Minden embernek már sok előző élete volt. Azonban ezekre való visszaemlékezés nem könnyű, mert a halál emléke nyomasztó lehet – ezt kell leküzdeni egy egyszerű módszerrel, amit már 1991-ben kifejlesztettünk. Az Öntisztító meditáció 3. fokozatában az előző életeinkre már vissza tudunk emlékezni, és ennek gyógyulás, fejlődés is lehet az eredménye!

Felvezetés * Vallások tanításai  * Miért hasznos? * Módszerek * Egészség és szerelem * Érdekességek * Értelmező szótár

Felvezetésképpen
Az előző életeinkről való tudásunk fontosságáról megoszlanak a vélemények. Az ezotéria szakma, a tudomány művelői és a vallási vezetők gyakori vitatémája: vannak-e egyáltalán előző életeink, kell-e vele foglalkozni, kiknek, hogyan, mennyire publikus, mi az értelme, jelentősége az előző életeink ismeretének?

Ha léteznek az előző életeink, akkor valójában kiknek áll érdekében az újjászületés jelensége ismeretének leblokkolása, negligálása? – ezt a kérdést 2008-ban tettük fel először. A helyes választ csak egy szépséges angoltanárnő tudta. Most, itt közöljük:
A gyilkosoknak, azaz a sátánistáknak nem áll érdekében, hogy az emberek tudják előző életeiket. Joggal félnek a visszahatástól …

Vallások tanításai
Szinte egyetlen monoteista vallás sem hisz az előző életekben, vagy az újraszületésben, hanem az egyszeri leszületésben, majd pedig a halál utáni feltámadásban. Már ebben is van logikai hiba, de leginkább a nagy csodavárás az, ami káros tud lenni.

Miért hasznos
ismernünk előző életeinket? Az esetek többségében nagy erőt, új lendületet ad, ha valaki reálisan emlékezni képes előző életeire

Start: 2013. 02. 11. 13:46.* 2020-12-18

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük