Hírek, események – 2021. I. félév

A digitalizáció hatása a társadalmi életre – március 3.
Erről is tárgyalni fogunk a XV. TesTudaT Konferenciánkon, március 25-én. Nagyon fontosnak tartjuk a jó, értelmes, intelligens társadalmi rendszer megalkotását. Ebben a XXI. század jellemzőit, és az ideológiánkat, a Dialektikus idealizmust is integrálnunk kell. Fontos, hogy legyen a társadalmunknak komplex, jó célrendszere!

Jóslatunk: lényegesen degradálódni fog a koronavírus-járvány áprilisban – február 25
Egyre több intelligens ember ismeri fel a koronavírus-járvány mögött megbúvó sátánista manipulátorokat, és mivel ezek gyáva, gyenge alakok, ezért ezek blokkolására egyre több jó módszert tudunk kidolgozni és alkalmazni. A pozitív fejlődés kezdete február végén várható, majd pedig a megoldások is dominálni fognak. A lényeg lényegesen visszaszorulnak a koronavírushoz társuló sátáni démonok. Azután tényleg új, jó fejlődési szakaszába léphet a társadalmunk, az emberiség is. Nagyon kedvező csillagállás alakul ki június 1-re, várhatóan a blokkokat feloldjuk.

Vizsgálatot indítunk a koronavírus-járványt generáló démonokkal kapcsolatban – január 29. és február 7.
Alapos okkal feltételeztük, hogy a koronavírushoz démon is csatlakozik, és ártalmasan hat a megfertőzött személyre. Ennek bizonyítása grafológiai alapon is lehetséges. A továbbiakban viszont a démonokat generáló sátáni bandákra figyelünk, és a blokkolásukról is tanácskozunk. Akcióinkat február 7-én indítjuk.
Szignifikáns kollerációt fedeztünk fel a 2006. augusztus 20-án elkövetett telepatikus tömegmanipulációk (háborús bűntett volt!) és a koornavírus-járvány között. A kollektív tudatba egy hamis, aljas istenségképet és királyságos idiótizmust szuggeráltak a bűnelkövetők, és ennek lett a matierializációja a koronavírus-járvány. Az okkult síkon elkövetett bűnök háromszorosan szállnak vissza az elkövetőkre (N13, Satkány, O1G, Scient)

A Jó Istenek Hetében – január 18-24.
Az emberiség fejlődése, az innováció a fókuszban. Az ideológiánknak, a Dialektikus idealizmusnak a tesztelése befejeződött, következik a propagálása. A koronavírus-járvány majréztatást blokkoljuk, feltárjuk az ellentmondásokat – a skolasztikus orvostudomány miért nem képes a betegségek pszichés-szociális részét értelmezni, kezelni? A lényeg az, hogy a jó, igaz tradíciók után fejlesszük a társadalom, emberiség világát.Éljünk jól, egyre jobban, konstruktívan összefogva!

Lényegesen megújulunk, továbbfejlődünk 2021-ben!
A szakmai csapatunkat bővítjük, kompetenciánkat fejlesztjük. Az Európai Unió felé is fordulunk jó, hasznos tanácsokkal, tanulmányokkal. A magyar közéletet a normális, jó, a szocializmushoz hasonló rendszer felé orientáljuk. Az Évnyitó-partinkon, január 21-én prezentáljuk a részleteket. Legyünk továbbra is hasznosak, sikeresek, a magyar társadalomban!

Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.