Hírek – 2020. I. félév

Van összefüggés, kapcsolat a 2006. aug. 20-án elkövetett telepatikus tömegmanipuláció és a koronavírus-járvány mizéria között! – június 29.
Erről is tárgyalunk egy kibővített tanácskozásunkon. Azt is megbeszéljük, hogyan lenne érdemes elejét venni hasonló manipulációknak, ismerve a bűnelkövetőket és a cinkosaikat.
Levelünket megküldtük a BM-nek és az ügyészségnek.

Az Európai Uniónak is nagy szüksége van a XXI. század ideológiájára – június 14.
A Dialektikus Idealizmus tételei, a teszteléseink alapján, jónak bizonyultak. Ezután egy bátor lépéssel az Európai Parlament é Bizottság felé is publikálni fogjuk, a konstruktív együttműködés jegyében.
Fontosnak tartjuk, hogy kilépjen a társadalom egy ókori mesekönyv bűvöletéből, és előre, felfelé orientálódjon.
A Jó Istenek 44. Hetének ez az egyik legfontosabb eredménye.

Orbán Viktor beszédeinek elemzése -június 6.
szignifikánsan és rendszeresen paranoiás módon beszél Orbán Viktor mindenféle elnyomásról és támad olyan szövetségeseket mint például az európai unió úgy hogy kreálja az a azt a mentalitást hogy mi vagyunk a csúcs és küzdeni kell az elnyomók ellen.Viselkedéséből kézírása alapján és beszéde alapján már egyértelműen kiderült hogy Orbán Viktor egy sátáni szektának azt szcientológiának a tagja. Ennek a szektának a könyvét a Dianetikát már 2001-ben betiltották Magyarországon Orbán Viktor hamarosan bukni fog.

A Nemzeti Összetartozás Napja kapcsán
Sokkal jobb lenne, ha a nemzetünk összetartozását inkább valamelyik nagy valódi összefogásnak, összetartozásának az emléknapján celebrálnánk, nem pedig a trianoni diktátum napján. Az emberek 99%-a nem tudja, mikor volt pontosan a honfoglalás. Az Új Alkotmány ünnepe, augusztus 20. – is a nemzeti együttműködést jelképezi.

A közmédia mélypontja -június 1.
Nem adtak hírt sem a vasárnapi Gyermeknapról, sem a Pünkösdi ünnepekről a délelőtti híradókban május 30-án. A háttérben gyáván megbúvó sátánisták  megint lebuktak. Orbán Viktor szégyene is ez.

Rossz ötlet az “Európai Egyesült Államok” kreálása – május 30.
Minden országban másképpen hangzana az EEÁ, az internetes hónapoknak sem lenne egységes domainnév kiterjesztése (most .eu), az Egyesült Államokon most Amerikát értjük. Közös nyelv nem lehetne, mint Amerikában. Az EU sokkal jobb név, nagyon praktikus, egyértelmű, általános – ennek jó az összetartó hatása is. Maradjunk továbbra is az Európai Unióban, az EU nagyon jó!

A koronavírus-járványnak nem lesz második hulláma! – május 28.
Ennek az az alapja, hogy a társadalom kollektív tudatában az rögzült, hogy sikeresen leküzdöttük a koronavírus-járványt, és ezután tovább fejlődik, erősödik a közélet. Szeptemberben már a szórakozásnak, az alkotásnak, a jó közösségi életnek a fellendülése megjósolható. Októberben pedig a vásárok, expók, fesztiválok lépnek egy magasabb szintre. Mindezek által a koronavírusok mögött megbúvó sátáni démonok is lényegesen degradálódnak, megritkulnak, visszaesnek. És párhuzamosan erősödik az angyal szint!

Az Internet Világnapja – május 18.
Az emberiség öt legintelligensebb találmányainak egyike az internet. Nagy mértékben segíti a társasági életünket, a tájékozódásunkat, a szervezéseinket. Érdemes ezt megünnepelnünk!

