Az Öntisztító meditáció 3. fokozatával vissza lehet emlékezni az előző életeinkre.

Minden embernek már sok előző élete volt. Azonban ezekre való visszaemlékezés nem könnyű, mert a halál emléke nyomasztó lehet – ezt kell leküzdeni egy egyszerű módszerrel, amit már 1991-ben kifejlesztettünk. Az Öntisztító meditáció 3. fokozatában az előző életeinkre már vissza tudunk emlékezni, és ennek gyógyulás, fejlődés is lehet az eredménye!

*+*

Az előző életeinkről való tudásunk fontosságáról megoszlanak a vélemények. Az ezotéria szakma, a tudomány művelői és a vallási vezetők gyakori vitatémája: vannak-e egyáltalán előző életeink, kell-e vele foglalkozni, kiknek, hogyan, mennyire publikus, mi az értelme, jelentősége az előző életeink ismeretének?

*+*

Ha léteznek az előző életeink, akkor valójában kiknek áll érdekében az újjászületés jelensége ismeretének leblokkolása, negligálása? – ezt a kérdést 2008-ban tettük fel először. A helyes választ csak egy szépséges angoltanárnő tudta. Most, itt közöljük:
A gyilkosoknak, azaz a sátánistáknak nem áll érdekében, hogy az emberek tudják előző életeiket. Joggal félnek a visszahatástól …

Vallások tanításai
Szinte egyetlen monoteista vallás sem hisz az előző életekben, vagy az újraszületésben, hanem az egyszeri leszületésben, majd pedig a halál utáni feltámadásban. Már ebben is van logikai hiba, de leginkább a nagy csodavárás az, ami káros tud lenni.

Miért hasznos
ismernünk előző életeinket? Az esetek többségében nagy erőt, új lendületet ad, ha valaki reálisan emlékezni képes előző életeire. Sok betegség az előző életekben kreálódott, pl. migrén, asztma, allergia – ezeket könnyen fel lehet ismerni és meggyógyítani a módszerünkkel.

Start: 2013. 02. 11. 13:46.* 2020-12-18 * 2023-11-07

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük