Tizenkettő éve alakultunk meg

A második Emese bálon, 2006. július 5-én alapítottuk meg a Kormányzati Tanácsadó Jósdát, a Magyarok Házában, az Yrisz Klub és a Lélekkutató Intézet égiszében. Tiszteljük az ősi, Emese, Álmos, Árpád korabeli hagyományokat, vallásokat. Akkor még a jóslás, a szellemlátás, az angyalokkal való kapcsolat az államvallás és a nemzetvezetés fontos részei voltak. Nagy feladatunk kimenteni, továbbfejleszteni az ősmagyar szellemi kincsekeinket!

A fő célunk az volt, hogy a parapszichológia, az ezotéria, a spiritualizmus módszereivel segítsük tanácsainkkal a Kormányt. Nagyon békés, konstruktív céljaink voltak a Gyurcsány kormány idején.

A sors úgy hozta, hogy pont ennek a szervezetnek az égisze alatt ráfókuszálhattunk a fekete mágiákra, a telepatikus manipulációkra, melyeket háttérben sátáni banda szervezett, főleg azért, hogy egyik fontos tagjukat, Orbán Viktort a hatalomra juttassák. Sikerült lelepleznünk sok aljasságot és nyilvánosságra hoztuk, pl. a 2006. aug. 20-án elkövetett telepatikus tömegmanipulációkat. Nagy mértékben hatástalanítottuk a gonoszságokat.

Ebben az évben már az EU támogatása az egyik legfontosabb célunk. A Magyar Köztársaság Kormányának a fejlesztését is nagyon fontosnak tartjuk. A módszereinket is megújítjuk a kibernológiával.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.