Közéleti szereplők rézére!

 • Tisztelt Címzettek!
 • Ki kell nyomoznunk, hol sunnyog az aljas patkány Velin Marin és az ungusztikus, magzatgyilkos Nelly Haritonova!
 • Ezek a személyek elsődleges bűnelkövetők voltak a 2006-08-20-i telepatikus tömegmanipulációban.
 • Ekkor szuggerálták az “abortuszt” a “király vágyókat” az “isten vagyokat’. Ez utóbbiban a Satkány a főbűnös, aki még mindig azzal manipulálgat, hogy istennek képzeli magát, pedig csak a szar szemét Szét, a Sátán reinkarnációja.
 • A koronavírus-járványt és majréztatást is ezek generálják, O1G a cinkosuk és a sátáni szekta a szcientológia is benne van az aljasságokban.
 • A koronavírushoz negatív szellemek, démonok társulnak, és ezek betegítik meg azokat, akiknek szelleme legyengült. Egyszerűen ki kellene írtanunk ezeket a démonokat. Sok közöttük szcientológus démon.
 • Informátoraink szerint Orbán Viktort, a Fidesz jelenlegi elnökét már 1996-ban beszervezték a szcientológiába,  mely egy sátáni szekta.
 • A könyvüket, a Dianetikát már 2001-ben betiltottam.
 • Érdemes alaposan felderítenünk a részleteket!
 • Tanácskozzunk 2021-01-5-én!
 • Üdv Szilvásy Péter témagazda, igazgató * Kormányzati Tanácsadó Jósda * Lélekkutató Intézet
 • www.x-party.hu * ktj@x-party.hu * 0670-2260641

Minden értelmes választ előre is megköszönünk! Ez a cikkünk még nem nyilvános, mert még pontosítani fogjuk a visszajelzések alapján.

Budapest, 2020-12-28

******

A Facebook oldalunkra feltettük az alábbi plakátjainkat – 2019. május

******

2018. 07. 21. – Részletes tanulmányban javasoltuk az illetékes közmédia-vezetőknek, hogy hagyjanak fel a szennymédia generálásával a híradókban, amivel aljas módon stresszelik a képzetlen nézőket. Értelmes választ nem tudtak adni levelünkre, mert ők is tudják, hogy igazunk van, de ki kell szolgálniuk Orbán Viktor nagyfokú hajlamát a szadizmusra. Tudniuk kell, hogy visszakapják a gonoszságaikat!

*

**

Kíváncsii vagyok arra, mi köze van Orbán Viktornak, a Fidesz jelenlegi elnökének a kereszténységhez. Mert szerintem semmi. Viszont az aljas Sátánhoz, az idióta Allahhoz annál több. Egyszerűen csak elemezni kell a megnyilvánulásait: egyszer sem szidta a sunyi, gyáva aljas diktátorokat, akiktől menekülnek a migránsok. A fidesz-kdnp kabinet plakátjai közül egyik sem tartalmaz felebaráti szeretetet. A mostani választáson biztosan meg fog bukni Orbán Viktor és bandája! És az országunk ismét fejlődni fog! Hajrá!
Budapest, A facebokkra feltéve, 2018-04-08

*

**

**

A Kormányzati Tanácsadó Jósda, az Európai Fiatalok Szövetsége és a Lélekkutató Intézet átfogó közéleti tanulmányt készít. Elemzés, problémák és megoldásuk, iránymutatás – ezek a fő fejezetek.

Az országgyűlési választások időpontja 2018. április 8-án kell legyen, és győzzön a nemzeti összefogás egy jobb jövőért.
(2018. 01. 02.)

******

Megfigyelés 2017. december 24-én,
Karácsonykor, 14 órakor szondáztuk a politikai pártok  honlapját.
Arra voltunk kíváncsiak, melyik párt kíván kellemes karácsonyi ünnepeket a címoldalukon.
A következő oldalakat néztük:
mszp.hu, fidesz.hu, dkp.hu, lehetmas.hu, jobbik.hu, kdnp.hu, munkaspart.hu, moma.hu, parbeszedmagyarorszagert.hu, orbanviktor.hu, kormany.hu, parlament.hu.
Eredmény: csak az MSZP és a Párbeszéd Magyarországért honlapján volt köszöntés Karácsony alkalmából.
Konklúzió:
Sem a “kormánypártoknak”, sem több ellenzéki pártnak nem volt fontos ez nagy esemény, ünnepség, ez a mentalitás alacsony interakciót jelez az adott szervezet (párt) és a nép, az olvasó, a tájékozódó közönség, a tagság között.
Különösen figyelemre méltó az a negatív, szinte már destruktív jelenség, ami leképződik a www.kormany.hu oldalon – ezen ugyanis nem publikálnak olyan jelentős, nemzeti ünnepeket, eseményeket, mint pl. a Karácsony, vagy Európa üünnepe, vagy Húsvét, vagy a Felszabadulásunk ünnepe. Ez arra enged következtetni, hogy a forrás inkább destruálni, stresszelni próbálja a népet. Az Orbáni uralkodni vágyásnak legfőbb forrása az “Oszd meg őket és uralkodj!”, illetve az L. Ron Hubbard (könyvét a Dianetikát betiltottuk Magyarországon már 2002-ben!) egyik elve: “Először tedd rommá, aztán emeld fel! (azzal, amit elloptál tőle)”
Az MSZP és a PM valószínűleg jelentősen fel fog törni, népszerűbb lesz a tavaszi országgyűlési választásokon.

***

Tárgy: etikátlan, tisztességtelen a „kormány” reklámkampánya, az „Üzenjünk Brüsszelnek, hogy ők is megértsék!” plakátkampány
Az első részt 2016. június 8-án elkészítettük, és megküldtünk néhány politikusnak is. A publikálással július 25-ig várunk.

