Országgyűlési választások

A Fidesz, Orbán Viktor mögötti rejtőzködő sátáni banda aljas fekete mágiákat alkalmazott a választások megnyerése érdekében. Az uszító, megosztó, ellenségeskedő plakátkampányok, a szennymédia híreivel, a “nemzeti konzultációs lapok”, az internet felhasználásával manipulálták az olvasó tömeget – gyakran álmukban is.
Az ellenzéknek esélye sem volt, mert nagyon bénák voltak ahhoz, hogy az ilyesmit felfogják, megértsék. Szinte saját maguk blokkolták önmagukat, pl. az abortuszok elismerésével, a szennymédia segítésével, a monoteista vallások primitív dogmái szerint való gondolkodással. Szél Bernadett, Kunhalmi Ágnes, Vona Gábor és mások is érintettek ebben.
Fontos tanulság még az is, hogy mind a magyar nemzetnek, mind az emberiségnek szüksége van egy korrekt világnézetre, pl. a Dialektikus idealizmusra. Lsd. Európai Fiatalok Szövetsége.
Kormányzati Tanácsadó Jósda * 2018-0422 * Magyar Köztársaság Kormánya*

***

A polgári demokrácia még erős Magyarországon, reméljük, tovább is fog fejlődni. A 2018. április 8-án az Országgyűlési választásokon erről is szavaz a nép, a nemzet.
A lényeg, hogy előre és fölfelé haladjunk. Az a jó.

***

Az Országgyűlési választásokon a Fidesz-Kdnp koalíció kapta a legtöbb szavazatot. Felmerült azonban annak alapos gyanúja, hogy több módon is beavatkoztak, manipuláltak a választások előtt, illetve a szavatokkal.
Feladatunk: kideríteni, hogy ténylegesen történtek-e választási csalások. Parapszichológiai módszereket fogunk alkalmazni, az eredményeket publikáljuk.

***

A Fidesz-KDNP kabinet az elmúlt nyolc évben sok destruktív döntésével inkább a visszafelé, a feudalizmusba próbálta volna vezetni az országunkat. Ezért a destruktivitásáért még felelnie kell. A tanulmányainkban ezeket részleteztük, és meg is küldtük az illetékeseknek. Sajnos, hogy a Fidesz-Kdnp ellenzéke még nem elég erős, mert a monoteista vallások dogmái rájuk is hatnak. De a felismerés már megtörtént, és nagy a valószínűsége annak, hogy intenzíven inkább a jövő felé fordulnak a pártok.

A mostani Országgyűlési választásoknak nagy a tétje, haladás, vagy visszaesés. Ha győz a baloldal – MSZP – DK – PP koalíció, az nagyon jó a nemzetünknek, lesz újra jó együttműködés az Európai Unió tagállamaival, az ENSZ-szel, az oroszokkal, Kínával. A migránsválságot is meg fogjuk tudni oldani, mert a helyi diktátoroknak befellegzik.

Várhatóan egy zajos átmeneti korszak jön, melyben a Fidesz-Kdnp bűneit fel kell tárni, de ezeket nehezen lehet majd megközelíteni.

Egyébként szignifikánsan elhárított minden párbeszédet az ellenzékkel Orbán Viktor nagykorú személy, a Fidesz jelenlegi elnöke. Ennek oka az, hogy az őt telepatikusan vezérlő aljas manipulátorok nem engedik nyiltan vitatkozni, mert rettegnek attól, hogy Orbán Viktor kiesik abból a transzállapotból, amelyikbe hozták, és abnormálisan viselkedik: cezaromániás, szadista, egocentrikus – ezek a jellemhibái, melyekkel egy normális vállalkozásban nem lehetne vezető sem!

A másik lényegesség: már nagyon nagy szükség, igény van arra, hogy komplettáljuk a XXI. század világnézetét. A mi javaslatunk a “Dialektikus idealizmus”, amely interaktív és iteratív, tehát fejlődés képes, korszerű.

Megjósoljuk, hogy a 2018-as Országgyűlési választásokon a baloldali pártok, mozgalmak győznek, alakítanak majd kormányt – MSZP, DK, PP.

Lélekkutató Intézet * Kormányzati Tanácsadó Jósda * Európai Fiatalok Szövetsége
Szilvásy Péter igazgató, témagazda
ktj@x-party.hu

Budapest, 2018-04-06

Eredmény:
A választásokat az Fidesz – Kdnp koalíció nyerte meg.

Konklúziók:
* Kell egy XXI. századi vallás, világnézet! Ezt ki kell fejlesztenünk, ez most különösen fontos feladatunk: a “Dialektikus idealizmus” komplettálása és propagálása.
* Az Európai Fiatalok Szövetségét fel kell fejlesztenünk.
Mi, A Kormányzati Tanácsadó Jósda vezetői, továbbra is a Magyar Köztársaság Kormányát, a Magyar Köztársaságot tekintjük tevékenységünk alapjának, céljának.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.