Évértékelés

A 2018-as év eléggé változatos volt. Kicsit nehezen indult, és az országgyűlési választások kavalkádja is erősen cizellálta programjaink szervezését.

A második félévben a programjaink és a céljaink már megindították a kapcsolataink bővítését, az Aktivista klubok hasznossága, fontossága bebizonyosodott.

A partnereink rendezvényeivel való kombináció bizonyult eredményesnek.

Ez év két legfontosabb programja, a Szépség Világnapja és az EU-EXPO a terveinknek megfelelően teljesült. Inkább a kisebb és határozottabb lépések bizonyultak jónak.

Az is nyilvánvalóvá vált, hogy nagyon jók az Alapelveink, és a továbbiakban a tesztelés után az expandálás, a terjesztés lesz a fontos.

Megalapoztuk tehát a következő mozgalmi évünket, és a nemzetköziség felé haladunk.

Fő támogatónk a Magyar Köztársaság Kormánya.

Budapest, 2018. december 29.

Kellemes karácsonyi ünnepeket!

A család, a szeretet ünnepén minden kedves tagunknak, partnerünknek, aktivistánknak, szimpatizánsunknak vidám, boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Az Európai Fiatalok Szövetségének elnöksége

Szilvásy Péter alapító * Lénád Xyntia főtitkár

Budapest, 2018. december 23.

Az ideológiánk megismertetése fontos feladatunk

A Természetgyógyász Magazin Ezoterikus Karácsonyi Fesztiválján, december 2-án, a Villányi úti Konferencia központban, önálló standdal is megjelentünk. A grafológiai, kibernológiai tanácsadásunk mellett vizsgáltuk azt is, hogyan viszonyulnak ma az emberek a természetgyógyászathoz, az ezotériához.

A kilencvenes évek elején hatalmas lendülettel indult meg Magyarországon az alternatív gyógymódok megismerése, alkalmazása, a para-pszichológia, az ezotéria is nagy figyelmet, közönséget érdemelt ki.

Bebizonyosodott, hogy pszichés alapúak a betegségek, és a szomatikus, testi gyógyítás mellett a pszihés, tudati regenerálásnak is vannak jó módszerei, melyek alkalmazásával a gyógyulás teljesebb. Szürkehályogot, asztmát, migrént, rövid és távollátást is tudtunk gyógyítani, heteken belül,

A mostani felmérésünk azt mutatta, hogy sajnos nagyon degradált ez a szakma, az érdeklődés, a gyógyítók köre. A nap végére rájöttünk ennek egyik lényeges okára: ma a társadalom kollektív tudatába nagyon beitta magát egy ókori mesekönyv, a Biblia dominanciája. Ez nagy mértékben blokkolja az emberi képességek, szellemi adottságok kiteljesedését, kvázi elbutítják a hívőket a monoteista vallások – a zsidó, a katolikus, az iszlám.

Felvetődött a kérdés: mi a teendőnk?

A tanácskozást folytatjuk, de azt mindenképpen megállapítottuk, hogy intenzívebben kell exponálnunk a mi ideológiánkat, a Dialektikus idealizmust, az Alapelveinket és a programjainkat.

Az EFISZ tagságának építéséhez megvannak az alapok, a célok, a módszerek. Jóslataink szerint a 2019-es mozgalmi évünk már a felvirágzás éve lesz.

Budapest, 2018. 12. 4.

