A monoteizmus káros hatásai

A monoteizmus, azaz az egy-isten-hit, az ó-egyiptomi többistenhit aljas degradálásából származik. Egy őrült (a testvérgyilkos Széth) képzeltette magáról, hogy csak ő az isten. Ennek legképződése a cionizmusban, a katolikus – jehovista és az iszlamista vallásokban odavezetett, hogy az egyik embert megölte egy másik, csak azért, mert nem hitt abban az istenben, akit ő deklarált.

A monoteizmus lesúlyosabb hiábinak, és bűneinek egyike a feszület elterjesztése. Egy pápai válaszlevélből (II. János Pál pápa válaszolt egy kérdésünkre, még 1994-ben) megtudtuk, hogy a “corpus ábrázolása a kereszten majdnem egyidős a kereszténységgel, már Krisztus után 70-ben is találtak egy ilyen ábrázolást egy római kocsma padozatán.” Következésképpen, logikusan a keresztény üldözők kreálták a feszületet Jézus híveinek megfélemlítése érdekében. I. sz. 300 körül egy aljas szekta rávette a keresztény vezetőket, hogy a feszület legyen a jelképük.
Az iszlám vallás eredetét ha tanulmányozzuk, rá kell jönnünk, hogy egy nagy kamu vallás, Allahot részeg állapotában találta ki Mohamed, aki írni sem tudott, tehát a tanításait ő le sem tudta írni, csak utólag tákolták össze, és lett a muzulmánok vallási hittankönyve.

Tehát az egyistenhit kárkihatásai az emberiségre:

  1. A női princípiumot degradálja.
  2. Csökkenti a hívők fantáziáját.
  3. Csökkenti a hívők kreativitását
  4. Csökkenti a hívők problémamegoldó képességét
  5. Növeli az irigységet a hívők körében a teljesség felé orientálók irányában.
  6. Diktatúrát generál.
  7. Az igazi párkapcsolatokat blokkolja.
  8. Degradálja a romantikát, az erotikát, a szexet.
  9. A hívők spirituális képességeit blokkolja.
  10. Rontja az egészséget, az életkort a halálhit generálásával.

Lélekkutató Intézet * Kormányzati Tanácsadó Jósda * Európai Fiatalok Szövetsége * www.x-party.hu * Szilvásy Péter igazgató

Budapest, 2017-07-20 *** 2018-01-10