Miss Írisz választás – 2017

Magyarország egyik legrangosabb és legszínvonalasabb szépségversenye a Miss Írisz választás, a szépség, az értelmesség és a kedvesség jegyében.

A Miss Írisz választáson induló szépségek bemutatkoznak személyesen is, nem csak bemutatják megjelenésüket. Fontos etikai elvünk az, hogy, akik a dobogóra lépnek, ők egy interjú keretében, a szépségek üzenetével is exponálják, bizonyítsák a szebbik nem értékeit.

Idén már a 15. alkalommal választjuk meg a Miss Íriszt. A döntő, klasszikusan, A Szépség Világnapja Gáláján van. A Kristálykorona műsorát a szépség istennőinek tiszteletére is tartjuk

 

A Strand Szépe, Esze és Ereje versenyt augusztus 12-én, a Fiatalok Világnapján tartjuk, a Kispesti Strandon.

Szeptember 12-én tartjuk a Szépség Világnapjának Before-partiját, mely az utolsó előverseny lesz.

Idén a Szépség Világnapja hete egyben az EU-EXPO, a Szépség-innováció és a Pozitív Média Hete is.
Terveink szerint már nemzetközi lesz a Miss Írisz választás.

A díjak, ajándékok terén is sokat újítunk!
Inkább személyre szabott különlegességeket adnánk, mint pl. a kézírásból grafológiai alapon megtervezett szoknya, a szem színéből összeállított parfüm, zeneszám, festmény, tabló.

A szépségekre számítunk más rendezvényeinken is!
Meghívjuk őket fesztiválokra, klubestekre, fórumokra. Sőt, ha valaki ért a háziasszonykodáshoz, énekléshez, műsorvezetéshez, táncoláshoz, rendezvényszervezéshez, designhoz, akkor ezt is tudjuk hasznosítani a témáink sikeresebb megvalósítása érdekében.

Minden szépséget csak buzdítani tudunk, hogy igenis, nevezzen be a Miss Írisz választásra, mert idén még jobban meg fogja érni!

A nevezési díj csupán 3.000 Ft, és tetszőleges előversenyre jogosít.

A zsűrizés nagyon korrekt:
a zsűri tagok titkosan, szavaznak arra a lányra, akit a legszebbnek tartanak.
Ezt nem lehet megbundázni. A verseny tisztaságát egyébként felügyeli a szépségek képviselője is – őt a versenyzők választják meg.

A sok érdekesség közül kettő:
Van nulladik tour. Méghozzá egy szerencsejáték, ami lehet kártya, snóbli, roulett. A kialakult sorrendnek akkor van jelentősége, ha a zsűri valakiket holtversenybe hozna ki.
A Miss Írisz választás zsűri elnöke Fortuna istennő!
A második touron, ami fürdőruhás, a versenyzők egy fátyolszoknyát kötnek a csípőjükre, amit saját zenére, saját koreográfiával (pl. tánccal) vesznek le.

A szépségek meghívással jöhetnek, de ismeretlenül is lehet nevezni, a castingunkon megjelenni. Protekciója mindenkinek csak annyi van, hogy indulhat a versenyen.
A versenyek korrektségére nagyon figyelünk.

A lényeg, hogy méltán képviselve, bizonyítottan hirdethessük a szebbik nem értékeit, olyan lányokkal, akik valóban érdemesek erre, mert kedvesek, értelmesek és szépek.

itt is érvényes a Vezérelvünk: “Teljes tesTudattal az örök fiatalság felé!”

 

További részletek és a Nevezési lap a Miss Írisz választás Hivatalos oldalán.

Európai Fiatalok Szövetsége
Budapest, 2017. február 9. * május 19