Az ezotéria tudományát lényegesen fejlesztjük az ideológiánkban, a “Dialektikus idealizmus“-ban. A 2019. április 15-22- A Jó Istenek Hete XXX. fontos újdonságokat tár fel, a publikációt az Aktivista klubjainkon tárgyaljuk meg.

*** 

Az Ezo-sziget rendezvényeken kerül installálásra, és a szakértő tanácsadók segítik a hozzájuk fordulókat, különösen a diákokat, a szerelmeseket, a vállalkozókat, a politikusokat, a sportolókat.

Az első Ezo-szigetet a Budapest Nemzetközi Vásáron valósítottuk meg, 2012. októberében.

Következő rendezvények 2013-ban:

Január 23. – Média-party
Március 25. – TesTudaT Konferencia – EFISZ I. Kongresszusa – Erotika bál
Április 19-21. – Gyulai Pálinkafesztivál
Május 25. – Magyar Világtalálkozó
Július 5. – Emese bál
Augusztus 20. – Alkotmány és Nemzeti Ünnep
Szeptember 12. – Before party
Október 14. – A Szépség Világnapja
November 16. – Országos Edzettségi Tesztnap
December 14-15. – A Szépségkirálynők Hétvégéje

Az Ezo-szigeten három fő témára fókuszálunk:

* tanácsadás vállalkozóknak, különösen a BNV-n megjelent más kiállítóknak – kikkel, mikor, hogyan érdemes vállalkozni, üzletelni? kiket érdemes alkalmazni? milyen nehézségek lehetnek, hogyan lehet leküzdeni? mik a siker feltételei, támogató erői?

* talentum tesztelése, különösen a 10-20 évesek részére – mivel érdemes jobban foglalkozni?, miben tehetséges?, hogyan lehet sikeresebb?

* párkapcsolati, szerelmi tanácsadás, tesztelés – igazi-e?, hol taláható meg?, mit kell tenni érdekében? – ilyen és hasonló kérdésekre lehet választ kapni a szakértőktől.

Természetesen ezektől eltérő témák is lehetnek!

Az Ezo-sziget szakmai fórumokon, konferenciákon is megjelenik.

A II. Jósdakonferencia kiemelt témája volt az Ezo-sziget, és annak fejleszthetősége, különösen tekintettel a fókuszpontok figyelembevételére.

A fejleszthetőség másik kulcsa a nemzetközi partnerség ápolása.

Az Ezo-sziget szerves részét képezheti a nagy vásároknak, fesztiváloknak, amennyiben a megjelent partnerek, kiállítók kínálatát illeszteni kell a közönség elvárásához, lehetőségeihez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük