erkt-logo-a1

Létrehozzuk az Európai Fiatalok Szövetsége üdülőjét – 2023-ban.

*****

A Rekreációs Központok és Táborok – az Életmód táborok az üdülőkben –  sikeres megvalósítása különösen fontos számunkra.
Több évtizedes szakmai előkészületek után vállalkozunk arra, hogy az Életmód Táborban résztvevőket 4-5 nap alatt lényegesen felerősítsünk, revitalizáljuk, rekreáljuk. Multifunkciós táborok lesznek, sok komponenst kell összehangolnunk: állapotfelmérés, rekreációs program összeállítása, gyógyterápiák, wellness, sport, művészet, alkotás és szórakozás is a repertoárunkban van.
Rekreációs Központunkat 2021 második felében hozzuk létre.
Az Aktivista klubjainknak kiemelten fontos témája az Életmód térborunk megszervezése. 2022-ben próbaverzióra készülünk, 2023-ban már rendszeresítjük! Tanácskozást tartunk a TesTudaT Konferenciánkon, 2023. március 25-én.

“Legyünk természetesen egészségesek!” – mozgalom égisze alatt kezdeményezzük a “Konditerepek” létrehozását. A lényeg: természetes környezetben installálunk testedzésre, kondizásra alkalmas terepet, a megfelelő sporteszközökkel. Különlegességeink lesznek azok a sporteszközök, melyeket meghajtunk, és áramot termelve, akkumulátort (pl. telefon, komputer, powerbank) feltöltünk. A kiképzett moderátorok, tanácsadók fogják segíteni a “testedzeni” vágyókat, az egészségükért aktívan tenni akarókat. A Konditerepek szükséges komponensei a Rekreációs Központoknak is. A budapesti kerületekben különösen fontosnak tartjuk a Konditerepeket. A tudományos kutatások egyértelműen visszaigazolták, hogy a természetes környezet energiájának kifejezetten jó, gyógyító, fejlesztő hatása van az ember egészségére.

A következő rekreációs táborunk időpontja:
2023. július 5-11.

További információk és jelentkezés az Aktivista klubokon, illetve e-mail: efisz@x-party.hu

*** Archívum ***

e-rekrea-taborok-b2

rekre-cent-b1

Az első tábort 2013. május 3-5-ig a Tiszacsegei Szépségkastélyban és a környezetében tartjuk. A Tisza-tó, a strand gyógyfürdője, a Hortobágy lényeges szerepet játszik a Rekreációs programunkban.

A részleteket a 2013. március 25-i TesTudaT Konferencián és az Európai Fiatalok Szövetsége I. Kongresszusán ismertetjük és vitatjuk meg.

2018-03-25 * 2021-01-19 * 2022-12-10