Fiatal Vállalkozók Hete

Fiatal Vállalkozók Hete – november 12-16.
A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének lelkes csapata ugyancsak mintaértékű a konstruktív és barátságos együttműködés világában!
A kezdeményezés a FIVOSZ alapító elnöke, Kovács Patrik indította hat évvel ezelőtt.
Az idei FIVOSZ Héten már országos expanzió van.
Nagyon érdemes részt venni valamelyik eseményen, mert mindenkinek ad érdekességet, tanulni valót, hasznosságot
Az Európai Fiatalok Szövetségének vezetősége is megjelenik a budapesti porgramokon, november 13-án és 14-én, a Bálna Budapest Plázában.
Eredmények, konklúziók, folytatás:

A szépségversenyek adta lehetőségek

Manapság sok jó szépségverseny van, különösen Magyarországon (hiszen a magyar lányok a legszebbek 🙂

A szépségversenyek kapcsolatrendszere a legnagyobb és a lehetőségek is jól bővíthetók. Például a nagyobb rendezvényekre meg lehet hívni külföldi társszervezeteket, szépségeket, partnereket is. Van egy alap, egy jó, hangulatos rendezvény, ami jó apropó arra, hogy osztrák, szlovák, erdélyi, német, lengyel, stb. partnereket is meghívjunk. Persze előtte városnézéssel, és utána egy kis fogadással.

Az Európai Fiatalok Szövetségének expanzióját az EU-EXPO, A Szépség Világnapja, a Testvér-fesztiválok Hálózata és az Európai Rekreációs Élménytáborok jelentik 2019-ben.

Az Évnyitó partinkon, január 19-én erről részletesebben is fogunk tárgyalni.

Budapest, 2018-10-28

Vannak jó céljaink, terveink, programjaink

Sok éven át alkottuk meg a céljainknak, Alapelveinknek megfelelő programjait, terveit. Validáltuk, fejlesztettük a rendezvényeinket, témáinkat.

A 2018-as EU-EXPO megnyitóján is prezentáljuk az Európai Fiatalok Szövetsége nagy célrendszerét, melyet egy XXI. századi ideológia, vallás, filozófia, világnézet is megalapozott.

A Szépség Világnapján, X. 14-én, a Hungexpón már egy komplex tanulmányt is forgalomba hozunk. Ebben a húsz kiemelten fontos témánkat prezentáljuk.

A lényeg: van jó világnézetünk, ennek megfelelő célrendszer, ezt jól megvalósító terv és programrendszer.

Most következik a csapatépítés második fázisa, melyben az aktivisták és a tagok szervezése a legfontosabb. Továbbá nagy hangsúlyt helyezünk az értékesítésre is. A pénzbevétel nagyon fontos lesz, hiszen a műsorok, a kellékek, a helyszínek jeelntős anyagiakat fognak igényelni – ezt biztosítanunk kell.

A főtitkárunk – egy szépséges lány – megválasztását praktikusan a Szépségkirálynők Hétvégéjén celebráljuk.

Kifejlesztettük misztériumunkat, a Proaktív meditációt, mellyel a pozitív jövőképünket alakítjuk ki és valósítjuk meg.

Az Európai Uniós expanziónkat 2019 januárjában indítjuk. Az Évnyitó partinkat is ennek megfelelően szervezzük.

Szeretettel várjuk a csatlakozni vágó szimpatizánsokat, aktivistákat az Európai Fiatalok Szövetségébe!
E-mail címünk: efisz@x-party.hu

EFISZ Elnökség

Budapest, 2018. X. 9. * A Jó Istenek Hete

Irány egy jobb társadalmi rendszer!

Ha összehasonlítjuk, hogyan éltünk a nyolcvanas évek szocializmusában, és hogyan most, akkor azt mondhatjuk, hogy két nagyságrenddel volt jobb az élet Magyarországon a dicsőséges szocializmus idején, Kádár János vezetésével. Volt rendszerszintű jövőképünk, célrendszerünk. Volt nemzeti együttműködés, összefogás és intelligensebb szervezés. Voltak jó közösségek, és alig volt széthúzás, ellenségeskedés. Manapság inkább disszociál a társadalom. Definiált célok sincsenek.

Konklúzió: ki kell fejlesztenünk egy jó társadalmi rendszert, amelynek van jó ideológiája és gazdasági tevékenysége is hatékony.

Ez most az egyik legfontosabb feladatunk. Az Alapelveinket leteszteltük, jónak minősíthető. A Dialektikus idealizmus ideológiánk is kezd komplettálódni.

