Vissza kell szorítanunk a szennymédia jelenségét is

Rendkívül ártalmas a fekete-, a szennymédia a társadalom kollektív tudatának, a normális, tisztességes emberek pszichéjére. Tudományos módszerekkel kimutatható, milyen káros a szennyhír az ember mentális, szellemi képességeire is.

Megfigyelésünk, hogy a közmédia, M1 híradóinak kétharmada fekete, szennyhír. Konfliktusok, gyilkosságok, tragédiák tömkelegét publikálják a híradások, pedig nagyon sok jó esemény, program, jelenség, alkotás van a világunkban.

Kibernológiai megállapítás, hogy a közmédia híradói nagymértékben leképezik a miniszterelnök mentalitását, viszonyulásait, jellemét. Márpedig a szakmai körökben ismert, hogy Orbán Viktornak nagyfokú hajlama van a szadizmusra, a cezaromániára és az egocentrizmusra is. A sorosozó, brüsszelező plakátok is jól tükrözik Orbán Viktor, a Fidesz jelenlegi elnökének jellemhibáit.

Ugyanakkor a háttérben gyáván megbúvó tanácsadók, dirigensek is lebuktak, különösen az magzatgyilkos N13 és a Satkány, aki telepatikusan vezérli Orbán Viktort.

Feladatunknak tartjuk, hogy felismerve a háttér sunyiságát, a szennymédia kárkihatásait, lényeges lépéseket tegyünk az emberiség érdekében.

2019 egy újabb felvilágosodásról fog szólni, melyben az info-kommunikáció megreformálása lesz a fókuszban.

További részleteket megbeszéljük a tanácskozásainkon, és publikáljuk a fontosságokat.

Szilvásy Péter témagazda
Kormányzati Tanácsadó Jósda * Európai Fiatalok Szövetsége * Magyar Köztársaság Kormánya

Budapest, 2018-07-18

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.