 1. Az „üzenet” szóhoz az ember tudatosan, tudattalanul többek között a „had” szót is asszociálja.
 2. Általában hadat szoktak üzenni.
 3. Ez a reklám, „üzenet” egy burkolt, agresszív mentalitásra utal, a forrás (Orbán-kabinet) aberráns magatartását jelzi.
 4. A mondat második része: „, hogy ők is megértsék!” prejudikálja, hogy akiknek üzenünk, butábbak nálunk, de meg kell érteniük.
 5. Ez a reklám lenézi a címzettet, ami egy város, Brüsszel, értelmileg butábbnak tartja őket.
 6. Brüsszel Belgium fővárosa is. Ez az üzenet Belgium fővárosának is szól?!
 7. Az üzenet alapján Brüsszelből általánosítás is implikálódik: az EU-ra.
 8. Az EU-nak nagyon sok jó kezdeményezése van. Sokat ad nekünk, magyaroknak, kellene, hogy jól együtt tudjunk működni.
 9. Ez a plakát viszont csak azt szajkózza, sugallja, hogy Brüsszel rossz, buta. Ezért kell neki üzenni.
 10. A plakáttervező és engedélyező (a forrás) agresszívan Brüsszelre próbálja hárítani a migrációt, a menekülteket, holott az generálók az idióta, gonosz, gyilkos, sátáni szekták, főleg iszlám égisz alatt (IÁ), akik ellen kellene összefogni, kinyírni azt a kb. 20 személyt.
 11. A forrás a migrációt generáló diktátorokról tereli el a figyelmet Brüsszelre, agresszív agitációval. Ez tipikusan a pitlák fideszes mentalitás, nagyban hasonlít a 2006-os reklámokra, melyben egy öreg hölgy panaszkodik, hogy rosszabbul él, mint négy éve.
 12. A plakát kibernológiai elemzése alapján megerősíthető az a korábban már grafológiai alapon is bizonyított tény, hogy Orbán Viktor, nagykorú személy, a fidesz jelenlegi elnöke cezraomániás, abortusz-párti, nagy a szadizmusra való hajlama és a telepatikusan vezérelt (egy őrült sátáni alak által).
 13. Megállapítható az is, hogy a népszavazás ki nem mondott szándéka a háttérben az, hogy a magyarságban elterjesszenek ellenszenvet az Európai Unióval szemben, más EU-s országokkal szemben, ily módon is tuningolják a feudalista, királysági restaurációs próbálkozásokat. A Várba való felköltözésnek egyébként nincsen más értelmes oka.
 14. A népszavazás szándéka is manipuláció, mivel Brüsszel nem szándékozik kényszerbetelepítéssel egyetlen országba sem.
 15. Akik elmennek szavazni, azokat kvázi mozgósították az orbáni idiómákra, őrültségekre.
 16. Tanácsoljuk, hogy vonják vissza a népszavazási kezdeményezést, és október 2-án legyen egy kellemes, közösségi, nemzetközi együttműködést erősítő, EU-t fejlesztő rendezvény!
 17. Az is a tanácsunk még, hogy a decens plakátokat (Üzenjünk Brüsszelnek…) vonják vissza, szüntessék be a publikálásukat!
 18. Amennyiben ezt nem kezdik el 2016. július 25-ig, és láthatóak lesznek ezek a plakátok Budapesten, illetve vidéken, akkor megtesszük a megfelelő korrekciókat, ellenlépéseket!

Kérem levelem szíves tudomásulvételét!
Tisztelettel: Szilvásy Péter témagazda, alapító
Kormányzati Tanácsadó Jósda * Európai Fiatalok Szövetsége * Lélekkutató Intézet
www.x-party.hu * +3630-4935804 * ktj@x-party.hu
Budapest, 2016. 07. 17.
Elküldve az illetékes minisztériumok részére e-mailben.

*****

Vizsgáljuk Orbán-kabinet mentalitását, viszonyulását az Európai unióhoz.
A tanulmányunk 1. részét 2016. május 31-én publikáljuk, többek között az Európai unió illetékes vezetőihez is eljuttatjuk.
Ha valakinek van értelmes, használható információja, véleménye, kérjük megküldeni a Kormányzati Tanácsadó Jósda hivatalos e-mail címére: ktj@x-party.hu!

***gonczter

A diktatórikus mentalitással kreált vasárnapi boltzár megoldás:
a boltok önmaguk eldönthetik, hogy nyitva tartanak-e vasárnap, vagy sem. Ezzel mindenki jól járna. Kb. májusra tehető ennek a törvénynek a meghozatala. – KTJ tanács, 2016. március 26.

Mindenkinek kellemes, boldog és egészséges, sikeres húsvéti ünnepeket kívánok!
Egyben jelzem legfrissebb statisztikánkat (Kormányzati Tanácsadó Jósda)
Az MSZP, a KDNP, a Fidesz, a Jobbik, a miniszterelnök, a kormány.hu, a DKP, az LMP hivatalos honlapjait megtekintve, az eredmény: csak az mszp.hu említi meg a húsvéti ünnepeket.
2016. 03. 26. 14 óra.
Pedig a Húsvéti Ünnepek össznemzeti, sőt nemzetközi esemény, ünnep. Annak ünnepe, hogy legyőzte a halál rémképét az Élet.

Közmédia szondázása:
2016. március 13-án, vasárnap, délben megvizsgáltuk, hogy az MTV1 Híradóban 30 percen keresztül mondták a szennyhíreket, a negatív hatású információkat.
Ez a mentalitás, jelenség szinte általános, és arra enged következtetni, hogy Orbán Viktor és a fidesz-kdnp koalíció csak a megfélemlítéssel, manipulációkkal képesek fenntartani elnyomó, diktatórikus hatalmukat. Gyávák és kisstílűek.
A pozitív kezdeményezéseknek – különösen ha azokat nem fideszesek indítják – nem adnak helyt. Szignifikáns, hogy Orbán Viktorhoz, a fidesz jelenlegi elnökéhez a fekete média jelensége erősen allokálódik.
Prognosztizálható, megjósolható, hogy a magyar nép már ebben az évben összefog Orbán Viktor és teamje ellen, elkergetik a diktátort és az őt marionettbábuként vezérlő aljas manipulátorokat is (Satkány, N13, stb.)

Annak érdekében, hgy sokkal szebb és jobb jövő, társadalmi rendszer reaktiválódjoon!