A gazdasági szférában az X-party szisztéma nagyon praktikusnak bizonyult. Az EU-EXPO komplex rendszere ugyancsak nagyon hasznossá fog válni.

A köztársaság bővített újrateremtése lesz most kiemelten fontos, megalapozottan mondhatjuk, hogy e téren, 2019-től kiemelten fontos szerepünk lesz.

Az Európai Fiatalok Szövetségében a szervezetünk építése, tevékenysége van fókuszban. A gazdaságban az értékesítésre, a hatékony PR-ra kell jobban összpontosítanunk.

A Szépség Világnapját 2019-ben valóban világnappá fogjuk fejleszteni.

A további részleteket megbeszéljük a rendezvényeinken.

Budapest, 218. X. 1.

Elkezdődött a 2018 – 2019-es tanév

Ahogyan az Lenin is megmondta, az ifjúság legfontosabb feladata: tanulni, tanulni, tanulni! – ennek megfelelően hatalmas előkészületek és várakozás után elkezdődött a 201862019-es tanév az iskolákban, a gimnáziumokban, az egyetemeken. A leglényegesebbnek azt tartjuk, hogy a mai korban, világban hasznos ismereteket oktassák, és a megtanultak alkalmazni tudását is fejlesszék az oktatás során. Másik, különösen fontos, hogy a jó közösségek is kialakuljanak, fejlődjenek, erősödjenek. Például az egyetem végzősei között maradjon meg az összetartás, barátság, mint ahogyan ez megvolt a dicsőséges szocializmusban. És persze a testedzés, a művészeti készségek fejlesztése és a szórakozás is nagyon fontos – diáknak, szülőknek, gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt. Az Európai Fiatalok Szövetsége, a Diákok és Vállalkozók Fóruma az expó-innovációban ezeket is figyelembe veszi. Továbbra is valljuk a Makarenkó-i elvet, mely szerint az emberi élet célja, értelme: “Közösségben, közösségért, közösség által.”

EFISZ – hírek, érdekességek – 2018. július-augusztus

Lényegesen tovább kell fejlődnünk!
Az elmúlt évek tapasztalati bebizonyították, hogy nagyon szükség lenne egy nagy, nemzetközi közösségre, szervezetre, amelyben a tagok, a partnerek konstruktívan együtt tudnak működni. Véleményünk, hogy társadalmi fragmentumok léteznek, de ezek többsége opponálja, konfrontálja a többi társaságot. Lásd a politikai szféra, a vallások és a verseny szféra mentalitását, világát. Nekünk tehát az Alapelveinkre alapozottan egy jól működő, valóban európai, valóban ifjúsági szemléletű szövetséget kell alkotnunk. A tervezés után most jöhet a megvalósítás! Az innováció, a közösségi élet, a jó szórakozás, a testkultúra, a romantika – ezek lesznek a fő témáink 2019-ben.

Létrehozzuk stúdiónkat
Stúdióban alakítjuk ki az Európai Fiatalok Szövetsége központját. Az ünnepélyes megnyitót a Before-partin, IX. 12-én tartjuk. Ennek a Stúdiónknak több funkciója lesz: szervező bizottsági tanácskozások, design alkotások, találkozók, megbeszélések. Az Y-party Központ, az Európai Sajtószövetség, az EU-EXPO és az Európai Fiatalok Szövetsége is e stúdióban folytatja majd a tevékenységét. (Augusztus 18.)

EU Konzultációt indítunk
A vallás, a politika, a gazdaság és az élményvilág megújítására, fejlesztésére van szükségünk. Már kiléptünk az országhatárokon, és a nemzetközi együttműködésnek van mostantól jelentősége, szerepe. Az EFISZ Konferenciánkon, 2018. november 7-én ezekről is fogunk komolyan tanácskozni. (július 28.)

