56-os forradalom kapcsán

Mindaz, ami 1956-ban történ Magyarországon, jól bebizonyította, hogy a nép nemzetté összeállva képes megdönteni aljas diktátorok elnyomó hatalmát.

Kezdetben békés felvonulásnak indult a Műegyetemtől a tömeg. Ám az akkori rákosisták, sztálinisták megijedve a nép erejétől, idióta módon erőszakkal reagáltak. Ennek az erőszaknak volt egy olyan mellékhatása is, amely a tényleg köztörvényeseket is exponálta.

Az 56-os forradalomban legyőztük az elnyomókat, és utánna kezdődhetett az igazi szocializmus építése, ami nagyon sok jót okozott a nemzetünknek.

Történelmi tény, hogy a szocializmus alapjait 1961-ben raktuk le. Következésképpen az ötvenes években sem szcializmus nem volt, főleg nem volt kommunizmus sem!

A mai diktátoroknak (pl. Orbán Viktornak) nem áll érdekében elismerni azt, hogy milyen aljas diktátorok voltak akkoriban (pl. Rákosi, Sztálin), sem mostanában (pl. iszlamista diktátorok).

Reméljük, hogy az 56-os idők valamilyen szinten visszajönnek, és az orbáni diktátorokat (benne a vallási dogmánsokat is) majd elsöpri a magyar nép, nemzet, és megint egy jobb korszak köszönt be Magyarországon és az EU-ban is!

Kormányzati Tanácsadó Jósda * Magyar Köztársaság Kormánya

Budapest,2018. október 23.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.