Kormányzati Tanácsadó Jósda * Európai Fiatalok Szövetsége
ktj@x-party.hu * 2016-03-13

***
A Nemzeti Turisztikai Intézet
A Rendezvények Központi Koordinációs Irodájának tervét már 1991-ben kidolgoztuk, még a Szovjet Kultúra és Tudomány Házában. Az ilyesmire nagyon-nagy szükség lenne, annak érdekében, hogy a társadalom erőit hatékonyabban ki tudjuk használni.
Reméljük, hogy a 2016-ban végre megalakuló Intézet is ebben az irányban képes értelmesen, tisztességesen hatni.
Értékelést a kezdés után két hónappal fogjuk megtenni.
2016. 02. 26.
***

parthonlapok-1-2016
orbanviktornak-2015-12-07

*

antiscient-2015-12-7

*

nyiltlevpoltnak-a12.jpg

*

szennyhirek-2015

A foci és az ország helyzete – 2015-07-21
A tömegsportok és az élsport epicentruma jelenleg a labdarúgás. Több új stadion is épült ennek szolgálatában.
A hazai foci csúcsa a magyar válogatott. Ennek a vezetője nagyon fontos.
Eddig Dárdai Pál volt a csapatkapitány, de most a német Hertánál, egy kisebb jelentőségű csapatnál kapitány.
Nem a magyarokat választotta, nem fűtötte a hazaszeretet, mert a profit inkább érdekelte! Kvázi gazdasági megélhetési kivándorló kategóriába tartozik.
Ugyanakkor az új csapatkapitány egy német szakember, aki magyarul alig tud.
A hazai válogatottat egy külföldi ember vezeti?! Milyen utánpótlás menedzselés van akkor a hazai foci terén?
A német csapatkapitány fizetéséből legalább kettő megfelelő magyar szakembert lehetne fizetni.
Ez a jelenség inkább arra enged következtetni, hogy a felső szintű vezetés, Orbán Viktor a fidesz elnöke szintig, a nagy szavak hangoztatásán kívül érdemi, szervezett szocializáció, kreatív fejlődés gyenge.
Javaslatunk:
egy jobban szabályozott, strukturáltabb és kreatívabb menedzsment létrehozása.

*****fideszblama-a1-0714

Menekültáradat, migránsok – 2015. 06. 25.

A hazánkba érkező migránsok nagy része tisztességes, becsületes ember. Szeretne megélni, jobban élni. Szeretné túlélni az aljas diktátorok nyomorító rendszerét. Csak egy kisebb hányadot lehet elvetemült sátánistának tartani, akik folytatnák Európában is a szélsőséges, iszlamista feelingű tevékenységüket, rombolnának, pusztítanának. Az iszlám nevében végzik aknamunkájukat. Ezeket a személyeket és a szélsőséges, muzulmán vallást kell csak hatástalanítanunk! A monoteista vallások mindegyik önkényesen degradálja, csonkítja, perturbálja a világot, az egészséges világnézetet. A terroristáknak nincsen filozófiája, csak az, hogy a másikat tönkretenni. nagy részük szadista. Ezért kell összefognunk, hogy ezeket az elemeket kiiktassuk a világból.
A magyar kormánynak, összefogva más országokkal, meg kellene dönteni azokat a diktatúrákat, amelyekből most tízezer számra menekülnek el. Másrészt egy kulturált munkatábort kellene szervezni, akik benne dolgoznának, jobb ellátást is kapnának. Harmadrészt a migránsok nagy része integrálható a társadalomba, és ez mindenkinek jó.
Ugyanakkor a konstruktív és humánus megoldásokat kicsit blokkolja az a mentalitás, ami jellemzi Orbán Viktort, a fidesz elnökét, mivel a szadizmusra való hajlama nagy és a cezaromániája is elég magas.
Reménykedünk az EU-ban…

A Magyar Világtalálkozó – 2015. 05. 30-3. – Világfalu

Kiemelten fontos, jó rendezvény, 2011-óta a magyarság határokon átívelő összefogása érdekében. Az Yrisz Klub Nívódíját is kiérdemelte. Partnerségében, műsorában, koncepciójában az összefogás, a párbeszéd az emberi tisztesség dominál. Hirdeti, hogy tényleg jó magyarnak lenni.
Azonban egy valami évről-évre beárnyékolja a rendezvényt, gyengíti hangját és sikerét. Az Orbán-kabinet, talán ötletirigységből, vagy éppen a szadizmusra és cezaromániájára való hajlama miatt szinte semmi közmédia-támogatást nem biztosít. Ez eléggé szignifikáns szégyene az Orbán Viktor, idesz elnökének és körének.
A Diákok és Vállalkozók Fóruma azonban egy igen kreatív és konstruktív ötlettel, újítással lényegesen megtámogatja majd a 2016-os Világtalálkozót, az Európai Fiatalok Szövetsége és az Európai Sajtószövetség megszervezi a “Világlátó” Média konferenciát, amivel a reklám-propaganda lényegesen feljavulhat.

Moszkvai meghívó 2015. május 9-re

Áder János köztársasági elnök kapott meghívót Vlagyimir Putyin orosz elnöktől az ünnepségre, a nácik feletti győzelem és a II. Világháború befejezése alkalmából.
Javaslatunk: vegyen részt személyesen Áder János ezen az ünnepségen, hiszen ez különleges alkalom a béke és a nemzetközi összefogás, együttműködés erősítésére is!

Az üzletek vasárnapi bezárásával kapcsolatban:

A törvényalkotó elkövette azt a súlyos hibát, hogy impulzus-szerűen durván beleavatkozott a közéletbe, a társadalmunk szokásaiba, anélkül, hogy értelmes alternatívákat kidolgozott volna. A közhangulat méltán lett haragos, és fordult szembe az Orbá-kabinettel, amely meggondolatlanságának ez a húzása – kibernológiailag elemezve -vissza enged következtetni Orbán Viktor néhány súlyos fogyatékosságára, mint pl. a szadizmusra való hajlamára és a cezaromániájára is. Mostantól várhatóan tovább romlik a népszerűsége mind a fidesznek, mind a kdnpnek.
Azonban nekünk figyelemmel kell lennünk a kárvallottakra, az ártatlan áldozatokra is. Az üzleteket üzemeltető vállalkozók és beosztottak, munkatársak, alkalmazottak helyzete – ha nincsenek javító, korrekciós intézkedések – romolhat. Tízezer fő elbocsájtását lehet kalkulálni. Azt a kritikus helyzetet kellene megelőzzük, mert idióta O. Viktor nagykorú feudalista mentalitása már súlyosan veszélyezteti nemzetünket, sőt magát az EU-t is.
A Kormányzati Tanácsadó Jósda javasolja, hogy pl. designos bemutatókat, közösségi alkotásokat, szórakoztató partikat szervezzenek az üzletekben. Azt lehet is, és a vállalkozóknak nyereséges is lehet, a közönség is jól jár, és kevesebb elbocsátásra kerülhet sor. Akár sportos, tudományos, játékos programokat is lehetne szervezni. Ingyen, mert az EU támogatja a kreativitást!
Pl. Miss Írisz előversenyek az F&F-ben 🙂 (Budapest, 2015. 03. 23.)

A Bróker-botrány – 2015-03-10

A finánc tőke képlete: pénzért még több pénzt. Ennek az idejétmúlt és logikátlan szemléletnek még mindig vannak követői és áldozatai is.