A szórakozáskultúránkat nagyon meg kell újítsuk!
Döbbenetes jelenségre lettünk figyelmesek: a mai huszonéveseknek igazából nincsen párkapcsolat építő, fejlesztő tánckultúrája. Pedig a hetvenes, nyolcvanas években, a dicsőséges szocializmusban, még voltak jó diszkók, egyetemeken, kultúrházakban, rendezvényeken. Ma az ún. “tüctüc” zenékre vonaglik az egybegyűlt tömeg, Ezek a zenék inkább transz zenék, a hallgatóit, a monotonitásukkal egy alfa állapotba tudják vinni, és érdektelen a másik ember. A jó párkapcsolat egyik legfontosabb indikátora, hogy tudnak-e jót és jól együtt táncolni a párok, a férfi és a nő. A nemi identitástudatot is erősíti a jó páros tánc, amihez jó zenére lenne szükség.
Konklúzió: a Quantum-diszkók rendszerét nagyon gyorsan, jól ki kell fejlesztenünk! (2018-07-22)

Kiemelt témáinkra, programjainkra fókuszáltan szervezzük a Szövetséget

Nagyon fontos fázisában érkezett az Európai Fiatalok Szövetsége. Egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy nagyon jó a tartalom, az Alapelveink, a célrendszerünk. Mostantól már a tervezés fölé emelkedett a szervezet és a kapcsolataink építése, bővítése. Szeptemberben, a Before-partinkra már kialakítunk egy bázishelyet, ahol rendszeresen összeülhet a vezetőség. Az EU-s kapcsolatainkat a DNS marketinggel szervezzük, nagyon kell, hogy egy szép, jó EU-t erősítsünk mi is. A médiánk iski lett fejlesztve, mostantól expandáljuk a Partner- és Média-party, a “Világlátó” Falilap és Tabló, a rendezvény-hálózatunk komplexumát is. (Július 21.)

Megünnepeljük a Nagy Francia Polgári Forradalom évfordulóját

Az emberiség egyik legnagyobb fejlődése a feudalizmusból a polgárosodásba, a demokráciába való lépés volt. Ennek egyik mérföldköve az 1789. július 14-én kirobban forradalom Párizsban. A diktátorokat eltaposta a nép, és egy barátságosabb, együttműködőbb rendszert hoztak létre, kikiáltva a Francia Köztársaságot.
Megünnepli a világ ezt az eseményt minden évben. A Gyurcsány Kormány idején még 2-3 napos ünnepség keretében, manapság egy délutánra, estére korlátozódott ez Budapesten. Ez a jelenség is utal a poszt-feudalista restaurációra, mellyel a fidesz-kdnp próbálkozik, természetesen sikertelenek lesznek.
A Nagy Francia Forradalom megünneplésével a magyarság élteti a demokráciát is, a nemzetek összefogásának fontosságát is. Az Európai Fiatalok Szövetsége nagy ünnepséget szervez 2019-ben a francia Kulturális Központtal, a 230. évforduló tiszteletére. Idén egy Aktivista Klub és EU-EXPO Klub, valamint Partner és Média-party szervezésével járulunk francia barátaink rendezvényének sikeréhez. Találkozunk 2018. július 14-én, 18 órától a Francia Intézetben.

Ezen a nyáron rekreálódunk, szórakozunk és tervezünk

Az elmúlt évtizedek eredményeit, akcióit összegyűjtjük, reaktiváljuk témáinkat és jó kapcsolatainkat is. És a mai lehetőségekhez, igényekhez megfelelően továbbfejlesztjük.
Az Aktivista klubjainkban Megbeszéljük, szervezzük a lényegeseket. Kreatív sportmódszereket is alkalmazunk.
Július első harmadában egy új, kreatív, kedves és szép főtitkárnőnk is lesz!

Ismeret+Alkotás+Egészség+Kapcsolat+Közösség+Élmény =Fejlődés! * Vezérelvünk: Teljes tesTudattal az örök fiatalság felé!