Kezdődik az Országgyűlés őszi időszaka

2017. szeptember 18-án elkezdődött a magyar országgyűlés őszi időszaka. Nagyon fontos társadalmi problémák kezelése, megoldása lenne a feladata a képviselőknek.

Azonban a politikai megosztottság, az orbáni konfliktsgenerálás sajnos ismét előjött. Orbán Viktor nagykorú személy, a Fidesz jelenlegi elnöke felszólalásában egy mondvacsinált problémát kreált nem valós témában, a Soros-tervről. A nemzeti konzultációnak nevezett tervezetükben a Fidesz-KDNP frakció ismét a megfélemlítés, a fenyegetés, a háborús helyzet csiholásával próbálkozik, annak érdekében, hogy a hatalmát fenntartsa. Tudják ugyanis, hogy a bukásuk életveszélyes lehet számukra,  hiszen egy nagyon haragos elszámoltatás néz ki, melyben Orbán Viktor és cinkosai – Rogán Antal, Lázár János, Kósa Lajos, Gulyás Gergely és mások –  kerülnek a magyar nép ítélőszéke elé. Nincs esélyük arra, hogy ezt megússzák.

Természetesen az Orbán Viktort marionett-figuraként, telepatikusan vezérlő gyáva háttérstáb (köztük a Satkány, az N13, aHarpi, stb.) ugyancsak megszűnnének, hiszen nagyon-nagyon sokat ártottak a magyaroknak, az emberiségnek. A magzatgyilkosságok, a telepatikus manipulációk (2006. augusztus 20-án, fidesz plakátokon keresztül, stb.) a nemzetünk megosztása, az interneten keresztül történő gonoszságok – mind-mind az emberiség ellen elkövetett bűnök közé tartoznak.

Sajnos az “ellenzék” között is manipulált a “Satkány-banda”, és ezért még nincsen ésszerű, intelligens összefogás az ellenzéki pártok között.

Azonban megjósolható, hogy már 2018 elejére összeérik egy konstruktív össznemzeti összefogás az együttműködés jegyében!

Kormányzati Tanácsadó Jósda * Budapest, 2017-09-20

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.