Nyomozást indítottunk a koronavírus-járványmizériával kapcsolatban – május 15.
Alapos okkal felvetődött annak gyanúja, hogy a koronavírusokhoz tapadó démonokat mesterségesen vezérlik, dirigálják olyan sátánista személyek, amelyeknek az az érdeke, hogy minél több embert megfélemlítsenek és így dirigálni tudjanak. E sátáni banda tagjai nyilván titkosan, sunyi és gyáva módon manipulálnak. A média, az internet, Orbán Viktor és mások is esközeik, cinkosaik. Már 2006. augusztus 20-án is elkövettek egy nagyon aljas, világháborús gaztettet, amikor pszichotronikai eszközökkel szuggerálták a milliós ünneplő közönségre az “abortuszt”, a “királyvagyokot” és az “istenvagyokot” – ez utóbbit a bandavezére tartja magáról, már Ó-Egyiptomban is, a gyilkos Szét reinkarnációja. A vizsgálatunkba most természetgyógyászokat, orvosokat és rendőröket is bevonunk.
Itt is jelezzük, hogy nagyon súlyos kárkihatása van a túlzásba vitt maszkviselésnek, az elszigetelődésnek, a közösségek disszociációának. Persze Orbán Viktornak és a bandájának ez hasznos lehetne, ha nem lepleztük volna le a hátsó szándékokat.
A koronavírus-járványmizériának május 21-én lesz vége. Ekkor egy nagyon szerencsés csillagállás alakul ki, amit érdemes jó céljaink érdekében kihasználni.
Az illetékes minisztériumoknak írtunk tanulmányt – május 27.

Európa ünnepe – május 9.
75 évvel ezelőtt szabadult fel Európa a náci fasizmus alól. Azóta eltelt békés korszakban nagyon sokat fejlődött a földrészünk. Az Európai Unió is megalakult. A nemzetközi együttműködés felerősödik. Ünnepeljük meg együtt az Európa Napot, május 9-én. Találkozunk 17 órakor a Szabadság téren, a tévészékház előtt, és a Szovjet hősök emlékművénél. Ünnepelünk, tanácskozunk. Éljünk egyre jobban, összefogva fejlődünk az EU-ban!

Orbán Viktor csak a Fidesz jelenlegi elnökének tekinthető – május 2. tevékenysége, mentalitása, megnyilvánulásai arra bizonyítékok, hogy csak a nemzetünk szűkebb részhalmazát próbálja vezetni, a Fidesz pártot. De a magyar nemzet vezetésére, kormányfőnek alkalmatlan. Természetesen az őt háttérben vezérlő sátánistáknak akar leginkább megfelelni Orbán Viktor nagykorú személy, a Fidesz jelenlegi elnöke. A csúfos megbukása őszre várható.

Jóslatunk a koronavírus-járvány lecsengésével kapcsolatban – április 25.
A hivatalos statisztikai adatokból egyértelműen kiderül, hogy a koronavírus önmagában nem képes halált okozni. Csak súlyos más betegséggel kombinálódva rontja a megfertőzött személy immunitását, egészségét. A kollektív tudatban már erősödik az a vélemény, tapasztalat, hogy egy átlagos immunrendszerrel rendelkező emberre nem jelent nagy veszélyt a koronavírus. A vidám hangulat, a jó közösség szerepe megnövekszik, és az emberek ismét egymás felé fordulnak. Nem törődnek a túldimenzionált “kormányzati” korlátozásokkal. Várhatóan május 1.-től már beindul a fellendülés, és május 5-től lecseng a járvány, bár a mesterségesen kreált mizéria és hangulatkeltés, stresszelés még erős lehet. De az egészséges emberek  – megunván a karantén bezártságát -, különösen a vállalkozók, aktívan tevékenykedni fognak. Vagyis, május 9-re, Európa ünnepére már lecseng a koronavírus-járvány-mizéria. A megújulás, a nagy célok megtervezése, megszervezése lesz már a lényeg a közéletben.

****** 

A Jó Istenek Hete – április 13-19.
Az ezotéria, a spiritualizmus, a természetgyógyászat fejlesztésére különösen érdemes fókuszálnunk, hiszen emberek vagyunk, nemcsak biológiai, sejthalmazok, hanem tudattal, szellemünk világával is rendelkezünk. A jó istenek világát az angyalok segítségével meg tudjuk érteni, és megfelelően tenni az életért, a fejlődésért. Az ó-egyiptomi jó istenek – Ré, Geb, Nut, Ízisz, Ozirisz, Hórusz, stb. – megmutatták, hogy megfelelő világnézettel egészségesen tudunk élni 150-200 évet is. Tehát a nagy feladatunk: alkossuk meg a XXI. század világnézetét, a Dialektikus idealizmust. Egyeztetve az angyalokkal, a jó istenekkel.