A BudaCash brókercég február végén kirobbant botránya mögött ugyancsak a fináncoligarchia áll, az a mentálisan aberrált szféra, amelyiknek nagy befolyása van a politikára, és ezáltal a közéletre. A fidesz-kdnp kabinet is nagyrészt vétkes ezen ügyben, hiszen megtehette volna, hogy az eltelt öt évben revízió alá vonja a brókercéget, ám ezt szisztematikusan elmulasztotta. Alapos okkal lehet feltételezni, hogy a kilopott milliárdok egy része landolt a fideszes köröknél. Természetesen ez csak átmeneti lesz, mert a magyar nép, a magyar nemzet majd még igazságot fog szolgáltatni.

Ha A Nagy Paradigmaváltást tanulmányozzuk, abban már 2009-ben leírtuk, feltártuk, hogy a bankrendszernek eleve erkölcstelen az a mentalitása, hogy több pénzt követel, mint amennyit egyáltalán kibocsájtott. Prognosztizálhatjuk, hogy egy átmeneti visszázs állapot, konfliktus után közelítünk a normális rendszerek felé, nemcsak a Köztársaság irányába, hanem az etikus bankrendszer irányába is.

*****

Ezúton is tisztelettel javasolom, hogy a Karácsonyi ünnepekkel és Új Esztendővel kapcsolatos jókívánságokat még időben tüntessék fel a honlapjukon!
Különösen vonatkozik ez a kormany.hu-ra, ha a társadalomhoz van még szoros kapcsolata a kormánynak. Ha nincsen, akkor felesleges a frázisokat kitenni!
Ez idáig még egyik címzett szervezet honlapján sincsen aktuális ünnepi jelzés, jókívánság.
De van még két nap… J
Üdvözlettel: Szilvásy Péter témagazda, alapító
Kormányzati Tanácsadó Jósda * Lélekkutató Intézet * Európai Fiatalok Szövetsége * www.x-party.hu
 Budapest, 2014. december 22. hétfő, 21:25

kellemeskarit

2014. november 18.
A kialakult belpolitikai válságban az Ellenállás Napja (nov. 17.) a magyar nemzet öntudatra ébredésének fontos lépése volt. A mára nyilvánvalóvá vált retrográd és destruktív feudálkapitalista orbáni irányvonal az ország vesztét okozná, ez ellen mozdult meg az ország, és a külvilág is csatlakozott A cezaromániás Orbán Viktor magától nem mond le, ezért valószínű, hogy a helyzet konfliktusossága fokozódik, de a magyar nép mindig megőrizte józanságát, ezért a helyzet stabil marad. az Orbán-kabinetnek távoznia kell a közéletből, ez pár hónapon belül be is fog következni.Ezt követheti egy átmeneti, kissé zavaros állapot, amit egy normális társadalmi rendszer, közélet és politika fog jellemezni. Párhuzamosan a dogmatikus klérus is degradálódik. A nemzetközi és különösen az EU-s kapcsolataink, a vállalkozói, a művészi, a diák, a szórakozás szférája felerősödik. Ennek érdekében kellene a hazai erőknek összefogni. Javasoljuk még a Kommunizmus Konferencia – “Nemzetközi Összefogás az Életért” anyagát is.

A Külügyi és Külgazdasági Minisztérium mostani vezetője Szijjártó Péter súlyos mulasztása, hogy mind a mai napig nincsen kinevezve, illetve a kormny.hu-n feltüntetve az EU ügyekért felelős államtitkár.
Ez az oldal: http://www.kormany.hu/hu/kulgazdasagi-es-kulugyminiszterium/europai-unios-ugyekert-felelos-allamtitkarsag
kellene, hogy tartalmazza az aktuális eseményeket, véleményeket stb. Ám 2014. november 18-án a legutóbbi bejegyzés dátum: 2014. október 9. Még szeptember 23-án levelet intéztem Szijjártó Péternek, hogy ilyen hibákat ne kövessenek el a továbbiakban (akkor ugyanis augusztus 29-án volt az utolsó frissítésük), valamint sürgősen találják meg a megfelelő államtitkár személyét, de érdemi lépésre képtelenek voltak. Másik súlyos hibája a minisztériumnak az volt, hogy a Magyar – Orosz Nemzetközi Üzleti Fórum és Üzletember Találkozóról sem publikáltak, pedig ennek a “fővédnöke” elvileg Szijjártó Péter volt (egy államtitkár jelent meg a rendezvényen, majd gyorsan odébb állt)
Ezek jelzik, hogy az Orbán-kabinet számára nem fontos az EU-val való rendezett, jó kapcsolat. Ugyancsak semmibe veszi a máshonnan, illetve a szocializmusból származó pozitív, konstruktív kezdeményezéseket – erre már nagyon sok konkrét példa is van (sajnos).

A következő szondázás: december 2-án lesz.

Tanácsolni fogjuk az Európai Bizottságnak, hogy kiemelten fontos szociális ügynek tekintse 2015-ben:
A magzatok életének védelmét (az orvosilag indokolatlan abortuszok betiltását)
A hangszeres zene oktatását az általános iskolákban (a zenei talentum ekkor aktivizálódik)
A harminc éven felüliek sportolása, testedzése.
A táncolás, szórakozás – nemcsak a nagyvárosokban.

2014. augusztus 20-21.
A nemzeti ünnepünk idén sokkal jobban sikerült, mint tavaly. Az ország tényleg együtt volt, ünnepeltünk. Az államalapításunkat, a szocializmus Alkotmányát, az új kenyeret.
A nyolc évvel ezelőtti, emlékezetes orkánt i kiváltó telepatikus tömegmanipulátoro ereje mára szinte lenullázódott. A császársági, feudalista restaurációs kísérlet becsődölt. Orbán Viktor elszalasztotta azt a lehetőséget, hogy az egész nemzet vezetője lehessen (nem is alkalmas erre), mert ezen a napon ha lemondott volna a fidesz elnökségének a tisztéről, mert ő az ország miniszterelnöke, akkor meg tudta volna csinálni, hogy ismét királyság legyen, de így már biztosan nem lesz királyság hazánkban. A retrográd politika milliók életébe került volna! Az a terv, hogy a miniszterelnökség felköltözzön a Váűrba, egyre kevésbé teljesíthető, nagy valószínűséggel megússzuk ezt a kapzsi, meggondolatlan kezdeményezést, és visszatérünk a fejlődés útjára. Magyarország 2015-ben már jobb, szebb, konstruktívabb világot fog építeni, a szocializmus eszméi felerősödhetnek. 

