A kormany.hu kibernológiai elemzése

Részletesen elemezni fogjuk az új Fidesz-Kdnp kabinet tagjait. Fonológia, grafológia, frenológia, kibernológia módszereivel összeállítunk egy komplex képet és tendenciaanalízissel a közeljövőt próbáljuk meg prognosztizálni. Az elemzéshez és a konklúziók összefoglalásához a Kormányzati Tanácsadó Jósda tagjain kívül más szakértői csoportokat is bevonunk.

E munkánkkal az a célunk, hogy erősítsük, fejlesszük nemzetünket és az Európai Uniót is.

***

A kormány központi, hivatalos honlapja a www.kormany.hu. Ennek részletes, kibernológiai elemzését folyamatosan végezzük. Figyeljük azokat az információkat, melyek lényegesen utalnak a kormány mentalitására, viszonyaira, eredményeire.

Néhány különösen fontos, negatív jelenség a honlap elemzése alapján:

Az “Európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkárság” rendkívül ritkán publikál híreket, eseményeket, eredményeket. Annak ellenére, hogy ez stratégiai fontosságú terület, még sincs rendesen aktualizálva az oldal. Az államtitkár egy nő, (Vitályos Eszter valószínűsíthető, hogy nem ért a feladatához, vagy korrupció van a háttérben. http://www.kormany.hu/hu/miniszterelnokseg/europai-unios-fejlesztesekert-felelos-allamtitkarhttp://www.kormany.hu/hu/miniszterelnokseg/europai-unios-fejlesztesekert-felelos-allamtitkar

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.