A Jó Istenek Hete

Egy nagy szervezetnek a gazdasági tevékenység, rendezvény, közösségi tevékenysége mellett, kell legyen megfelelő ideológiája és az ideológiának misztériuma is.

Az Európai Fiatalok Szövetségének van Vezérelve (Teljes tesTudattal az örök fiatalság felé!), vannak Alapelvei és alkotjuk ideológiánkat a “Dialektikus idealizmust”.

Misztériumunk egyik lényeges része “A Jó Istenek Hete”.

Következő “Jó Istenek Hete” 2017. július 3-9.

Tisztelettel emlékezünk, adózunk és ápoljuk az emberiség nagy, pozitív alakjait, isteneit. Istennek azokat tekintjük, akik alapvető jó tettekkel, mágiával, kezdeményezéssel kiérdemelték, hogy az emberiség istenként tekintsen rájuk. Természetesen az örök élők közé tartoznak.

A Jó Istenek Hetében fontos, hogy a köztudatban is erősítsük az ó-egyiptomi, az ó-görög, az indián, a távol-keleti, a római, az ős-magyar isteneket. Hisszük, hogy az istenek világa is növekszik. Tudjuk, hogy vannak férfi és női istenek, akinek hála, az emberiség él és virul.

Az angyalok szintje, a Mennyország, azoknak a szellemeknek a világa, ahol a jóság, az életerő, a szerelem, a szex, a pozitív gondolkodás dominál.

Tudjuk, hogy vannak alacsonyabb rangú szellemvilágok, a démonok világa, a szürkék, a pokol ördögei, a feketelyuk és más, romlott, gonosz erők világa.

Ha az ember élete során inkább jó, az előrehaladást, a közösséget szolgálja, akkor nagyobb valószínűséggel kerül a magasabb szellemi szintekre. Ahonnan gyakran leszületik, reinkarnál.

A Jó Istenek Hetében kifejlesztjük azt a szeánszunkat, melyekben kapcsolatot teremtünk a magasabb szellemvilággal, istenekkel. Ezt a 2017-es Szépség Világnapján (X. 14.), majd pedig a Jósdakonferenciánkon prezentáljuk, 2017. 12. 17-én.

***

***

***

 

A nagyobb rendezvényeink forgatókönyvének, protokolljának, koreográfiájának összeállításakor figyelembe vesszük az Európai Fiatalok Szövetségének misztériumát is.

A hangulatteremtés zenével, díszlettel, felvezetéssel és követésével, valamint a záró-szeánsszal teszi kellemes élménnyé összejöveteleinket.

A Misztérium kialakítása és szervezése a Központ és a Szervező Bizottság feladata, bevonva a megfelelő Funkciócsoportok képviselőit is.

A Misztériumok jellegét a X. TesTudaT Konferenciánkon, 2015. március 25-én kezdtük el  kialakítani.

Fontos szempont, hogy az emberiség nagy korszakainak kiemelkedő alakjait, isteneit is megelevenítsük. Az ó-egyiptomi, a sumér, az azték, az indiai, a kínai, a japán, az ősmagyar misztériumok ismerete fókuszpontba kerül, külön funkciócsoportot hozunk létre e célra.

Ötleteket, javaslatokat szívesen fogadunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.