Az Európai Testvér-fesztiválok Hálózatának létrehozása nagyon hasznos lehet mindenki számára. Az ötlet már 2014-ben megszületett.
A Hálózatot folyamatosan fejlesztjük, szervezzük az Aktivista Klubjainkon, illetve más rendezvényeken.

A Hálózat tagjai együttműködnek egymással:
a reklámozásban,
a közönség,
a műsorok fellépőinek,
a támogatók és
a szponzorok szervezésében,
a technikai, a design feladatok megoldásában is.

Mi abban tudunk közreműködni, hogy e téren segítünk azoknak a rendezvényeknek, amelyek számunkra érdekesek, jók, szimpatikusak.

Létrehoztuk az Európai Testvér-fesztiválok Hálózata Facebook profilját is:

https://www.facebook.com/Eur%C3%B3pai-Testv%C3%A9r-fesztiv%C3%A1lok-H%C3%A1l%C3%B3zata-192970497958327/?modal=admin_todo_tour

A Hálózatban tevékenységében különösen érdekeltek a vállalkozók, a nyelveket tanuló diákok, a pozitív mentalitású újságírók, média-szakemberek, a kreatív művészek, hoszteszek, sportolók is.

Az Aktivista klubokon, a Diákok és Vállalkozók Fórumain, az EU-EXPO Klubokon gyakori téma.

Az Európai Testvér-fesztiválok Hálózatának tagjai többek között:

A Szépség Világnapja * Miss Írisz választás * Miss Hungary * Miss Bikini * Music Expo * Ásványbörze * Szóvivő bál * Görögdinnye Fesztivál Békésen * A Strand Szépe, Esze és ereje

Jelentkezni lehet e-mailben:
klub@euexpo.eu * efisz@x-party.hu

***

**

Az Európai Fiatalok Szövetségének egyik fontos kezdeményezése az Európai Rendezvények Központi Koordinációs Irodájának (ERKKI) létrehozása. Kicsit hasonlít a régi, legendás ORI-hoz, ám az internet adta lehetőségek még jobb koordinációt tesznek lehetővé.

Az ERKKI szól a nagyközönségnek, a tagságnak, különösen pedig a rendezvényszervezőknek, a fellépőknek, a partnereknek, a vállalkozóknak, a diákoknak, a művészeknek, a tudósoknak, a szépségeknek, a gyógyítóknak is.

Terveink szerint a fejlesztés első két fázisát 2018. 12. 15-ig komplettáljuk, és azután lépünk az Európai Unió tagállamai, rendezvényei felé.

Partnerek jelentkezését örömmel fogadjuk!

Frissítve: 2018-01-10 * 07-23 * 10-23