**** Archívum ****

Az EP vita következményei
Három súlyos elszólást tett Orbán Viktor július 2-án az EU parlamentjében. Az elszólások egyrészt utaltak arra a kísérletezgetésre, mely egyfajta átgondolatlan császársági restauráció irányába mutatnak, másrészt az EU-ból való kiszakadási szándékot, mely teljesen értelmetlen. Orbán Viktor “bakizása” ismét erősen megtorpedózta saját destruktív terveit. Valószínűsítjük, hogy a megbízói elállnak Orbán Viktortól, és a Jobbik felé tendálnak, ám a Jobbik többségének IQ-ja nem elegendő egy értelmes környezet uralására.
Azt lehet várni, hogy a Fidesz tercier körre a nyár végére erősen megroppan, lecsökken, a KDNP pedig a szellemi szférában válik egyre inkább ellentmondásossá, és emiatt csökken a tábora.
A Bajnai – Mesterházy koalíció értékei szeptember végére kell, hogy nyilvánvalóvá váljanak, ha ekkorra releváns alternatívákkal nem tud előállni az ellenzék, akkor október második felére a belpolitikai konfliktusok erősödhetnek. Megoldás október végére várható.
2013. 07. 02.

***

Havazás márciusban, árvíz júniusban
Vizsgálat tárgyát kell képezze annak kiderítése, hogy a természeti katasztrófák spontán jelenségek voltak-e, vagy esetleg ismét okkult szintű manipulációk vannak a háttérben. Több jel utal arra, hogy a kétszeres magzatgyilkos Nelly H. ezen alkalmak előtt a szellemi szinten istennőnek próbálja magát megkreálni, minden reális alap nélkül, csupán azért, hogy korábban elkövetett gonoszságait palástolja, mentegess. Természetes, hogy az ilyen mesterkedések, okkult bűnök háromszorosan visszahatnak majd az elkövetőre, sőt, a cinkosaira is! Orbán Viktor cezaromániás megnyilvánulásai (különösen az ellenzékkel és a dicsőséges szocializmussal kapcsolatban) is erősítik az alapfeltételezéseinket. Várhatóan kudarcot vallanak a destruktív próbálkozások, még 2013. július első felében.
Budapest, 2013. június 6.

***

A Trafik-ügy
Amennyiben igaz az, hogy a nemzeti dohányboltok üzemeltetésére főképpen fidesz-közeliek kaptak koncessziót, és ezt hamis módon szervezték meg, akkor a Fidesz-KDNP koalíció egy jelentős hibát, mi több bűnt is elkövetett. Kifejtés 2013. július 2-án.

***

Óvatosságra hívjuk fel Vlagyimir Putyin orosz elnököt
a 2013. január végi Orbán Viktorral való találkozójánál. Nagy a veszélye annak, hogy az Orbán Viktorhoz kapcsolódó manipulátorok, démonok destrukcióval bepróbálkoznak, melyeket nagyon nehéz észlelni. Bízva az orosz parafenoménekbe és szakértőkbe, reméljük nem lesznek problémák! – 2013. 01. 25.

***

Megerősödik a magyar nép 2013-ban
A 23 évvel ezelőtti népárulás után alaposan tájékozódott a magyar Nép arról, hogy a kialakult társadalmi rendszer a fejlődés vagy a visszafejlődés irányába vezet. A feudál-kapitalista restaurációs kísérletek (választási regisztrációm, kötelező tanulási korhatár csökkentése, a társadalom disszociációja és divergenciája, császársági attitüdők dominanciája stb.) után most képbe került. És megtette első lépését a felemelkedés irányába: az Alkotmánybíróság égisze alatt egy nagy pofont adott az Orbán Viktor “bandának”: eltörölte a választási regisztrációt.

A következő nagy kijózanító pofon 2013. 02. 25-re prognosztizálható. Ennek magyarázata: mivel a mostanra kialakított társadalmi rendszer (definiálni is elég nehéz) sokkal rosszabb, kevésbé intelligensebb, mint a Kádári-szocializmus, ezért a magyar Nép mint egységes szervezet február 25-e környékén fog véleményt nyilvánítani, és fellépni azokkal szemben, akik ezt tették az országgal. (2013. 01. 07.)

***

A diáktüntetésekkel kapcsolatban
van jó megoldása a problémáknak, olyan, ami mindenkinek nagyon megfelelő lenne: a diákoknak, az országnak és a nagyvilágnak is.
Ha az illetékesek megkérdeznek minket, elmondjuk. Díja: 1 millió forint. (2012. 12. 22.)

***

Orbán Viktor elmeállapotának változása eléggé negatív, bizonyos jelek arra utalnak, hogy sem idegileg, sem fizikailag nem képes kompenzálni posztjához szükséges kompetenciájának hiányait. Prognosztizálható, hogy októberben kritikus állapotba kerül, és akár a politikából is távozni fog. (2012. 09. 19.) Érdemes erre felkészülni a pozitív erőknek!

***

“Az Országgyűlés csütörtökön elfogadta a jövő évi költségvetés fő számait, ez alapján az ország 15 083 milliárd 554,3 millióforintos bevételre számíthat 2013-ban, 15 737 milliárd 431,3 millió forintos kiadás mellett, ami 653, 877 milliárd forintos, a GDP 2,2 százalékának megfelelő hiányt jelent.” – forrás: MTI/MNO, 2012. 07. 12.

Szakemberek biztosan nem látták ezt a jelentést, mert nagyon komolytalan, hogy a bevételt ilyen pontosan meg tudnák adni: 15.083.554.300.000 forint. A tervek megbízhatósága jó, ha 3-5%-os, ha ezt így közlik, akkor ez azt jelzi, komoly szakértő nem vett részt vagy a tervezésben, vagy a kommunikációban. (július 15.)

***

Az Európai Unió sikeresen megoldotta a görögországi válságot, amely a széteséssel fenyegette már az EU-t. A háttérben meghízódó destruktív erők tevékenységét, összetételét érdemes mihamarabb elemezni, mert félő, hogy most gyorsan el akarják tüntetni a nyomokat, mint azt tették 2006-ban Magyarországon is. Megjósolható, hogy rövidesen (1-2 hónapon belül) előretörnek a progresszív, konstruktív erők. Az igazi fellendülés azonban 2013. tavaszára tehető, addig még össze kell roppannia a retrográd kisebbségnek. Ezért az a tanácsunk, hogy ebben az évben még óvatosan, megfontoltan tervezzünk nagy célokat, inkább takaréklángon kell égni. A 2014-es magyar parlamenti választások új és sokkal jobb, pozitívabb és hatékonyabb erőt fog bejuttatni a magyar Országgyűlésbe. (2012. június 19.)

