Megújulunk, továbbfejlődünk 2023-ban.
Az Európai Sajtószövetség az alapok lerakása után az értelmes jó célok irányában megújul, új dimenzióját hozzuk létre a médiának. Az Európai Sajtószövetség továbbra is a pozitív mentalitással a konstruktív együttműködés oldalán áll

Egységesítjük a világnézetünket, a politikánkat, a vállalkozásunkat és a közösségi élményünket olyan alkotásokban, amelyek még tovább segítenek minket. Megalkottuk a XXI. század ideológiáját, világnézetét, a Dialektikus idealizmust.

Az EU-s kapcsolataink jó megszervezése immár aktuálissá vált.

A Világlátó projektjei: Partner- és Média.party, Rendezvényeken megjelenő falilap, Hírlevél, Pittbullvárlap, X-Design Centrum és a DNS marketing témáink lényeges újdonságokat eredményeznek.

Az értékesítésben is fejlődni fogunk, hiszen a partnereinket bevonjuk a Szponzorszervező Szupercsapatba is.

Az EU-EXPO témái ugyancsak hatalmas lehetőségeket biztosítanak számunkra, és ezeket a lehetőségeket felismertük és ki is használjuk.

Az egész egységes koncepciónkat az Évnyitó partinkon, 2019. január 19-én ismertetjük. Az Európai Fiatalok Szövetségével együttműködve.

Az Európai Sajtószövetség tagsági rendszerét is megújítottuk: multifunkciós tagsági igazolványt adunk ki, a tagjainknak még egy programunk, témánk szervezésében is aktívnak kell lennie, olyanban, ami a saját vállalkozásával, tevékenységével is kompatibilis.

Egy pozitív, ember és közösség orientált sajtó dominanciájára lenne szüksége a társadalomnak. Ennek érdekében alakult meg 2005. X. 14-én, A Szépség Világnapján az Európai Sajtószövetség, X-party 1 szisztémában, a Lélekkutató Intézet, az Yrisz Klub égisze alatt.

Az eleinte munkanév mára hivatalossá is vált. Az elmúlt évtizedben az alábbi kezdeményezésekkel vált ismertté és elfogadottá az Európai Sajtószövetsége:

Partner- és Média-party: több témának összevont sajtótájékoztatója a partnerek bevonásával.

“Világlátó” Falilap: rendezvényeken megjelenő érdekes, hasznos információkat, cikkeket tartalmazó faliújság.

“Világlátó” Hírlevél: friss hírek pozitív kezdeményezésekről, az Európai Unióról.

“Világlátó” on-line: az Európai Sajtószövetség hivatalos internetes oldala.

“Világlátó” Tabló – rendezvényeken készített fotók alapján, kommentálva.

Pittbullvárlap: humorizáció felsőfokon.

Viccfallap – a jó viccek prezentálása rendezvényeken, szórakozó helyeken.

 

2017-11-07 * 2018-07-23 * 2021-04-08 * 2022-10-14