A Népszabadság-ügy

Nép? Szabadság?!
Miután megbukott a Fidesz – Kdnp kabinet kvóta referenduma, a népszavazásra csak kétötöde ment el a szavazatra jogosultaknak, válságtanácskozást hívott össze Orbán Viktor a Fidesz jelenlegi elnöke.

A pánik hangulatot az is fokozta, hogy eredménytelen lett a plakátkampánnyal stimulált kollektív tudati manipuláció, a nép programozása most sikertelen lett. A trükköt, hogy mentálisan manipuláljanak tömeget 2006. aug. 20-án vetették be,  ezzel vette kezdetét a III. Világháború (következésképpen háborús bűnösök a banda tagjai, köztük Orbán Viktor is!)

A válságtanácskozáson azt találták ki, hogy a nép kollektív tudatát leginkább leképező, informáló médiumot be kell tiltani. Praktikusan a Népszabadságot, hiszen a nemzeti lapunk nevében benne van a nép és a szabadság is. Mindkettő vörös posztó az őrült diktátorok szemében. Orbán Viktort megbízták, hogy intézkedjen. A cezaromániás és szadizmusra hajlamos Orbán Viktor utasította egyik csinovnyikját, hogy az akár aljas módon is, de érje el alap azonnali beszüntetését. A második lépésük az lenne, hogy majd kegyeskednek visszahozni a lapot, de már az ő jóvoltukból. (Aljas szcientológus mentalitás: előbb tedd rommá, azután emeld fel! – a Dianetkát már 2001-ben betiltottuk)

Korábbi történet: egy ismert fideszszimpatizáns énekessel felbontotta a szponzort szerződést a T- Mobil, ezért napokon keresztül dühöngött Orbán Viktor. és oktalanul, illetéktelenül intézkedett.

A Népszabadság nemzeti ügy! Azonban e témában Orbán Viktor a Fidesz jelenlegi elnöke meg sem mert szólalni, mert félt, hogy leleplezi magát! Inkább továbbra is azzal próbálkozgat, hogy feudalizmust, királyságot kreáljon, a megbízóinak szolgálójaként.

Orbánék manipulálnak az abortuszokkal, pedig jól tudják, hogy az gyilkosság, de majd akkor akarják betiltani, ha császárrá avatják a bohóckodó Orbán Viktort.

A posztfeudalizmus legnagyobb ellenségének tekintik a kommunizmust, ami valójában egy optimálisan szervezett társadalmi rendszer.

A magyar nemzet számára rendkívül jó, hasznos az EU-val való jó kapcsolatunk, ezt kell fejlesztenünk a továbbiakban, a belső problémák megoldása mellett.

Budapest, 2016. X. 19.

1 Comment

Comments are closed.