*

A szocialista Francois Hollande, Franciaország új elnöke nagyban épít az összefogásra, és opponálja a széthúzást. Az EU fejlődésének ez fontos feltétele. Reméljük, hogy képes überelni a destruktorokat, azokat, akik csak szónokolni tudnak arról, hogy EU barátok, de valójában mindent megtesznek ellene. Az a véleményünk, hogy Hollande hatalomra jutásával visszaszorulnak majd a visszahúzó személyek.   (2012. május 9.)

Azonnal be kellene tiltani az orvosilag indokolatlan abortuszokat!
A mondvacsinált válságra való hivatkozás a magzatgyilkosságok (abortuszok) végrehajtásánál az egyik legfőbb oka a társadalmi, gazdasági világválság. A KSH jelentése szerint 2012. első két hónapjában kb. 9000 magzatgyilkosságot követtek el hazánkban, “legálisan”, Orbán Viktor és kabinetjének asszisztálásával. A FIDESZ-KDNP közös szégyenének is lehet ezt tekinteni. Prognosztizálható, hogy emiatt megroppan O. Viktor szekunder köre, még június 8-ig. Azután kissé zavaros időszak jöhet el, de hisszük, hogy augusztusra, az Olimpiára, kitisztulnak a viszonyok, és Magyarország, a magyar nép ismét fejlődésnek indul, három éves destrukciót leküzdve, felemelkedünk az európai színvonalra.
(2012. 04. 25.)

.Óvakodjatok azoktól a politikusoktól, akik idióta módon szidják a kommunizmust, és kommunista diktatúrákról beszélnek! A hazugságuk és csalásuk nyilvánvaló, ha tudjuk, hogy a kommunizmus egy ideális társadalmi rendszer, és még sehol sem volt kommunizmus.Gyanúsak az antikommunisták!

Óvatosságra intjük a vállalkozókat!
Miután alaposan megvizsgáltuk Orbán Viktor és köre (Lázár János, Gulyás Gergely, Balsai István, Szijjártó Péter stb.) karakterét, kézírását, arra intjük a kkv szektort, hogy ha lehet ne építsenek eme politikusokra, mert a hátsó szándékaik és a szavahihetőségük erős averziókat prejudikálnak, nem érdemes rájuk számítani, a tisztességes vállalkozóknak kicsi az esélye, hogy nyerhetnek, ha reflexivitást, konstruktivitást várnak el ezen személyektől. Inkább érdemes egymásban bíznunk!  (2012. 03. 14.)

Időszerűvé vált a fekete média jelenségének visszaszorítása
A Nagy Paradigmaváltás egyik leglényegesebb pontja a pozitív kezdeményezések megfelelően jó kezelése a médiában. A nagy negatív hírforrások generálói valójában nagyon sok rosszindulattal, önzéssel, öntörvényűséggel és agresszivitással dominálják a médiát, aminek visszahatására mindenképpen számítaniuk kell majd. Célszerű lenne egy Európai Uniós médiakonferencia annak érdekében, hogy humánusabbá, közösségibbé tegyék a publikációkat. (2012. 02. 10.)

Az Operabál betiltása súlyos hiba volt
Ismertté vált, hogy idén sem lesz Operabál, mert Orbán Viktor önkényesen, indoklás nélkül letiltotta. Az Operabál a bálok legjelesebbike volt, a bál pedig a kulturált szórakozások egyik centruma. Következésképpen a tett, amit elkövetett Orbán Viktor egyben jelzi, milyen a gyakorlati hozzáállása a szórakozáshoz (tavaly a Gyulai Pálinkafesztivált támogatását is önkényesen leállította, mert az sem fideszes kezdeményezés volt). A spiritualizmussal aktívan is foglalkozó Orbán Viktor jól tudhatta, hogy milyen káros kihatásai lesznek az Operabál letiltásának – másokra, viszont nagy energiát lehetett volna magukhoz allokálni, ha ez a mesterkedési szándékuk titokban maradt volna. De ez sem maradttitokban – most már.  2012. 02. 02.

A szimpátiatüntetés gyanús háttere – január 21.
Az Orbán kabinet melletti szimpátiatüntetés kicsit gyanús előjelei a 2006-os tömegmanipulációra emlékeztettek. A kétszeres magzatgyilkos N. H. (N13) egykori sztálini ügynök az interneten keresztül trükközött január 18-19-én, a hajnali órákban. Az embereknek az álmukban történő programozása pszichotronikai módszerekkel az okkult síkon elkövetett bűnök közé tartoznak, következésképpen az N13, a sztálininkarnáció és a cinkosaikra is vissza fog szállni az aljasságuk.

A gazdaság és a média koherenciája – január 3.
érdekében tanácsoljuk a Kormánynak, hogy egy absztrakciós modellen szimulálva iteratívan szimulálja a gazdaság expanzióját korrelációban a hírmédia informális szuggesztíváival. Ez viszonylag egyszerű és nagyon informatív a magas szintű döntések meghozatalánál.

Hold – Leszálló Holdcsomópont együttállás – január 6-án
Rendkívül kritikus konstelláció. Az abortuszok ellen szólít fel a Kozmosz is. Az elmúlt másfél év alatt 70 ezer magzatgyilkosság történt hazánkban, ez rendkívül súlyos következménnyel hat vissza a felső vezetésre még.

Kapcsolat az IMF-fel
Úgy tűnik, hogy az IMF felső vezetői is észrevették az Orbán-kabinet cezaromániás próbálkozásait egyfajta császárság, királyság restaurálása, kreálása érdekében, és ezeket sikeresen megtorpedózták a nemzetközi szervezetek.
Az IMF-fel megújulása, fejlődése várhatóan 2012. januárra lesz komplett, azután a nemzetközi pénzvilág is korszerűbb és tisztességesebb lesz. Érezhető hatás, fellendülés 2012 tavaszától várható.

2011.

A Jupiter retrográd mozgása a Bika jegyében
2011. december 25-ig tart. Ez a politikai szférában regresszív magatartást generál. Ez azt jelenti, hogy a kollektív tudat regressziója eddig tart. Amennyiben negatív dolgok kerülnek a felszínre, azokat résszint nem szabad komolyan venni (pl. már 1944-ben járunk az Orbán kabinet szerint), illetve a Szaturnusz a Mérleg jegyében opponálja, hatástalanítja az hibákat. Igazi fellendülés azonban csak ezután várható. Amint direktbe fordul az égitest, érdemes a jövő aktivitásait erősebben exponálni.