A koronavírus-járvány mizéria
Kárkihatásai – 
A domináns, főleg pitlák fideszes médiumokban óránként többször kommunikálnak a koronavírus járványról. A tartalom és stílus elemzése után megállapíthatjuk, hogy a félelemkeltés, az emberek bezárkózásának diktálása szignifikánsan jellemző. Két hétnyi demoralizálás következtében az emberek elidegenedése egymástól terjedhet. A szocializáció blokkolódhat. A romantika-erotika redukálódhat. Persze csak azoknál, akik komolyan veszik ezt a mizériát egy könnyen megoldhat járványprobléma halmazról. (Április 10.)
A koronavírus leküzdhető egyszerű módszerekkel, egy két nap alatt. Ám ehhez ki kell lépni a monoteizmusok és a skolasztikus orvostudomány dogmatikus világából. – április 13.
A koronavírus-járvány mizériával kapcsolatban jelezzük, hogy nagyon káros a túldimenzionált, félelemkeltő propaganda, amely fekete mágiákat is tartalmaz. Az embereke, a jó szándékú szellemek viszont megerősödnek, fejlődnek, az angyali szféra is még jobb lesz.
A koronavírus-járvány május első felétől már lecseng, és a magyar társadalom, a vállalkozói szféra megerősödik, megújul, fejlődni fog. (IV. 16.)

Miért nagyon fontos az abortuszok betiltása?- Körlevél – április 6.

 1. Amennyiben egy személy (lehet politikus is, vagy orvos is) nem tartja élő, érző emberi lénynek a magzatot három hónapos koráig, és ezért elvégezhetőnek tartja az orvosilag indokolatlan terhesség-megszakítást, azaz magzatgyilkosságot, röviden: abortuszt, akkor ez a személy különösen árt önmagának is! Ugyanis ő is volt ilyen állapotban, mielőtt megszületett (kivéve a humanoid klónokat, mint pl. Ádám, Éva). És ezek alapján nagy mértékben korlátozza, blokkolja saját magában azokat a képességeket, adottságokat, tulajdonságokat, amelyek a fogantatásától kezdve három hónapon át kialakult, kifejlődött!
 2. A koronavírus járvány-mizériában szignifikánsan nagyobb százalékban vannak azok a politikusok, akik Fideszesek, és elnézik, illetve pártolják is az abortuszokat.
 3. Orbán Viktor nagykorú személy, a Fidesz jelenlegi elnöke semmi érdemlegeset nem tett az abortuszok visszaszorítása érdekében. Az őt dirigáló, gyáván megbújó sátánista banda érdekében.
 4. Az abortuszokkal at akarják elérni a gazemberek, hogy minél több cinkosuk, vagy áldozatuk lehessen.
 5. Fontos tudni két igazságot: az okkult síkon elkövetett bűnök háromszorosan szállnak vissza az elkövetőkre, valamint az abortusz generálóit (a cinkosokat, az orvosokat, a sátánistákat, Orbán Viktort, stb.) utálják az angyalok, a jó istenek is, és a tisztességes emberek ugyancsak!
 6. Konklúzió: az abortuszok azonnali betiltása nagyon fontos lenne!
 7. A koronavírust legyőzi a jó immunrendszer, nem kell tőle félni! De a mostani mizériában mesterségesen és aljas módon gerjesztik a közmédiában a félelmet, az emberek elszigetelését, a képességek blokkolását. Ez is vissza fog ütni az elkövetőkre!
 8. A pozitív, ember és életbarát rendszerre lenne szükségünk, nem pedig erre a céltalan, rendezetlenségre, mint ami jelenleg dominál.
 9. Várhatóan lényeges fellendülés, fejlődés lesz május első felétől kezdve!

Lélekkutató Intézet * Magyar Népköztársaság Kormánya * Kormányzati Tanácsadó Jósda * Európai Fiatalok Szövetsége
www.x-party.hu * ktj@x-party.hu * 06702260641
Budapest, 2020-04-06
Akciónk első lépésében ezt a levelet megküldtük a BM-nek, az EMMI-nek, az Operatív Törzsnek is. Folytatjuk, fejlesztjük…

Éljen Április 4!
Hazánk, nemzetünk felszabadulását (a II. Világháborúban a nácikat elüldözte a magyar és a szovjet csapat) – illő minden évben megünnepelnünk. Emlékezzünk a hősökre! Központi ünnepségünket Kossuth téren tartjuk, 18 órás kezdettel. Örök dicsőség a hősöknek!

