Európai Testvérfesztiválok Hálózata

Az Európai Testvérfesztiválok Hálózatának létrehozása nagyon hasznos lehet mindenki számára. Az ötlete már 2014-ben megszületett.
A Hálózatot folyamatosan fejlesztjük, szervezzük az Aktivista Klubjainkon, illetve más rendezvényeken.

A Hálózat tagjai együttműködnek egymással, a reklámozásban, a közönségszervezésben, a műsorok fellépőinek szervezésében, a támogatók és a szponzorok szervezésében, a technikai, design feladatok megoldásában is.

Mi abban tudunk közreműködni, hogy e téren segítünk azoknak a rendezvényeknek, amelyek számunkra érdekesek, jók, szimpatikusak.

A Hálózatban tevékenységében különösen érdekeltek a vállalkozók, a nyelveket tanuló diákok, a pozitív mentalitású újságírók, média-szakemberek, a kreatív művészek, hoszteszek, sportolók is.

Az Évnyitó partinkon, 2018. január 29-én, fontos témánk lesz a Hálózat építése.

Az Európai Testvérfesztiválok Hálózatának tagjai:

A Szépség Világnapja
Miss Írisz választás
Miss Hungary
Music Expo
Ásványbörze
Szóvivő bál
Görögdinnye Fesztivál Békésen
A Strand Szépe, Esze és ereje

Jelentkezni lehet e-mailben: klub@euexpo.eu * efisz@x-party.hu

*****

Az Európai Fiatalok Szövetségének egyik fontos kezdeményezése az
Európai Rendezvények Központi Koordinációs Irodájának
(ERKKI) létrehozása. Kicsit hasonlít a régi, legendás ORI-hoz, ám az internet adta lehetőségek még jobb koordinációt tesznek lehetővé.

Az ERKKI szól a nagyközönségnek, a tagságnak, különösen pedig a rendezvényszervezőknek, a fellépőknek, a partnereknek, a vállalkozóknak, a diákoknak, a művészeknek, a tudósoknak, a szépségeknek, a gyógyítóknak is.

Terveink szerint a fejlesztés első két fázisát 2018. május 8-ig komplettáljuk, és azután lépünk az Európai Unió tagállamai, rendezvényei felé.

Partnerek jelentkezését örömmel fogadjuk!

Frissítve: 2018-01-10