Bombariadó a Hangexpón – 2011. november 19. 13-16h
A tanuk beszámolói és regressziós hipnózisos (PszichoTon Feedback kontrolling) vizsgálatok alapján az ál-bomariadót nagy valószínőség szerint ugyanaz a banda szervezte meg, amelyik 2006-ban a tömegmanipulációt és a durva támadást az MTV székháza ellen indította 2006. szeptember 17-én. Az attacknak sok kiállító és a szervezők látták kárát. A mi rendezvényeinket sikeresen megtartottuk. Meg kell vizsgáljuk a banda és néhány politikus illetve üzletember kapcsolatát a problémával kapcsolatban.

Tereprendezés – kollektív tudati regresszió
A nemzeti szimbólumunknak számító Kossuth tér visszarendezése az 1944-es szintre rendkívül veszélyes, gyilkos attitűdre enged következtetni. Orbán Viktor paranoiájának gyanúját erősíti a jelenség: menekülni szeretne minden olyan emléktől, ami őt a szocializmusra emlékezteti, és király szeretne lenni, vagy ő, vagy a vezérlői. A jelenség azért nagyon veszélyes a társadalomra, mert törli, invalidálja, sőt üldözi mindazon értékeinket, kezdeményezéseinket, amelyek 1944 után keletkeztek. A múltba való tartós leragadás az öregedés, amortizáció jelenségét erősíti. Ennek következtében a magyar társadalom alkotó képessége és összetartozás-tudata is meggyengülhet (ha nem tudnánk korrigálni a hibát!) és kiszolgáltatottá válhatna idegen hatalomnak. Nyilván ez a kísérlet is kudarcba fog fulladni, de Orbán Viktor és körének tavaszi bukásának fontos kiváltója lesz.

Oktatásügy (2011. november 17.)
Mindenkinek szüksége van arra, hogy az iskolában hasznos, érdekes, jó dolgokat ismerjenek meg és az ismereteket képesek legyenek alkalmazni iskolán kívül is. Ez manapság sokkal rosszabb szintűnek mondható ahhoz képest, ami a szocializmusban volt.
Az oktatás másik fontos funkciója a közösségben való közösségre nevelés. A család, a társkapcsolat, a baráti társaság és munkatársi kapcsolatok helyes értelmezése, kezelni tudása kiemelten fontos feladata az oktatásügynek. A tankörök már csak kevés helyen dominálnak, így a felsőoktatásból kikerülő diplomások kollegális, baráti kapcsolatrendszere lényegesen leredukálódott a szocializmus idején, a 80-as évekhez képest.
Az iskolakötelezettséget inkább növelni kell, résszint azért, mert az ismeretek is nagyon bővültek az elmúlt húsz évben, résszint mert az életkort is jelentősen megnöveli az a szemlélet, ha pl. húsz éves korig kötelező tanulni. Nyilván megfelelő szemlélettel, világnézettel társítva válna vonzóvá, értelmezhetővé a tankötelezettségi korhatár növelése.
A jelenlegi szándékok mögött, hogy 16 évesre csökkentsék a tankort, destruktív, irigy és buta szándékok húzódnak meg valójában!  Prognosztizálható, hogy nem tart sokáig.

Magyarország szerepe felerősödhetne az EU-ban
amennyiben aktív, katalizáló szerepre vállalkozna az Orosz-EU kapcsolatok fejlesztésében, valamint a Lengyel EU elnökséggel konstruktívabban együttműködne. A november 19-i budapesti rendezvényen tanácsos kompetens delegációval reprezentálni.

Tartózkodia kellene Orbán Viktornak az etikátlan kiszólásoktól:
” Senkinek nem hagyjuk, hogy visszalökje Magyarországot a “görög útra” – jelentette ki Orbán Viktor a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) nyolcadik országos kongresszusán pénteken, Budapesten” (forrás: origo.hu, 2011. október 8.)
A görög utat, sorsot eleve lepocskondiázó prejudikációk rontják a két nép barátságát, és aláássák az EU egységét is. A görög útban van nagyon sok pozitív komponens is (lásd az ókori kultúrát, a mai vendégszeretetet, turizmus színvonalát), és vannak kudarcok, hibák is. De am blokk nem lehet negatívnak minősíteni. Egy miniszterelnök ilyet nem tehet, mert az emberek kevésbé intelligens részében rossz érzést kelt Görögország iránt, az intelligensek részében pedig csalódást kelt a szónokkal szemben.

Meg kell mentenünk az EU-t!
Az elmúlt egy év alatt sok akció, elszólás, megnyilvánulás utal arra, hogy Orbán Viktor kabinetjének nem szívügye az EU, annak fejlődése, bővülése. Feladat: megtalálni az informális kapcsolatrendszereken keresztül a nemzetközösség erősítésének lehetőségeit!

A D-Day kapcsán:
A Kormány legfontosabb feladata a pozitív, konstruktív kommunikáció a magyar néppel. Ez jelenti az események interaktív approximációját, és az irracionális imaginációk explicit komponensei flexibiliásának növelését.
A tüntetők tömege nagyon rendes ember, most még tűr, csendben tűr, de az elnyomók ellen való fellépése erősebbé válik október 23-án és november 6-7-én.

A Sukoró-ügy:
Tisztán látszik, hogy az Orbán-kabinet mögött megbúvó, noname tanácsadók arra mennek ki, hogy a szocialisták önálló döntési jogát, szereoét, lehetőségét is megtorpedózzák. A posztefeudalista-diktátor-like mentalitás megnyilvánulásait nagyon könnyű észrevenni, hiszen aljas, oktalan és esztelen módszereket alkalmaznak. Megoldás: ezeket nem szabad komolyan venni, hűvös ésszel, humorral opponálni érdemes!

A Sukorói beruházás leblokkolása, esztelen meggátolása több száz milliárd forint elmaradó nyereséget, mint eszmei kárt okozott a magyar nemzetnek. Feladat: megtalálni az éceszgébereket, és visszahatni rájuk, amit okoztak!

A noname bloggerhuszárok (pl. Képviselő Fánki) nyomulásából arra lehet következtetni, hogy alapvetően megingott a destruktorok hatalma, tekintélye, és most egyre inkább kapkodnak a maradék megtartása érdekében.

A 2011. július 26-i tanácskozáson döntünk arról, hogy kiknek, mit, hogyan kommunikáljunk.

