Átfogó tanulmányt készítünk és publikálunk

A mai világ elég komplex, bonyolult lett. A társadali rendszerünk sem egyértelmű. definiált célrendszer sincsen igazából.

Sajnos elég gyakorivá vált, hogy a múltunkat lebecsülik, meggyalázzák felelős politikusok, szidják minden értelmes indok nélkül a dicsőséges szocializmust, a nyolcvanas éveket. Pedig e világban kulturálódtak, szocializálódtak azok, akik most sarat hajigálnak.

A másik kritikus jelenség az, hogy egy ókori mesekönyvre, a Bibliára alapozzák minden gondolkodás nélkül a világnézetüket sokan. A KDNP és a Fidesz élenjár a feudalista restauráció kísérletezgetésében.

Már 2006. augusztus 1.én jeleztük a Kormánynak, hogy aljas és nagyon veszélyes, államellenes akciót követtek el az Augusztus 20-i ünnepségen. A sátáni banda (főnökük a majomkungfus Velin Marin, egy őrül) az abortuszt, a királyságot és az istenséget szuggerálta a nyolc fős bandájával az ünneplő tömegre.

Az elvándorlás legfőbb oka az, hogy az ifjúság nem lát pozitív, vonzó jövőképet, és amit kreál az Orbán-kabinet, az nagyon elijeszti őket.

Az abortuszok, azaz a magzatgyilkosságok beszüntetése kiemelten fontos feladat. Többször utasítottuk az illetékeseket, tegyenek meg mindent a magzatok életéért. Egy ungusztikus, magzatgyilkos hölgy (Nelly Haritonova), aki Orbán Viktort még 1997-ben beszervezte a szcientológiába (könyvüket, a Dianetikát már 2002-ben betiltottuk, ez a hölgy iaa mentorálja Orbán Viktor nagykorú személyt, a Fidesz jelenlegi elnökét. Nagyon érdekeltek abban, hogy újra feudalizmus lehessen az országban, a Várba való felköltözés is ezt a szándékot tükrözi. Csak egy őrült diktátor (Orbán Viktor) képes az ilyesmire.

A közmédia szennyhíradói nagy mértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy az emberekben szorongás alakuljon ki, és egymást opponálják.

A Tanulmányunkat a címlistánk szerint 350 főnek, cégnek küldjük meg. Az első részt már elkezdtük kiküldeni. A részletek a honlapunkon olvashatóak.

Kormányzati Tanácsadó Jósda * Magyar Köztársaság Kormány

Budapest, 2018. 09. 28.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.