Hatékonyabb fellépésre van szükség az iszlamista diktátorokkal szemben!

A migránsválságot a diktatórikus, őrült iszlám vallás és vezetői generálják. Milliók kénytelenek elmenekülni az embertelen uralkodók despota rezsimje elől. Ez a rezsim – vezetői – a sátáni bandának is tagja, annak a bandának, amelyik még 2008 februárjában alakult meg Angliában. Tervük az, hogy megosztják a világot, egymás ellen hergelik a szervezeteket, az embereket.

Az abortusz a fő fegyverük. Értelmes ember rögtön belátja, hogy az abortusz a forrása az ember-ember elleni halálos konfliktusoknak. A sátánisták legaljasabb akciója még 2006. augusztus 20-án, Budapesten történt, amikor is egy nyolc fős banda szuggerálta a “király vagyok”-ost, az “isten vagyok”-ot és az “abortusz”-t. Amikor ezt az emberiség ellenes akciójukat lelepleztük (már másnap!), azután felháborodva megszólaltak a cinkosok is, köztük Szijjártó Péter, a fidesz szóvivője. Megnyilvánulásaival leleplezte Orbán Viktor nagykorú személyt, a fidesz jelenlegi elnökét is, aki ugyancsak tagja a sátáni bandának. A Várba való felköltözésnek nincsenek értelmes érvei, magyarázatai, csak az, hogy Orbán Viktor nagykorú személy, a Fidesz jelenlegi elnök szeretne király lenni, mert még egyik életében sem lehetett .Megjegyezzük: ebben az életében sem lesz király. Bár nagyon hűségesen szolgálja az ő mentorát, aki a háttérben gyáva módon lapul, V. M. nagykorú személyt. Orbán Viktor kézírásának grafológiai elemzése során a négy legsúlyosabb személyiségzavar, disszonancia: Orbán Viktornak nagyfokú hajlama van a szadizmusra, cezaromániás (magas, negatív dominancii – csak ő parancsolhat), az egocentrikus, irigy, és a legsúlyosabb: telepatikusan vezérli a Sátán (V. M.).  

A közmédia híradóiban a szennyhírek aránya 70%. Kinyomoztuk, hogy magzatgyilkos, ungusztikus N13 dirigálja a híradókat. H. Árpád nagykorú személy bevonásával. Az aljas tervük az, hogy a fekete hírek sugárzásával megfélemlítsék az embereket, és megpróbálják őket manipulálni, elnyomni, uralkodni felettük. Bár ez sem sikerül nekik, mert egyre többen felismerik az aljas tervüket, és inkább szórakozni mennek a tisztességes emberek, és erősen opponálják az Orbán-kabinetet is.

Természetesen a monoteista vallások – zsidó, katolikus, hitgyüli, iszlám – által kreált világkép nagyon torz, részhalmaza a valóságnak, és ha ezek alapján történik a politizálás, akkor a követőket nihil felé vezetik a főbűnösök, vezetők, diktátorok.

A történelmi kutatások alapján joggal feltételezhető, hogy Mohamed sík részeg volt, amikor az Allah-sztorit kitalálta, és az iszlámot megkreálta. Mivel kamu az egész, ezért csak az őrült diktátorok hajlamosak arra, hogy akik nem hiszik el a sok iszlám baromságot (van benne azért pozitívum, de ezeket máshol mg lehet találni), azokat erőszakkal kényszerítik a megtérésre. Az iszlám “vallás” az, amelyikben pregnándan jelentkezik az istennői princípium degradálása, és ezáltal a két nem egyenrangúságának eltorzítása. Nagyon sok kárt okoznak ezzel az őrült vallással az egész emberiségnek.

Mindezek alapján nagyon becsüljük, hogy az EU Tanácsa intenzíven fellép a szíriai diktátorokkal szemben:

“A Tanács 2018. május 28-án meghosszabbította a szíriai rezsimmel szemben bevezetett uniós szankciókat, amelyek így 2019. június 1-jéig érvényben maradnak. Mivel a polgári lakosság elnyomása folytatódik, az EU úgy határozott, hogy a Szíriára vonatkozó uniós stratégiával összhangban fenntartja a szíriai rezsimmel és annak támogatóival szembeni korlátozó intézkedéseit.

A Tanács frissítette továbbá a jegyzékben szereplő bizonyos személyekkel és szervezetekkel kapcsolatos adatokat, két elhunyt személyt pedig törölt a jegyzékből. A jegyzéken jelenleg 259 olyan személy és 67 olyan szervezet szerepel, amelyek utazási tilalom és vagyonieszköz-befagyasztás hatálya alá tartoznak. A legutóbb jegyzékbe vett személyek a vegyi fegyverek használatával kapcsolatos szerepük miatt kerültek a jegyzékbe, hasonlóan a 2018. március 19-én jegyzékbe vett négy személyhez.”

Konklúziók:

1.) Hatékonyabb fellépést kell megszerveznünk a diktátorokkal szemben iszlamisták, Orbán Viktorok, sátánisták, N13-asok, stb. ellen.

2.) Az orvosilag indokolatlan terhességmegszakításokat (abortuszokat, magzatgyilkosságokat) be kell tiltani!

3.) Ki kell fejlesztenünk egy modern vallást, amely korszerű, jó világnézetet, eszmét tartalmaz, amely szerint érdemes és lehet is jól, egyre jobban élnünk.

Európai Fiatalok Szövetsége * Kormányzati Tanácsadó Jósda
Magyar Köztársaság Kormánya
ktj@x-party.hu

Budapest, 2018. június 7.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.