A jóslás azt jelenti, hogy jót láss!
Jósolhatunk embereknek, szervezeteknek, nemzeteknek, a lényeg, hogy a pozitív jövőképet erősítsük, a negatívumokra felhívjuk a figyelmet, és a megoldással erősítsük az optimizmusunkat!

2019-ben az Európai Uniót is támogatni fogjuk, kidolgozunk egy komplex tanácsadói programot az EU részére, amelyet 2019 januárjában részletezünk az illetékes szerveknek.
Nyitunk nagyobb szervezetek felé is, sőt a vállalkozókat, a rendezvényszervezőket is támogatjuk tanácsainkkal. A tagságunk bővítése is ennek megfelelően történik.

Megújítjuk a Magyar Népköztársaság Kormányát X-party-1 szisztémában, ismét normalizálódni kezd a közösségi élet Magyarországon, az Európai Uniós kapcsolataink fejlesztése is a fókuszpontunkba kerül.

Első lépés: államunk neve legyen ismét: Magyar Köztársaság,
azután 2025-től: Magyar Népköztársaság!

*** 2021 ***

Jól kezdődik a csillagászati nyár! – június 21.
Igen kedvező csillagállás alakult ki, mely a közösségi életet, az innovációt és a testkultúrát nagyon stimulálja. A gazdaság is fellendül. A nemzetközi kapcsolataink is megélénkülnek. Tehát: jó nyarunk lesz!

Koronavírus-járvány leküzdése utáni helyzetek – június 17.
Az elmúlt másfél éveben a járványt generáló aljasok egyik káros kihatása az volt, hogy a normális emberek önálló, logikus gondolkodását és énképét rombolták.
Gyanítjuk, hogy a kreátorok vereséget szenvedtek, de mégis bepróbálkoznak majd akár a szennymédia eszközeivel is. Ezért különleges kreatív tanácskozást szervezünk, célunk, hogy a társadalmunk előre, fölfelé haladjon. Az ideológiánk is nagyon hasznos lesz ezen a téren. Június 28-i megbeszélésünk után okosabbak leszünk.

* A koronavírus-járványt nagy mértékben visszaszorítjuk márciusban, és a korlátozásokat június 1-től teljesen feloldjuk – február 3.

2020. II. félév:

Kifejezetten az otthoni, a laboratóriumi, a kísérleti központi területeknek nagyon kedvező a pandémia. A megújulásra, a továbbfejlődésre kell fókuszálnunk, és ennek az eredményei meglesznek már 2021 első negyedévében!

I. félév

A koronavírus-járvány mizériával kapcsolatban jelezzük, hogy nagyon káros a túldimenzionált, félelemkeltő propaganda, amely fekete mágiákat is tartalmaz. Az emberek, a jó szándékú szellemek viszont megerősödnek, fejlődnek, az angyali szféra is még jobb lesz.
A koronavírus-járvány május első felétől már lecseng, és a magyar társadalom, a vállalkozói szféra megerősödik, megújul, fejlődni fog.
2020-04-16

2019. II. félév

A világnézetünk, a hitrendszerünk, az életfilozófiánk lényeges megújulásának 2. fokozatába lépünk. A Magyar Tudományos Akadémia szervezetei is komolyan foglalkoznak a Dialektikus idealizmussal, az Asztro-Geo-Szociál-Pszicho-Szomatika komplex rendszerével.
A vállalkozói szféra és a diákság együttműködésének nagyobb platformjait, fórumait állítjuk rendszerbe.
A szépségversenyek megújulása aktuálissá vált. A Szépség Világnapján már a megújult Miss Írisz választást exponáljuk.
Tanulás 70 év felett is! A Szeniorskola rendszerének kifejlesztése megújítja az egész társadalmunkat is!

2019 Január:

Politika: tájékozódás, szerveződés
Gazdaság: pihenés, tervezés
Szórakozás: lazulás, testezés, művészkedés

Február

A kínai Holdújév igazából 2019. február 4-én, 22:30-kor kezdődik. Ekkor áll együtt a Nap és a Hold. Ráadásul a Felszálló Holdcsomópont az MC-n áll. Ez nagyon jót jelent. A pozitív kezdeményezéseknek kiemelkedően jó a kozmikus háttere. Nagy események, rendezvények, termékek, szolgáltatások meghirdetését ajánljuk ekkor. Az Angyalok Hete e napon kezdődik, és 10-ig tart. A Jó Istenek Hete február 11-17. különösen jó csillagzatban végződik, 17-én, vasárnap – szerencsét, sikert hoz a pozitív kezdeményezéseknek!

A farsang havában a szórakozás mellett a politikai vitákat lazábban tudjuk venni. A kreativitásunk is növekszik.

Március

Az ünnepek hava, hiszen Március 15-e és Húsvét kezdete, valamint a Tavaszpont is márciusban van. A közéleti viták fokozódnak, ezért most inkább tervezni érdemes a nagyobb kezdeményezéseket. A testi egészségünkre is jobban odafigyelhetünk.

Április

A Húsvéti ünnepek békések lesznek.
Hazánk felszabadulásának ünnepét, Április 4-én érdemes exponálnunk.

Május

Intenzív fázisba léptetjük a Magyar Köztársaság Kormányának szervezését. A komplex tanulmányunkat nagyobb körben publikáljuk.
A gazdaság visszabillen a  normális életbe. Különleges sportversenyben világraszóló győzelmet aratunk.
A Nap az Ikrek jegyébe lép május 21-én, 3 óra 30 perckor. Jó csillagállás alakul ki a művészetek, szépségversenyek, a tartalmas szórakozások világában. Az egészségre is fokozottabban fókuszálunk. A XXI. századi tudományok fejlesztése ajánlott, bár a konfliktusokra is figyelni érdemes, mert a jelenlegi Fidesz-Kdnp kabinet posztfeudalista mentalitása erősen opponálja a mások kezdeményezéseit, sikereit.
Az infó-kommunikáció – fejlesztés, expanzió – különösen szerencsés lehet.
A Hold – Felszálló Holdcsomópont együttállás, május 22-én kiemelt szerencsenap lehet.
A Gyermeknapon, május 27-én késő délután Hold – Jupiter együttállás alakul ki, ez nagyon kedvező lehet..
Ha valaki pozitív jövőképet alakít, a szocialista – kommunista rendszert élteti, akkor ne vegye komolyan politikai konfliktusokat. Mars – Leszálló Holdcsomópont együttállás van, ami az előre és a visszafelé haladó irányok konfliktusát jelzi,.
A szórakozásra nagyobb mértékben érdemes figyelnünk!
Ebben a hónapban vannak az EP választások. A haladó, konstruktív erők győzelmét jósoljuk.

Június

Nagy konfliktusok a tudomány szervezésében, mely mögött a diktatórikus mentalitású fidesz-kdnp kabinet próbálkozik a közgondolkodás manipulálásával az ókori mesekönyvnek, a Bibliának a túldimenzionálása érdekében. Az MTA egységesebb szervezetté válik.