Európai Sajtószövetség

Megújulunk, továbbfejlődünk 2018-ban!
Az Európai Sajtószövetség az alapok lerakása után az értelmes jó célok irányában megújul, új dimenzióját hozzuk létre a médiának. Egységesítjük a világnézetünket, a politikánkat, a vállalkozásunkat és a közösségi élményünket olyan alkotásokban, amelyek még tovább segítenek minket. Az EU-s kapcsolataink jó megszervezése immár aktuálissá vált. A Világlátó projektjei: Partner- és Média.party, Rendezvényeken megjelenő falilap, Hírlevél, Pittbullvárlap, X-Design Centrum és a DNS marketing témáink lényeges újdonságokat eredményeznek. Az értékesítésben is fejlődni fogunk, hiszen a partnereinket bevonjuk a Szponzorszervező Szupercsapatba is. Az Európai Sajtószövetség továbbra is a pozitív mentalitással a konstruktív együttműködés oldalán áll Az EU-EXPO témái ugyancsak hatalmas lehetőségeket biztosítanak számunkra, és ezeket a lehetőségeket felismertük és ki is használjuk. Az egész egységes koncepciónkat az Évnyitó partinkon, 2018. január 29-én ismertetjük. Az Európai Fiatalok Szövetségével együttműködve.

Egy pozitív, ember és közösség orientált sajtó dominanciájára lenne szüksége a társadalomnak. Ennek érdekében alakult meg 2005. X. 14-én, A Szépség Világnapján az Európai Sajtószövetség, X-party 1 szisztémában, a Lélekkutató Intézet, az Yrisz Klub égisze alatt.

Az eleinte munkanév mára hivatalossá is vált. Az elmúlt évtizedben az alábbi kezdeményezésekkel vált ismertté és elfogadottá az Európai Sajtószövetsége:

Partner- és Média-party: több témának összevont sajtótájékoztatója a partnerek bevonásával.

“Világlátó” Falilap: rendezvényeken megjelenő érdekes, hasznos információkat, cikkeket tartalmazó faliújság.

“Világlátó” Hírlevél: friss hírek pozitív kezdeményezésekről, az Európai Unióról.

“Világlátó” on-line: az Európai Sajtószövetség hivatalos internetes oldala.

Pittbullvárlap: humorizáció felsőfokon.