Jobb út a szocializmus

Az elmúlt ötven év tapasztalatai alapján egyértelműen megállapíthatjuk, hogy a szocialista rendszer, különösen a Kádár János vezette társadalom, sokkal intelligensebb annál, ami az eltelt húsz évben tapasztalható volt.

A szocializmusnak mg voltak társadalmi szintű céljai, melyek pozitívak, motiválóak és megvalósíthatóak voltak.

A mostani fidesz-kdnp kabinet vezette rendszerről inkább azt lehet elmondani, hogy visszavezetné a nemzetünket a feudalizmusba. Bebizonyítható, hogy a követők a szakadékba, a nihilbe menetelnek. Orbán Viktor, a Fidesz jelenlegi elnöke, egy sátáni banda hatására, parancsára kísérletezget a császárság világrahozatalával, már többször is a fejére próbálgatta a koronát, a Parlamentben találhatót. Még szerencsénk, hogy ez nem az eredeti!

Konklúzió:

Össz-nemzeti együttműködéssel fejlesszük tovább a szocialsta társadalmi rendszert, a kommunizmus és a Mennyország irányába! Lenin, Marx, Engels, Kun Béla, Kádár János emlékét védjük, őrizzük!

Természetesen sok más fontosság is szerepelni fog a napirendünkön, mint például a szórakozás-kultúránk fejlesztése, az abortuszok betiltása, az EU-s kapcsolataink fejlesztése.

Javasoljuk, hogy az Üllői utat, korábbi Vöröshadsereg útját, nevezzük át Kádár János sugárútra. Ezentúl ezt használjuk.

Mindezekről is lesz szó a 2018 őszi tanácskozásainkon, fórumainkon, a Kommunizmus Konferenciánkon, a Jó Isteneke Hetében.

Véleményeket, javaslatokat várjuk a központi e-mail címünkre: ktj@x-party.hu-

Szilvásy Péter
Kormányzati Tanácsadó Jósda * Lélekkutató Intézet

Budapest, 2018. 07. 28.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.