Világszenzációs téma a 2017-es TesTudaT Konferencián!

******
X. TesTudaT Konferencia
2016. 03. 25.
“Nemzetközi Összefogás az Életért”

Véleményeket, javaslatokat, társulási szándékokat kérjük az efisz@x-party.hu e-mail címünkre jelezni! Tel.: 30-2624451 * Szilvásy Péter, témagazda, alapító.

 1. A Konferencián egzaktul bebizonyítjuk, hogy a kommunizmus eszméje, társadalmi rendszere nagyságrendekkel intelligensebb, mint bármely eddig megvalósított rendszer (különösen a mostani, meghatározhatatlan rendszerhez képest)
 2. Elmondjuk, hogyan siklott félre a nyolcvanas évek végén a szocializmus építése.
 3. Szó lesz arról is, milyen súlyos, emberiség ellenes bűnöket követtek el 2006-ban, annak érdekében, hogy megbuktassák a Magyar Köztársaságot és a legálisan megválasztott Kormányát.
 4. Az Orbán-kormányt miért nem lehet a Nemzeti Együttműködés Kormányának tekinteni, és miért életveszélyes az a szándék, amellyel kvázi királyságot, feudál-kapitalista rendszert próbálnak kreálni?
 5. Prezentáljuk tervünket az Európai Unió fejlesztése érdekében.
 6. Egy nemzeti, nemzetközi összefogást is kezdeményezünk annak érdekében, hogy a mai ismereteinknek is megfelelő vallási, világnézeti rendszert alkossunk, megőrizve a tradíciókat is.
 7. Kifejlesztjük a Quantum-diszkót, a XXI. század táncát.
 8. Lényegesen megújítjuk a szépségversenyek világát, különösen a Miss Írisz választást.
 9. “A Szép Dal Ma …” címmel versíróversenyt hirdetünk híresen szép zenék – pl. Für Elise – megdalolására.
 10. A magyar nemzet számára különösen érdekes, fontos és hasznos kezdeményezést indítunk.

Témagazda: Szilvásy Péter alapító, igazgató * www.x-party.hu * +36702260641 * y@x-party.hu

VITATÉMÁINK:

