A Fidesz és a KDNP vezetősége részére!

Tárgy: háttér-információk

Cím!

Amint azt már korábban is jeleztük, vizsgálatot kezdeményeztünk annak megállapítására, hogy a fidesz-kdnp koalíciót és a jobbikot milyen módon vezérlik, manipulálják, támogatják azok a személyek, akik még 2006-ben több alkalommal állam és Kormány ellenes bandatámadásokat szerveztek és követtek el (augusztus 20-án, szeptember 17-én és október 23-án)

Az egyik főbűnös, akit az ezotéria szakma csak „Satkánynak” nevez ( az aljas patkány és a Sátán szintézise), polgári nevén Vélin Marin már régóta kapcsolatba került Orbán Viktorral, aki jelenleg a fidesz elnöke.

A kapcsolatukra az jellemző, hogy a bandavezér, a Satkány, dirigál sokat Orbán Viktornak, és kihasználja, hogy Orbán Viktor jellemgyengéi közül a szadizmusra való hajlama, a cezaromániája, egocentrizmusa révén jó bmarionett-figura vált Orbán Viktorból. Figyeljék meg, hogy pl. a jeles ünnepeken, eseményeken hogyan viselkedik Orbán Viktor! A szadisták nagy kudarcát jelentő ünnepen, a II. Világháború befejezésének 70. évfordulóján Orbán Viktor, aki a fidesz elnöke, a Kossuth Rádió reggeli műsorában, 2015. május 8-án csak a migrációról és a halálos ítélet visszaállításáról volt képes „karattyolni”.

Habár a sunyi manipulátor, Vélin Marinnak már rohad a tüdeje az általa szedett pszichedelikus gombák és az aljasságainak visszahatása miatt, még mindig erőltetik a diktatórikus mentalitást, és pl. a Karmelita kolostorba való felköltözési szándék mögött valójában egy feudalista restauráció, császárságosdi játszma húzódik meg.

Szeretné felhívni a figyelmüket – a fidesz-kdnp koalícióét és a Jobbik Magyarországért mozgalomét – arra a szociálpszichológiai tényre, hogy mindazok, akik Orbán Viktort és bűntársaikat, Vélin Marint, valamint a kétszeres magzatgyilkos Nelly Haritonovát, egykor KGB-Sztálini ügynököt, jelenleg szcientólógus hölgyet és bandatagjaikat követik, bizonyíthatóan a nihilbe haladnának!

Magyarországon már nem lehet újra császárságot kreálni, sem királyságot, mert az emberiség fejlődése a demokrácia, a szocializmus, a kommunizmus irányába hat persze ezeket helyesen kell értelmezni és csinálni.

Annyit megállapíthatunk, hogy mára lényegesen meggyengült a Satkány-banda hatalma, de még mindig kavarnak, és konfliktusokat generálnak. „Divide et impera” elvét alkalmazzák, a magyar nép kárára.

Ugyanis mind az N13, mind a Satkány fél a magyarok bosszújától.

Még részletesen fel kell tárjuk, hogy a 2006. augusztus 20-án elkövetett telepatikus tömegmanipulációban alkalmazott poszthipnotikus szuggesztiók milyen sorrendben követték egymást, és akkor sokkal jobban megértjük akár az emigrációt, akár a migrációt.

Az évi ötvenezer abortusz (már régen be kellett volna tiltani!), azaz magzatgyilkosság sok-sok áldozatát is még (de már nem sokáig) tudják megfélemlíteni az N13 (e hölgynek már kirohadt a méhe is) és a Satkány vezetésével, de Orbán Viktor cinkossága sajnos sok kárt okoz a nemzetünknek. Reméljük, most már nem sokáig, mert előbb-utóbb visszaszállnak rájuk is az okkult síkon elkövetett bűneik.

És azután lesz fejlődés hazánkban és Európában, a nagyvilágban!

Tisztelettel: Szilvásy Péter alapító, igazgató

Kormányzati Tanácsadó Jósda * Lélekkutató Intézet

www.x-party.hu * +3630-4935804 * ktj@x-party.hu

Budapest, 2015. augusztus 31.