Az ezotéria tudományát lényegesen fejlesztjük az ideológiánkban, a “Dialektikus idealizmus“-ban.

Az EZO-SZIGET projektünket megújítjuk, intenzifikáljuk. Tanácskozást tartunk 2022. november 11.én, a grafológiai fejlesztéseinkre is fókuszálunk, valamint új spirituális módszereinket is kifejlesztjük.
2023. március 25-én, a TesTudaT Konferenciánkon exponáljuk eredményeinket is.

A 2019. április 15-22- A Jó Istenek Hete XXX. fontos újdonságokat tárt fel, a publikációt az Aktivista klubjainkon tárgyaljuk meg.

Az EU-EXPO Egészség tematikus napjain is celebráljuk az Ezo-sziget komplexumát!

További érdekességek,információk: 
Harmonet honlapján: https://www.harmonet.hu/orulet/9210-x-trening.html

*** 

Az Ezo-sziget rendezvényeken kerül installálásra, és a szakértő tanácsadók segítik a hozzájuk fordulókat, különösen a diákokat, a szerelmeseket, a vállalkozókat, a politikusokat, a sportolókat.

Az első Ezo-szigetet a Budapesti Nemzetközi Vásáron, a Hungexpon valósítottuk meg, 2012. októberében.

Az Ezo-szigeten négy fő témakörre fókuszálunk:

* Tanácsadás vállalkozóknak, különösen a BNV-n megjelent más kiállítóknak – kikkel, mikor, hogyan érdemes vállalkozni, üzletelni? kiket érdemes alkalmazni? milyen nehézségek lehetnek, hogyan lehet leküzdeni? mik a siker feltételei, támogató erői?

* Talentum tesztelése, különösen a 10-20 évesek részére – mivel érdemes jobban foglalkozni?, miben tehetséges?, hogyan lehet sikeresebb?

* Párkapcsolati, szerelmi tanácsadás, tesztelés – igazi-e?, hol taláható meg?, mit kell tenni érdekében? – ilyen és hasonló kérdésekre lehet választ kapni a szakértőktől.

* Megfiatalodás 60 év felett – mozgalmunk.Elemezések, tanácsadások, módszereink fejlesztése.

Természetesen ezektől eltérő témák is lehetnek!

Az Ezo-sziget szakmai fórumokon, konferenciákon is megjelenik.

A II. Jósdakonferencia kiemelt témája volt az Ezo-sziget, és annak fejleszthetősége, különösen tekintettel a fókuszpontok figyelembevételére.

A fejleszthetőség másik kulcsa a nemzetközi partnerség ápolása.

Az Ezo-sziget szerves részét képezheti a nagy vásároknak, fesztiváloknak, amennyiben a megjelent partnerek, kiállítók kínálatát illeszteni kell a közönség elvárásához, lehetőségeihez.

*

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük