Fontos feladatok

A 2017-es és 2018-as akciótervünkben kiemelt prioritása van az abortuszok betiltásának kezdeményezése. Bár tudjuk, hogy Orbán Viktor nagykorú személynek, a Fidesz jelenlegi elnökének, és az őt vezérlő sátáni, fekete mágiás csoportnak nem érdeke az abortuszok betiltása, mert pont az abortuszokkal tudják a hatalmukat fenntartani, az embereket megfélemlíteni, érzelmileg, anyagilag zsarolni.
A 2000-ben hozott Fideszes rendelkezés, mely szerint abortusz elvégezhető, ha a szülő szociális válsághelyzetben lenne, aljas gazemberség volt. Generálta a világválságot, a nemzetek elleni konfliktusokat. A részleteket megbeszéljük a 2017. szeptember 200-i tanácskozásunkon, és publikáljuk a politikai pártok és az illetékes médiumok felé.

Az EU-s kapcsolataink fejlesztése most már nagyon aktuális, nagyon fontos. A szeptember 20-i tanácskozásunkon összegyűjtjük azoknak a szerveknek az elérhetőségét, amelyek szerintünk érdekeltek a Kormányzati Tanácsadó Jósda munkájában, és részükre korrekt tájékoztatót küldünk.

A politikai pártok számára hasznos előadást szervezünk arról, hogyan tudják alkalmazni a parapszichológiát, a jóslás tudományát a pozitív, előrevivő céljaik elérése érdekében.

A Kormányzati Tanácsadó Jósda erősen opponálja az utóbbi években tapasztalható retrográd Fidesz-KDNP mentalitást, mellyel egyfajta poszt-feudalista rendszert próbálnának kreálni hazánkban, Magyarországon. Egyértelműn bizonyította a 2006. augusztus 20-án elkövetett telepatikus tömegmanipuláció bűntettét Orbán Viktornak, a fidesz jelenlegi elnökének a szándéka, hogy felköltözzön, több minisztériummal együtt a Budai Várba – idióta őrültség a királyság újraképzése, mert a követőket vissza akarja vinni a múltba, amit nem lehet, ám leépíti azokat az eredményeket, amelyek a feudalizmus után keletkeztek. Iskolázottság, egészség, közösségi élet – mindezt degradálja a mostani Orbáni mentalitás.

A Kormányzati Tanácsadó Jósdának és az Európai Fiatalok Szövetségének kiemelten fontos feladata, hogy a retrográd törekvésekre rávilágítson, és megakadályozza a nemzet pusztulását, amit kreál a jelenlegi Fidesz-KDNP kabinet.

természetesen a vallási kultúránkat is fejlesztenünk kell, ki kell lépni a dogmatikus monoteista vallások, templomok világából, és létre kell hoznunk egy a jelenkorban érvényes vallást, filozófiát, világnézetet, ideológiát.

Az Európai Fiatalok Szövetségének Alapelvei bizonyítottan jók, és most már a “Dialektikus idealizmus”-on dolgoznuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.