***

XV. TesTudaT Konferencia – március 25.
A legelső konferenciánkat 2006-ban szerveztük meg, Írisz napján, március 25-én, a Rendőrség Kiképző Központjában, 15 előadóval. A témakörünk évről évre bővül. Vannak fontos közéleti kérdések, feladatok – pl. a XXI. század világnézete (Dialektikus idealizmus), a kommunizmus pozitív hatásai az emberiségre, a biblia kárkihatásai, az abortuszok betiltásának fontossága, a szennymédia viszaszorítása, stb. És vannak vidám, szórakoztató témáink s, mint pl. a szépségversenyek megújítása, alkossunk közösen, a Szépség Világnapja X. 14. nemzetközivé tétele, a Quantum-diszkók kifejlesztése, a Humoros Némafilmek Nemzeközi Fesztiválja (FilmyxIQum), Lutrimusz-kaszinó, stb.
A konferenciánk konklúzióit összefoglaljuk és ha kell, publikáljuk is. Célunk, hogy a vezérelvünknek – Teljes tesTudattal, közösségben az örök fiatalság felé! – megfelelően fejlődjünk, fejlesszük hazánkat, az EU-t is, az emberiséget is.

Nemzeti ünnepünk – március 15.
Az összefogás egy nagy cél érdekében a nemzetünket éltette, fejlesztette. A márciusi ifjak is bebizonyítotték, hogy a demokrácia sokkal intelligensebb rendszer, mint az önkényes diktatúra. Ismét összefogásra lesz szükségünk annak érdekében, hogy visszatérjünk a köztérsaség, a népköztérsaság világába!

A koronavírus-mizéria, pánikkeltés háttere – március 13. Vizsgálatot kezdeményezünk arról, hogy kik, milyen módon és szándékkal kreálták a koronavírus járványt és a pitlák, félelemkeltő kommunikációkat.

A kommunizmusnak nem lehettek áldozatai, csak a diktatúráknak -február 24.
Magyarországon – és máshol sem – még nem volt kommunizmus, ami valójában optimálisan jól szervezett társadalmi rendszer. A szocializmus alapjait 1961-ben raktuk le. A fejlett szocialista társadalom építésébe a nyolcvanas évek közepétől kezdtünk. Ezután lett volna (reméljük, még lesz is) a kommunizmus. Következésképpen az emberek elhülyítésének, szolgává tételének a szándéka húzódik meg – gyáva, aljas, gonosz alakok fekete mágiát alkalmaznak. Orbán Viktor az egyik hűséges talpnyalójuk!

Az “Évértékelő” Orbán Viktortól, értékelésünk – február 20.
Alapvetően sok súlyos hibás megállapítások, kijelentések voltak Orbán Viktornak, a Fidesz jelenlegi elnökének az Évértékelő beszédében.

 1. Hazugság, hogy az utóbbi tíz évvolt a legjobb az elmúlt száz évben. Valójában lényegesen meggyengült a szocializáció, az összetartás, a pozitív mentalitás a közszférában és a társadalomban.
 2. Az is kamu, hogy most Magyarország lesz Európa jövője, mivel a mostani Magyarországnak a társadalmi szintű mentalitása szignifikánsan korrelál a horthy-féle illetve a feudalista korszakkal.
 3. Gyakran “habzó szájjal ugatta” Orbán Viktor Brüsszelt és Washingtont. És arról nem szól szinte semmit sem, hogy mi mindent köszönhet Magyarország az EU-nak..
 4. Az orvosilag indokolatlan terhesség-megszakítások, az abortuszok valójában kegyetlen magzatgyilkosságok. Napi kárkihatása kb. 5 milliárd forintra becsülhető. Az abortuszok betiltásáról sem szól most sem Orbán Viktor – ez is erősíti a véleményünket, hogy a minősített gyilkosok körébe tartozik.
 5. Sajnálatos módon nagymértékben aberrálta Orbán Viktor beszédével azt a kommunizmus, ami valójában nagyon jó társadalmi rendszer, de még sehol sem volt.

De mi reméljük, hogy még eljön az a szép és jó világ! Teszünk érte.

