A tíz legfontosabb teendőnk

Reméljük, akarjuk, hogy Magyarország, a magyar nemzet ismét  visszatérjen a demokrácia rendszerébe, akár a szocializmushoz is!

Amennyiben az Európai Fiatalok Szövetsége valamilyen módon bekerül az államhatalomba 2018-ban, akkor is az alábbiakat tekintjük különösen fontosnak, megvalósítandó programnak.

1. Államunk megnevezése ismét Magyar Köztársaság legyen.

2. Az emberi életet a a fogantatástól tekintjük élő, érző, tudatos életnek. Az orvosilag indokolatlan terhesség-megszakítások, az abortuszok, magzatgyilksságoknak számítanak, azonnal be kell tiltanunk!

3. A szocializmus és a kommunizmus intelligens társadalmi rendszer, melyet érdemes továbbfejlesztenünk.

4. Nemzetünk vallását, világnézetét a XXI. századra kell kifejlesztenünk és megfelelően terjesztenünk. A több isten létezése a valóság.

5. Az állam és a vallás konstruktív együttműködése a gazdaság, a nemzet érdekében különösen fontos és hasznos.

6. A fekete média jelenségét, gerjesztőit vissza kell szorítani!

7. Egy korrekt és hatékony Nemzetközi Együttműködési Rendszer kifejlesztése, megszervezése, társadalmunk egységeinek összefogása révén, az EU-val együttműködve.

8. A nyugdíjrendszer helyett egy korszerűbb, humánusabb, életszerű rekreációs rendszer létrehozása.

9.. A felsőoktatásban a nyolcvanas évek rendszerének visszaállítása, továbbfejlesztése az EU relációjában. Az egyetemeken a közösségi élet fejlesztése érdekében is. A tankötelezettség felső korhatára 20 év lgyen (Lenini elv: az ifjúság legfontosabb feladata: Tanulni, tanulni, tanulni!)

10. A szórakozás kultúránk lényeges megújítása, a jó párkapcsolatok, családi és közösségi élet érdekében. Például a Laharo-party rendszerével, Quantum-diszkókkal, stb.

Lélekkutató Intézet * Kormányzati Tanácsadó Jósda *’Európai Fiatalok Szövetsége * www.x-party.hu

Budapest, 2017-07-18 * 08-08 *11-27