Európa ünnepe

Május 9-én, 1945-ben, ért véget a II. Világháború Európában. A hős szovjet hadsereg hazánkból is kiűzte a náci megszállókat, majd kezdődhetett a szocializmus építése. Igaz, volt egy szennyes, személyi kultuszos korszak, de 1961-ben leraktuk a szocializmus alapjait. 1986-tól pedig a fejlett szocialista társadalom építéséhez kezdtünk hazán egyik legnagyobb vezetőjének, Kádár Jánosnak az útmutatásával, A kommunizmus ezután kellett volna, hogy következzen, de 1990-ben visszatértünk a kapitalista rendszerbe. Manapság már kvázi posztfeudalizmus is van hazánkban.

Ám az Európai Unió halad előre, és egyre inkább a szocialista rendszer szemlélet dominál a vezetőségben – ez nagyon jó!

Fontosnak tartjuk  nemzetek konstruktív együttműködését, amit biztosít az EU. Rajtunk is múlik, mennyire élünk a lehetőségekkel. Most már nagyon komolyan kell vennünk az aktív cselekvést, a programjaink sikeres magvalósítását. Az EU-EXPO rendszert központi témánknak tartjuk, olyat fejlesztünk ki már 2015. január 19-óta, amiről meggyőződésünk, hogy hasznos és jó az EU tagállamainak, az internacionalizmusnak is.

Az Európa ünnepét Budapesten a Szabadság téren tartjuk. Lesz futóverseny, fesztivál, vásár is. Bepartizánkodjuk az 50. EU-EÓ Klubunkat, csapatépítéssel kombinálva.

Konklúziók: a közmédia híradóiban május 13-án nagyon sok szennyhírt sugároztak, de az Európa napról csak egyszer adtak hírt kb. fél percben. Ez is azt jelzi, hogy Orbán Viktor, a Fidesz jelenlegi elnöke és az őt, háttérből vezérlő banda szignifikánsan opponálja az Európai Uniót. Leginkább azért, mert nem ők találták ki, és nem ők vezérlik.  Fontos feladatunknak tartjuk a destruktorok visszaszorítását és az EU fejlesztését.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.