Hírek – 2020. I. félév

Az évértékelő  (Orbán Viktor) értékelése – február 20.
Alapvetően sok súlyos hibás megállapítások, kijelentések voltak Orbán Viktornak, a Fidesz jelenlegi elnökének az Évértékelő beszédében.

  1. Hazugság, hogy az utóbbi tíz évvolt a legjobb az elmúlt száz évben. Valójában lényegesen meggyengült a szocializáció, az összetartás, a pozitív mentalitás a közszférában és a társadalomban.
  2. Az is kamu, hogy most Magyarország lesz Európa jövője, mivel a mostani Magyarországnak a társadalmi szintű mentalitása szignifikánsan korrelál a horthy-féle illetve a feudalista korszakkal.
  3. Gyakran “habzó szájjal ugatta” Orbán Viktor Brüsszelt és Washingtont. És arról nem szól szinte semmit sem, hogy mi mindent köszönhet Magyarország az EU-nak..
  4. Az orvosilag indokolatlan terhesség-megszakítások, az abortuszok valójában kegyetlen magzatgyilkosságok. Napi kárkihatása kb. 5 milliárd forintra becsülhető. Az abortuszok betiltásáról sem szól most sem Orbán Viktor – ez is erősíti a véleményünket, hogy a minősített gyilkosok körébe tartozik.
  5. Sajnálatos módon nagymértékben aberrálta Orbán Viktor beszédével azt a kommunizmus, ami valójában nagyon jó társadalmi rendszer, de még sehol sem volt.

De mi reméljük, hogy még eljön az a szép és jó világ! Teszünk érte.

Valentin napon a fő témáink: romantika, szórakozás
Öt évvel ezelőtti felméréseink szerint nagyon gyenge lett a szórakozás világa. Az eltelt tíz év alatt a romantika, erotika is tizedére csökkent. Ezt a káros jelenséget a poszt.feudalista szemléletű Fidesz-Kdnp kabinet kreálta. Ideje végre vidámabban élvezni életünket. Ennek érdekében céltudatos, kreatív Fórumot is megszervezünk. Február 14-én erről is tanácskozunk a Valentin napon, a Szóvivő bálon.

Politikai pártok honlapjainak kibernológiai elemzése – február 7.
A kibernológia, a XXI. század karakterológiai diszciplínája, nagyon alkalmas arra is, hogy a politikai pártok internetes megjelenéseit, honlapjait elemezzük. A klasszikus intelligencia-kritériumokat is figyelembe vesszük. Tehát a pártok célrendszerét, tervezését, szervezését is górcső alá vesszük. Természetesen megnézzük a kisegítő szervezetek honlapjait is.
Manapság nagy problémának tartjuk, hogy a társadalmi rendszerünkben sok a disszonancia, ellentmondásosság, és a titokban a háttérben megbúvó sátáni szekták szándékait csak kibernológiával tudjuk jól feltárni.
Az elemzésünk, tanulmányunk után kidolgozzuk a szükséges lépéseket, feladatokat, melyekről a XV. TesTudaT Konferenciánkon is tanácskozni fogunk.   A tanulmányunk bizonyos részeit az EU illetékeseinek is megküldjük.

Már 2007-óta tudjuk,
hogy egy aljas, sunyi, gyáva sátáni banda fekete mágiával, telepatikusan manipulál az internetes honlapokon keresztül. Ezek a gonoszok szignifikánsan Orbán Viktor pártiak, őt próbálják hatalmon tartani, annak ellenére, hogy hamarosan megbuknak, mert az okkult skon elkövetett bűnök háromszorosan szállnak vissza az elkövetőkre.

Orbán Viktor botrányos bukása várható februárban
Az emberiség és a nemzetünk elkövetett bűneinek következtében már nagyon bukásra van ítélve Orbán Viktor, a Fidesz Magyar Polgári Szövetség jelenlegi elnöke. A társadalmunk megosztása és konfliktálása, az abortuszok eltűrése, az antikommunizmus és az idióta monoteizmus mára nagyon sok kárt okoztak hazánknak. Orbán Viktor megbukása február 20-a körül várható.

Nemzetközi tanácskozást szervezünk – január 13.
A legfontosabb témáink:
1.) A 2006. augusztus 20-án elkövetett telepatikus tömeg-manipuláció hatásai napjainkban, a migrációra és az elvándorlásra.
2.) Megvizsgáljuk azt is hogy az Orbán Viktor idióta antikommunista megnyilvánulásai mögött milyen posztfeudalista, sunyi elképzelések húzódnak.
3.) A közmédia szennyhír-áradatának a hátterében lévő aljas, sátánista gazembereket is ki kell nyomozzuk és le kell leplezzük, annak érdekében hogy legyen egy pozitívabb normálisabb médiája a magyar nemzetnek
4.) Az illetékes minisztériumok miért engedik elkövetni az abortuszokat, azaz a magzatgyilkosságokat? Hogyan tudjuk elérni, hogy be legyenek tiltva az abortuszok hazánkban, az EU-ban, az emberiségben?
5.) Kik állnak valójában a háttérben a dogmatikus, idióta, monoteista vallások kialakításában, fenntartásában?
6. Milyen legyen a XXI. század világnézete, a Dialektikus idealizmus?

A Magyar Népköztársaság Kormányát támogatjuk – január 9.
Egzaktul bebizonyosodott, hogy két nagyságrenddel intelligensebb a nyolcvanas évek dicsőséges szocialista rendszere annál, mint ami manapság van. A különbségekről, a szempontokról és a lehetőségekről az Évnyitó partinkon, január 20-án és azt követő tanácskozásainkon is szólunk. Természetesen előbb a Magyar Köztársaságot kell bővítetten újrateremtenünk.

Sikerekben gazdag boldog új évet, új évtizedet kívánunk!
Továbbra is a Magyar Köztársaságot, illetve a Magyar Népköztársaságot, valamint az Európai Unió fejlődését szolgáljuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.