Dicsőség a hősöknek!

Hatvan évvel ezelőtt, 1956. október végén forradalmi változások, fejlődések érdekében megmozdult a magyar nép, először az értelmiségiek vezetésével. Fellázadtunk az aljas Szálin és Rákosi személyi kultusza ellen.

Azután sajnos nagyon sok aljas söpredék, bűnöző is bepofátlankodott a felkelésbe, és ezeknek az alakoknak a közreműködésével ellenforradalommá csapott át az eleinte békés felkelés. Ezt az ellenforradalmat a szovjet csapatok segítségével sikerült leküzdenünk 1956. november 4-től.

És 1961-től elkezdődhetett az emberiség egyik legnagyszerűbb eszméjének, a szocializmusnak, majd – tervezetten – a kommunizmus építése.

Dicsőség a hősöknek, akik életüket áldozták az emberiség fejlődése érdekében!

És egy nagyon fontos tudnivaló: Magyarországon még nem volt kommunizmus, tehát kommunista diktatúra sem volt, tehát a kommunizmus áldozatainak és bűneiknek a halmaza nem tartalmaz semmit.

Viszont akik verik a nyálukat (pl. Orbán Viktor nagykorú személy, a Fidesz jelenlegi elnöke, Lázár János, Gulyás Gergely, Rétvári Bence fidesz-kdnp tagok) a kommunizmus ellen, azok hazudnak, aljas módon becsapják a magyarságot, az emberiséget.

Úgy látszik, ők még nem tanultak az 56-os forradalomból…

Megjósolhatjuk, hogy 2017-ben ismét fellendül az ország, és előre haladunk, nem pedig vissza a múltba, a feudalizmusba, ahová most vezetné az országot OVI.

  1. Január 20-tól fellendülés lesz!

Kormányzati Tanácsadó Jósda * Európai Fiatalok Szövetsége * www.x-party.hu * 2016-11-4 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.