A monoteizmus káros hatásai

A monoteizmus egy istent hisz, aki férfi. Az istennői princípiumot letagadják, elhallgatják, eltitkolják. Ezzel nagyon sok nemzetet manipulálnak, kizsákmányolnak.A dogmatikus (el kell hinni a téziseket, akkor is, ha azok nem igazak) vallások leragadtak az ókorban, és akkori mesekönyvet, a Bibliát tartják alapműnek. Bár sok igazság van benne, de azóta eltelt kétezer év, az emberiség sokat fejlődött, a társadalom, a tudományok is. A Biblia aktualitása az általános iskolás korban lehet fontos, egyébként pedig tovább kell fejlődni. Pl. a kommunizmus irányába!

A monoteizmus az ó-egyiptomi többistenhit aljas degradálásából származik. Egy őrült (a testvérgyilkos Széth) képzeltette magáról, hogy csak ő az isten. Ennek leképződése a cionizmusban, a katolikus, a jehovista és az iszlamista vallásokban odavezetett, hogy az egyik embert megölte egy másik, csak azért, mert nem hitt abban az istenben, akit ő deklarált.

A monoteizmus legsúlyosabb hibáinak, és bűneinek egyike a feszület elterjesztése.
Egy pápai válaszlevélből (II. János Pál pápa válaszolt egy kérdésünkre, még 1994-ben) megtudtuk, hogy a “corpus ábrázolása a kereszten majdnem egyidős a kereszténységgel, már Krisztus után 70-ben is találtak egy ilyen ábrázolást egy római kocsma padozatán.” Következésképpen, logikusan a keresztény üldözők kreálták a feszületet Jézus híveinek megfélemlítése érdekében. I. sz. 300 körül egy aljas szekta rávette a keresztény vezetőket, hogy a feszület legyen a jelképük.Így lett a katolikus egyház.
Az iszlám vallás eredetét, ha tanulmányozzuk, rá kell jönnünk, hogy egy nagy kamu vallás, Allahot részeg állapotában találta ki Mohamed, aki írni sem tudott, tehát a tanításait ő le sem tudta írni, csak utólag tákolták össze, és lett a Korán, a,muzulmánok vallási hittankönyve. A több isten létezésének ismeretét mélyen elhallgatják, letiltják, mert őrült cezaromániások.

A Bibliában, a mózesi teremtés történetben sok logikátlanság és manipuláció olvasható. Ha ezeket kötelező elhinni a hívőknek, az az elhülyülésüket okozza. Például: a semmiből nem lehet teremteni semmit, mert ha lehetett volna, akkor az nem volt semmi. A Nap nem csak fényforrás nappal, hanem az élet forrása is a Nprendszerben. Ezt akarák sunyi módon lecsalni a monoteizmus kreátorai, de megbuktak a szocializmusban, amit ezért is üldöznek pl. a pitlák fideszesek.

Tehát az egyistenhit kárkihatásai az emberiségre:

  1. A női princípiumot degradálja.
  2. Csökkenti a hívők fantáziáját.
  3. Csökkenti a hívők kreativitását
  4. Csökkenti a hívők problémamegoldó képességét
  5. Növeli az irigységet a hívők körében a teljesség felé irányában haladókkal szemben
  6. Diktatúrát generál.
  7. Az igazi párkapcsolatokat blokkolja.
  8. Degradálja a romantikát, az erotikát, a szexet.
  9. A hívők spirituális képességeit blokkolja.
  10. Rontja az egészséget, az életkort csökkenti a halálhit generálásával.

Lélekkutató Intézet * Kormányzati Tanácsadó Jósda * Európai Fiatalok Szövetsége * Magyar Köztársaság Kormánya

www.x-party.hu * Szilvásy Péter igazgató, témagazda

Budapest, 2017-07-20 *** 2018-01-10 * 07-23 * 09-04

Ismeret+Alkotás+Egészség+Kapcsolat+Közösség+Élmény =Fejlődés! * Vezérelvünk: Teljes tesTudattal az örök fiatalság felé!