A Jó Istenek Hete – 10. – október 9-15.

A világnézetünk fejlesztése, tágítása, javítása folyamatos feladatunk. A XXI. században már túl kell lépnünk a dogmatikus egyisten-hiteken, az ókorban íródott, és már már kevésbé aktuális Biblián, Tórán, Koránon is. A lényeg: fókuszáljunk egy sokkal jobb, a valóságnak is megfelelő vallásra, világnézetre!

Ezért kezdeményezte az Európai Fiatalok Szövetsége, hogy az Alapelveinket továbbfejlesszük és alkossuk meg a XXI. század vallását, aminek azt a nevet adtuk, hogy Dialektikus idealizmus. A részleteket folyamatosan egyeztetjük, fejlesztjük, párbeszédesen, kollektíven. A szebb, jobb világkép alkotása, és ahhoz való eljutás a lényeg. Mind az e világi, mind a túlvilági kapcsolataink nagyon fontosak.

A Jó Istenek Hetében egy fórumunkon, október 12-én, még a misztériumunkat is fejleszteni fogjuk. Pl. a beavatási szertartások, a művészi alkotások, a Quantum-tánczene, a honlapjaink – mind-mind a fejlesztésünk tárgyát képezi.

Egyébként egy teljesebb világnézettel sokkal jobban, könnyebben tudunk jósolni is, a társadalmi rendszert, mozgásait, tendenciáit értékelni.

A Kormányzati Tanácsadó Jósda ezen a héten nem megy bele konfliktusokba, inkább javasoljuk, hogy minél többen társuljanak a kezdeményezéseinkhez, a Pozitív Média Hetéhez is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.