Valentin napon a fő témáink: romantika, szórakozás
Öt évvel ezelőtti felméréseink szerint nagyon gyenge lett a szórakozás világa. Az eltelt tíz év alatt a romantika, erotika is tizedére csökkent. Ezt a káros jelenséget a poszt.feudalista szemléletű Fidesz-Kdnp kabinet kreálta. Ideje végre vidámabban élvezni életünket. Ennek érdekében céltudatos, kreatív Fórumot is megszervezünk. Február 14-én erről is tanácskozunk a Valentin napon, a Szóvivő bálon.

Politikai pártok honlapjainak kibernológiai elemzése – február 7.
A kibernológia, a XXI. század karakterológiai diszciplínája, nagyon alkalmas arra is, hogy a politikai pártok internetes megjelenéseit, honlapjait elemezzük. A klasszikus intelligencia-kritériumokat is figyelembe vesszük. Tehát a pártok célrendszerét, tervezését, szervezését is górcső alá vesszük. Természetesen megnézzük a kisegítő szervezetek honlapjait is.
Manapság nagy problémának tartjuk, hogy a társadalmi rendszerünkben sok a disszonancia, ellentmondásosság, és a titokban a háttérben megbúvó sátáni szekták szándékait csak kibernológiával tudjuk jól feltárni.
Az elemzésünk, tanulmányunk után kidolgozzuk a szükséges lépéseket, feladatokat, melyekről a XV. TesTudaT Konferenciánkon is tanácskozni fogunk.   A tanulmányunk bizonyos részeit az EU illetékeseinek is megküldjük.

Már 2007-óta tudjuk,
hogy egy aljas, sunyi, gyáva sátáni banda fekete mágiával, telepatikusan manipulál az internetes honlapokon keresztül. Ezek a gonoszok szignifikánsan Orbán Viktor pártiak, őt próbálják hatalmon tartani, annak ellenére, hogy hamarosan megbuknak, mert az okkult síkon elkövetett bűnök háromszorosan szállnak vissza az elkövetőkre.

Orbán Viktor botrányos bukása várható februárban
Az emberiség és a nemzetünk elkövetett bűneinek következtében már nagyon bukásra van ítélve Orbán Viktor, a Fidesz Magyar Polgári Szövetség jelenlegi elnöke. A társadalmunk megosztása és konfrontálása, az abortuszok eltűrése, az antikommunizmus és az idióta monoteizmus mára nagyon sok kárt okoztak hazánknak. Orbán Viktor megbukása február 20-a körül várható.

Nemzetközi tanácskozást szervezünk – január 13.
A legfontosabb témáink:
1.) A 2006. augusztus 20-án elkövetett telepatikus tömeg-manipuláció hatásai napjainkban, a migrációra és az elvándorlásra.
2.) Megvizsgáljuk azt is hogy az Orbán Viktor idióta antikommunista megnyilvánulásai mögött milyen poszt-feudalista, sunyi elképzelések húzódnak.
3.) A közmédia szennyhír-áradatának a hátterében lévő aljas, sátánista gazembereket is ki kell nyomozzuk és le kell leplezzük, annak érdekében hogy legyen egy pozitívabb normálisabb médiája a magyar nemzetnek
4.) Az illetékes minisztériumok miért engedik elkövetni az abortuszokat, azaz a magzatgyilkosságokat? Hogyan tudjuk elérni, hogy be legyenek tiltva az abortuszok hazánkban, az EU-ban, az emberiségben?
5.) Kik állnak valójában a háttérben a dogmatikus, idióta, monoteista vallások kialakításában, fenntartásában?
6. Milyen legyen a XXI. század világnézete, a Dialektikus idealizmus?

A Magyar Népköztársaság Kormányát támogatjuk – január 9.
Egzaktul bebizonyosodott, hogy két nagyságrenddel intelligensebb a nyolcvanas évek dicsőséges szocialista rendszere annál, mint ami manapság van. A különbségekről, a szempontokról és a lehetőségekről az Évnyitó partinkon, január 20-án és azt követő tanácskozásainkon is szólunk. Természetesen előbb a Magyar Köztársaságot kell bővítetten újrateremtenünk.

Sikerekben gazdag boldog új évet, új évtizedet kívánunk!
Továbbra is a Magyar Köztársaságot, illetve a Magyar Népköztársaságot, valamint az Európai Unió fejlődését szolgáljuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.