19.