Új utakon

Sokáig foglalkoztatott minket az, hogy most a kereszténységet megújítsuk, illetve a mostani társadalmi rendszert kritizáljuk. Mindkettőn túl kell lépnünk, és egy valóban XXI. századi világnézet és társadalmi rendszer felé kell haladnunk, alkotnunk.

Az Európai Fiatalok Szövetsége és a Kormányzati Tanácsadó Jósda egy multifunkciós rendszerű közösség kifejlesztését kezdte el az EU-EXPO 2018-as Innováció napján.

Intenzíven fejlesztjük világnézetünket, filozófiánkat, vallásunkat, melynek a “Dialektikus idealizmus” nevet adtuk. Hisszük, hogy egy-két éven belül már nagyon komoly, össztársadalmi támogatásra teszünk szert. Az Alapelveink és a Vezérelvünk: “Teljes tesTudattal az örök fiatalság felé!” – jelentik az alapokat.

2019-től a társadalmi expanzió lesz a fókuszban.

Természetesen a manapság tapasztalható vallási és politikai disszonanciákra is figyelünk, és a megoldásukat is kidolgozzuk.

A másik lényeges terület: az Európai Unió. Abszolút barátja vagyunk, és aktívan részt kívánunk venni az EU fejlődésében. Hogyan, kikkel, wzt a Jósdakonferencián beszéljük meg, december elején.

A Magyar Köztársaság érdekében tevékenykedünk, és szembeszállunk a feudalista törekvésekkel is, ami jellemzi manapság a Fidesz-Kdnp kabinetet.

Meggyőződésünk, hogy jó, pozitív, megvalósítható társadalmi szintű célrendszerre van szüksége nemzetünknek. Az Európai Fiatalok Szövetségét támogatjuk ezen a téren.

A Nagy Paradigmaváltás című tanulmány, melyet a Lélekkutató Intézet dolgozott ki, 2009-óta egyre inkább érvényessé vált. Például az is, hogy előre és felfelé haladjunk, ne pedig vissza a múltba, lefelé. A jobb és a baloldi politikának is át kell rendeződnie. Az emberek boldogságra vágynak, nem pedig kommersz túlélésre, bűnbocsánatoskodásra. A szórakozás-kultúránkat is meg kell újítanunk, a romantika és az erotika szerepének a növelésével.

Kormányzati Tanácsadó Jósda * Magyar Köztársaság Kormánya

Budapest, 2018. X. 17.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.