 1. Magyarországon még nem volt kommunizmus.
  1986-ban kezdtük a fejlett szocialista társadalom építését, azután jött volna a kommunizmus, ami valójában a szabad kezdeményezések és társulások optimálisan szabályozott rendszere. Éppen ezért a kommunizmust szidni, vagy a „kommunista diktatúra áldozatairól” beszélni súlyos hiba, sőt bűn. Jelenleg egyfajta feudál-kapitalista, császársági restaurációs kísérleteket is tapasztalhatunk a FIDESZ- KDNP kabinet dirigálásában – biztosan vesztes, hibás koncepció alapján.
  A Vörös csillag valójában nagyon pozitív eszmeiséget sugárzó jelkép, melynek betiltása Alkotmány ellenes.
 1. A fekete média a pozitív kezdeményezéseket nehezen, vagy egyáltalán nem publikálja.
  A média hatása minden emberre jelentős.
  A hír: hatással rendelkező információ.
  A negatív hírnek rossz, negatív a hatása. A hírek láttán, hallatán generálódott rossz kényszerképzetek telepatikusan átsugároznak a közvetlen hozzátartozókra, de a hírek elkövetőire is.
  A fekete média napi 700 millió forint kárt okoz.
  A fekete média egy elnyomó hatalom legfontosabb eszköze, mert a halálhit erőszakos terjesztésével megfélemlítik azokat, akik még nehezen képesek logikusan gondolkodni.
  Ha közölsz egy jó hírt: visszakapod! Ha rossz hírt közölsz, azt is visszakapod! Inkább pozitívak legyünk!
 1. Társadalmunkban megnőtt a megosztottság és széthúzás
  Jelen társadalmi rendszer már nehezen definiálható. Nincsenek társadalmi-rendszerszintű nagy célok (mint ahogyan pl. a szocializmusban voltak). A szociális térben való elhelyezkedés, érvényesülés sok bizonytalansággal terhelt. A céltalanságnak, a rendező elveknek a hiánya miatt a tanulásnak és a munkának a célja, motivációja redukálódott. A mostani társadalmi rendszer alapvető hibái a társadalom divergálását okozták.
  A háttérben, titokban zajló manipulációk egyik vélhető célja, hogy kvázi feudál-kapitalista rendszert, egyfajta királyságot kreáljanak–abnormális!
  Szükségessé vált egy pozitív, definiált, motiváló és megvalósíttató társadalmi szintű jövőkép és célrendszer megalkotása.
 1. Az orvosilag indokolatlan abortuszok betiltása
  Bizonyítható tény, hogy a magzat is élő, érző, tudatos emberi lény. Az abortusz gyilkosságnak számít. Naponta 100 abortuszt követnek el hazánkban, ennek kárkihatása kb. 2 milliárd forint. Becsülhetően 3 millióan vannak hazánkban olyanok, akiknek szelleme egy abortusz poklának túlélése után született újra. Az abortusz indoka koholt vád a magzat halálos ítéleténél. Ma tíz emberből 7-et közvetlenül érint az abortusz, melynek betiltása nagyobb hatással lesz az emberiség fejlődésére, mint a rabszolga-felszabadítás.
  A jelenlegi hatalom indirekt módon felhasználja az abortuszokat megfélemlítésül, befolyásának növelése érdekében. Az emberek közötti bizalom és a két nem egységének a megroppanásához vezetett az 1956-os ellenforradalom óta elkövetett kb. 8 millió abortusz. Vannak megoldások, gyógymódok, és a társadalom összefogásán múlik, hogy ne legyenek abortuszok.
 1. Szervezett rekreációval a szellemi- testi-szexuális egészségünket reaktiválhatjuk
  A nyugdíjrendszerben a befizetők azt fogadják el és erősítik, hogy majd megöregednek, munkaképtelenek lesznek, majd jobb létre szenderülnek.
  A skolasztikus orvostudomány szemében az ember csak a születéstől számít embernek, a korábban rögzült képességek, adottságok latensek maradnak.
  A” Rekreációs Alap”- programunkban negyven éves munka után tíz éves rekreálódást biztosítunk. Ezután ismét aktív, munkaképes lehet az ember! Persze, ha a társadalmi rendszer elég intelligens ehhez.
  Az Európai Rekreációs Központok és Táborok a hazai gyógyvízcentrumokra alapozva szervezzük, nemzetközi összefogással. Főleg felnőtteknek szól, animált foglalkozások, közösségek, egészség, sport, művészet és szórakozás modulokkal.
 1. A jó alvás fontosságát mindenki ab ovo ismeri
  Az alvás során regenerálódhatunk, és másnap reggel felkelhetünk úgy is, hogy fiatalabbak lettünk, és nem pedig egy nappal öregebbek. A jó alváshoz jó vallásra, életvitelre, szociális környezetre, családra, párkapcsolatra és pozitív jövőképre is szükségünk van.
  Az álomvilágban történő aljas manipulációkat elkövetőket hatástalanítanunk kell. Egy jó társadalmi rendszer fontos indikátora is, hogyan alszanak az emberek.
 1. A vallások megreformálása
  Főleg a monoteista, dogmatikus vallások tartalmaznak sok ellentmondást a hirdetett elméletek és a megtapasztalható valóság és a józan ész között.
  Felvetődik a kérdés: egy, vagy több isten létezik, Napisten – Holdistennő? Milyen az ember – közösség – társadalom és az istenek viszonya, kapcsolatának mechanizmusa?
  Mit jelent az egészség – szeretet – szerelem – létezés egysége, harmóniája? Milyen társadalmi rendszer működik a Mennyországban?
 1. Az ideális párkapcsolat létezik
  Ennek megtalálása az emberi életnek egyik legszentebb célja.
  A legmagasabb szinteken is igaz ez, ezért a monoteista vallások megújulására is nagyon nagy szükség van!
  A társadalmi rendszer, ha megosztódik és a csoportok szemben állnak egymással, az ellene hat az ideális párkapcsolatok kialakításának, megtartásának. A harminc év alattiak többsége ezért is fordult el a mostani politikai szférától. A jó szórakozásra, a heteroszexualitás erősítésére, a romantikára is nagy szükség lenne.
 1. Az emberiséget ősidők óta foglalkoztató téma a helyünk és kapcsolataink a Világban
  Léteznek, és ha igen, hogyan a földön kívüli civilizációk? Milyen kapcsolatunk lehet velük?
  E téma kifejtése egy újabb konferencia tárgya lesz, de most kell előkészítenünk.
  Részletesen 2016. március 25-én, a X. TesTudaT Konferencián tárgyaljuk.

komkonf-b-1

***

Európai Fiatalok Szövetsége
II. Kongresszus * 2016. március 25. és május 7.

Témáink:
Az Aktivista klubhálózat kiépítése Magyarországon és az Európai Unióban.
A Rekreációs Központok és Táborok megszervezése.
Kapcsolat felvételi lehetőségek földönkívüli civilizációkkal.
A kommunizmus eszméje a valóságban és aktualitása napjainkban.
A Nagy Paradigmaváltás 

A Szervező Bizottság első fókuszcsoportos tanácskozása: 2016. március 21. 

Archívum:

tttk-tematika-2013

***

image005