Június 16. – Nagy port kavart az a szerencsétlen megfogalmazása Orbán Viktornak, hogy a legnagyobb ellenségünk a munkanélküliség és az államadósság. Az tűnik ki, hogy a háttérben vannak rossz tanácsadói a miniszterelnöknek. Az “ellenség a munkanélküliség” károsan hat sokakra, ugyanis főleg a kevésbé tanult emberekben gyorsan összeállnak az ilyen téves asszociációk is:”munkanélküli az ellenség”, a “munka az ellenség” stb. Ezek után többen fognak szorongani amiatt, nehogy munkanélkülivé váljanak, mert akkor ellenség lesznek. Nyilván ez nem igaz, nem lehet általánosítani, de pl. poligráffal egzaktul ki lehet mutatni, hogy van ilyen jelenség.
A helyes kifejezés az lett volna, ha így fogalmaz a miniszterelnök: “a munkanélküliség a legsúlyosabb problémáink egyike, amelyet közösen meg kell oldanunk!” Természetesen most is felvetődik a társadalmi cél kérdése (húsz éves akkut probléma), mert a cél határozza meg a társadalom tevékenységét, a unkát. Nyilván, ha ez koherens, konstruktív és produktív, akkor van értékteremtés és értékesítés, és ezek után redukálódik az államadósság.
Az ominózus kitételt lehet még másképp is értelmezni: az országunkat nyomasztó, háttérben megbúvó (de egyre gyengülő) ellenségek destrukciójának következménye a munkanélküliség és a nagy államadósság is. A nemzetnek tehát az a néhány fős banda az igazi ellensége, amelyik jelenleg is abban mesterkedik, hogy a császárságot, a monarchiát visszaállítsa, pedig tudható, hogy ez nem lehetséges.

Május 27. – Annak ellenére, hogy február 7-én harmadszor is megroppant a kétszeres magzatgyilkos Nelly Haritonova (N13) és bandájának ereje, az utóbbi két hétben ismét felerősödtek a destrukciók, ezért június 10-15 között fokozott összetartásra van szükség, és a negatív erőket le kell küzdeni, leginkább az aljas patkány Vélin Marint és bandáját, akik álmukban terrorizálják, manipulálják az embereket, annak ellenére, hogy tudva tudják, hogy a gonoszságaikat háromszorosan visszakapják.

Május 15. – MSZP sajtótájékoztató – Sajnálatos módon több politikus, így MSZP-s is közvetve-közvetlenül fenntartani szándékozik z abortusz intézményét. Korábban emiatt kritizáltuk Lázár Jánost, Gulyás Gergelyt, Szijjártó Pétert, Orbán Viktort (fideszesek), illetve a Munkáspárt néhány vezetőjét, legújabban pedig Kormos Kata nyilatkozatát kell elleneznünk(az mszp.hu oldalán megtekinthető a május 13-i sajtótájékoztatója)  Az MSZP ideológiájának megújításához elengedhetetlenül fontos lesz, hogy az emberi élet alapjait helyesen értelmezze. Az orvosilag indokolatlan abortuszok generálják tudati szinten a legtöbb problémát, így a destruktivitást, a megbízhatatlanságot, az agresszivitást, a félelmet is, és ezeknek a következménye a gazdaság alulteljesítése, az individualizálódás és a szórakozási kultúránk degradációja. Az egyébként szép fiatal Kormos Katának a magzati életet is védenie kellett volna a sajtótájékoztatóján!

Május 12.. – A Kormánynak sokkal jobban figyelnie kellene arra, hogy valóban együttműködő és alapból barátságos legyen. Az elmúlt fél év tapasztalata azt mutatja, hogy sokan váltak pesszimistává, olykor szomorúvá amiatt, mert nincsen érdemi kommunikációs lehetőség sem a Kormány és a szervezetek, vállalkozások között.

Sok pozitívumot tartalmaz már az Alkotmány tervezet.
Hosszú küzdelem után végre sikerült elérnünk, hogy az emberi életet a fogantatásától kezdve tekintsük emberinek, élőnek. Következésképpen az orvosilag indokolatlan abortuszokat be kell tiltani – végre!
Sajnálatos módon azonban a fideszes lázár jános eléggé vehemensen megvédte az abortusz intézményét az MTV1 Az Este c. műsorában, április 18-án, kissé letorkolva KDNP-s szövetségesét, Harragh Pétert is. Ez az attitűd sokat fog rontani a Fidesz presztízsén, kb. egy hónap múlva ez érzékelhető is lesz.

Az új Alaptörvény elemzése

SZABADSÁG ÉS FELELŐSSÉG

I. Cikk

(1) AZ EMBER sérthetetlen és elidegeníthetetlen alapvető jogait tiszteletben kell tartani. Védelmük az állam első rendű kötelezettsége.

(2) Magyarország elismeri az ember egyéni és a közösségek együttesen gyakorolható alapvető jogait.

(3) Az alapvető jogokra és kötelezettségekre vonatkozó szabályokat törvény állapítja meg. Alapvető jog más alapvető jog érvényesülése vagy valamely alkotmányos érték védelme érdekében, a feltétlenül szükséges mértékben, az elérni kívánt céllal arányosan, az alapvető jog lényeges tartalmának tiszteletben tartásával korlátozható.

(4) A törvény alapján létrehozott jogalanyok számára is biztosítottak azok az alapvető jogok, valamint őket is terhelik azok a kötelezettségek, amelyek természetüknél fogva nem csupán a természetes személyekre vonatkoznak.

(5) A törvény alapvető állampolgári jog gyakorlását magyar állampolgársággal nem rendelkező személynek is

biztosíthatja.

II. Cikk

Az emberi méltóság sérthetetlen. Minden embernek joga van az élethez és az emberi méltósághoz, a magzat életét a fogantatástól kezdve védelem illeti meg.

Pozitív csillagászati konstellációja van a magyar – lengyel EU elnökségi váltásnak, tehát Magyarország megítélése nagymértékben megjavul.

Figyelmeztetés kritikus időszakra: a Fidesz-KDNP koalíció krízisét június 12-13-14-re lehet prognosztizálni. A gazdaság nem volt eléggé produktív, az abortuszok folytatódtak, a nemzetközi kapcsolatok kevésbé voltak konstruktívak, barátiak, emiatt a köztudat is bestresszelt, és sokkal érzékenyebbé vált kisebb megterhelésekre is. Az aktuális Nap, a Merkúr és a Leszálló Holdcsomópont együttállása a kommunikáció terén (pl. média, szóvivő stb.) nagyon erős negatív hatást sugall. A krízis elkerülhető lenne, ha az illetékesek időben tanácsot kérnének a KTJ-től.

A korábbi publikációinkat (2011. április 28-ig) itt tekintheted meg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.