Fekete mágia a Fidesz-propagandában

Először 2006 márciusában figyelhettünk fel arra, hogy fekete mágia van a Fideszes plakátok tervezése mögött. A “Rosszabbul élünk, mint négy éve!” – szövegen a siránkozó hölgy arca látható, meg egy szám: 85%-os áremelés, egy másikon 49 %, egy harmadikon 113 %, egy negyediken 76%. A számok a 13-ast adják, a halál számát. Ez nem volt véletlen, ezt szándékosan kreálták a manipulátorok. Megfélemlítés volt a szándékok.

A “Soros” és Brüsszel ellenes plakátok tartalma egyértelműen bizonyította, hogy a Fidesz-KDNP kabinet vezetője, Orbán Viktor nagykorú személyszadista karaktere szignifikánsan lesugárzik a kabinet propaganda mentalitására.

A 2017 októberében indított ún. Nemzeti Konzultáció mögött az a sátáni szekta van, amelyik 2006. augusztus 20-án telepatikusan szuggerálta a másfél milliós ünneplő tömeget. Az “abortuszt” a királyvagyokot” és az “istenvagyokot” szuggerálta egy őrült (és a bandája), aki Orbán Vitort, a Fidesz jelenlegi elnökét is vezérli.

A Nemzeti Konzultáció interaktív kapcsolatot teremthet az olvasó és a kabinet manipulátorai között, és a mentális kontaktust felhasználják a manipulátorok arra, hogy vezéreljék az áldozataikat a Fidesz csatlósának. Ennek részletes bebizonyítását egy fórumunkon fogjuk prezentálni.
Az ellenszert is!

Tudni kell: az okkult síkon elkövetett bűnök háromszorosan szállnak vissza az elkövetőkre!

Szilvásy Péter alapító, Kormányzati Tanácsadó Jósda

Budapest, 2017. 09. 29.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.