A megfogant magzatnak is van már szelleme, annak tudata, emlékezete. A terhesség alatt életcéljait is tervezi. Az előző életeinek emlékeivel is rendelkezik.

A skolasztikus orvostudomány csak biológiai sejthalmaznak tekinti a magzatot – ennek az idióta szemléletnek a következménye, hogy a skolasztikus orvostudomány nem képes értelmesen kezelni, értelmezni a betegségek pszichés komponenseit.

Az abortuszok betiltása különösen fontos!

“Az abortuszok alkotmányban történő betiltása nagyobb horderejű lenne az emberiség számára, mint a rabszolga-felszabadítás!” – egy magyar alkotmányjogász írta – nagyon igaz!

A koronavírus-járvány-mizéria is jelzi az abortuszok betiltásának fontosságát!
Tudni kell, hogy az ember immunrendszere már a magzati életének első hónapos korában kifejlődik. Az abortuszok elfogadásával az illető először a saját immunrendszerét blokkolja, ha azt hiszi, hogy a magzat megölhető három hónapos koráig, mert nem ember, nem érez, nincsen tudata sem. Ez a hazug mentalitás, amit a skolasztikus orvostudomány is prédikál, visszahat az orvosokra, a politikusokra, a miniszterekre is. Az ő életüket is demoralizálja ez a mentalitás. Az őket kiszolgáló polgárok ugyancsak blokkolják az immunrendszerüket. Szignifikánsan azok a fertőzöttek hunynak el, akiknek az immunrendszere lényegesen legyengült, vagy a halálfélelemtől, vagy az abortuszok miatt.
Konklúzió: az abortuszok betiltása Magyarországon hatalmas fejlődést eredményezne a közéletben az egészségünkben is!
Azonban a sátánista, orbánista politikusoknak az áll érdekében, hogy minél több embert megfélemlítsenek, és uralkodjanak felettük. Ám megjósolható, hogy a járvány legyőzésének egyik komponense lesz az orbáni-diktatúra megdöntése is. Haladjunk előre, egy szebb, jobb jövőcél felé!
(Készítette: Szilvásy Péter igazgató * Budapest, 2020-04-24)

***

  1. A magzati élet már a fogantatással elkezdődik. A magzat élő, érző, tudatos emberi lény.
  2. Következésképpen az orvosilag indokolatlan terhességmegszakítás, az abortusz nem más mint magzatgyilkosság.
  3. Az abortuszok képezik a legsúlyosabb problémákat mind az egyénben, mind a társadalomban:
  4. megbízhatatlanság,
  5. értelmetlen agresszivitás,
  6. anyagi érdekeknek az élet fölé helyezése,
  7. az oktalan pusztítás,
  8. az orvosok részéről a gyilkolás.
  9. Egy abortusz kárkihatása 20-30 millió forintra tehető, mert elsődlegesen súlyosan sérülnek: a magzat, a szülők, a magzat párja, az orvos, és közvetlen környezetük. A mentális és azt követi egészségromlás regenerálása nagyon sok erőt (pénzt) igényel.

“Az abortusz az emberiség szégyene!” – a Hídember.

“Az abortuszt túléli a magzat szelleme is, és gyakran újraszületik. De magában hordozza az átélt pokol emlékét is.”

2020. november 1-től nyilvánosságra hozzuk az abortuszt támogató politikusok listáját. Orbán Viktor nagykorú személy, a Fidesz jelenlegi elnöke is cinkos az abortuszokban. Az angyalok nagyon utálják őt is és cinkosait is.

Budapest * 2012-06-23 * 2020-10-13 * 2022-10-14

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük